2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوب من دیدم دکترم بعدا هپارینارو به انوکسان تبدیل میکنه.... برا دریادل جونم همینکارو کرده اگه ...

مرسی تورک انا جان 

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
بله درسته منم دکتر تهرانی و دکتر صالحپور رو بعداز کلی جستجو و سبک و سنگین کردن انتخاب کردم  در ...

اونوقت بهتون آمپول hcg هم میده؟ (آزاد سازی)

سونو کرد تخمک داشتی که لتروزل رو بهت داد؟

معمولا پودر و قرص های قند مثل متفورمین و پودر اینفولیک برای رشد تخمک مناسب هستن و خوب جواب داده این که شما گفتید رو نمیدونم اما حتما زیر مجموعه همون دارو ها ست .

اما چیزی که مطمئن م اینه که وزن بالا خودش یه عمل ناباروری هست 

و این قرص و مکمل ها از چند ماه قبل باید خورده بشن.

اما توکل کن به خدا و راه رو ادامه بده

خیلی خوشحال میشم خبر بارداری تون رو بشنوم عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فدای تو مهربونم... والا بمن که انتقال دادن... 😁 در من توان ۴ قلو دیدن لابد😂😂😂😂😂😂😂😂 ان شاء ...

عزيزم انشالله اينبار يك دوقلوي خوشگل برات مقدر باشه. خداوند براي تلاش انسانها خيلي ارزش قائه براي هرچي تلاش كنيم بهمون ميده من مطمئنم

ميتونم بپرسم چند سالته و گريد جنينات چي بودن؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم شمامیگی انتقالت فرش بوده خب معلومه برای انتقال فرش استرادیول نمیدن، منم توهیچکدوم ازانتقالای ف ...

پس نتیجه میگیریم ک تو انتقال فرشت ضخامت رحمتون خوب بودش ک استرادیول نداشتی میدونی چن بودش ضخامتتون تو انتقال فرش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
گلاي وانس،، خيليا رو ديدم نتيجه ش خوب بوده واسشون

یه همچین اسمی داشت یه بار گفت  فقط ، بعدشم قرصها تو پاکته معلوم نیست اسمش،  ولی گرفتم رفتم پیشش گفتم خانم دکتر اینارم داده اشتباه نداده باشه چین ؟

گفت خوبه هم وزنتو میاره پایین هم تخمکتو تقویت میکنه

پس بخورم ؟ میگم نکنه باعث شه کلا دیگه تخمک گذاری نکنم 

سلام دوستان من مرکز ناباروری قم انتقال جنین داشتم ولی متاسفانه تجهیزات ندارن که جنین بلاست بشه جنین های من مورولا بودن,پی آر پی چند درصد تو مثبت شدن تاثیر داره؟و در چه صورت پی آر پی انجام میدن؟ 

اونوقت بهتون آمپول hcg هم میده؟ (آزاد سازی) سونو کرد تخمک داشتی که لتروزل رو بهت داد؟ معمولا پودر ...

بله گفت که ۲۲ دی سونو کنم اگه که از ۱۸ بالاتر بود برم hcg بنویسه 

بهش گفتم شما تو اون سه بار قبلی هیچ وقت به من hmg ندادید که اگه مثلا دوتا دارم یکیش کوچیکه رشد کنه یا اگه کلا همشون کوچیکن رشد کنن گفت در مورد ای وی اف چندتا فولیکول غالب میخوایم ولی موقع اقدام معمولی یه دونه کافیه مگر اینکه دوقلو بخوایم 

ولی شما درست میگی روز سوم یعنی فردا باید سونو بشم که اصلا فولی دارم یانه ولی نگفت ایشون 

حالا من لتروزولم رو میخورم و ۲۲ نمیرم سونو زودتر میرم که اگه فولی داشتم و کوچیک بود hmg بزنم بزرگ بشه 

دیگه به کار دکترها هم دحالت میکنیم 🤣😂😁

اینو فولیک دوماهه میخورم 

این متفورمین روهم که داده از امروز شروع میکنم

نه عزیزم هیسترو نشدم  ازمایشات رو همه دادم  انشالله به امید خدا همه به مراد دلشون برسن&n ...

اخی جانم دخمل طلا...

انشالله ،انشالله

اره دوستم اصلا کم نیار 

ولی یه هیسترو هم بشی بد نیست چون برات خراش رحم میندازن و یه برسی از اوضاع رحم 

مثلا پولیپ یا ... نداشته باشی 

اینا باعث میشن لانه گزینی صورت نگیره

عفونت و استرس هم شدیدا دخیلِ.

به هر جهت برات ارزوی بهترین ها رو دارم

مامان دختر طلا😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اره ازمایشات رو دادم داروهام پروژسترون استرادیل انوکساپارین نمی خوام امید الکی بدم اما تا پری ...

اخه از ديروز داروهامو قطع كردم،، همون اول آزمايشاتم دادي يا قبلا يه بار منفي شدي، نوشت؟ انتقالت فرش بود سو جون؟

...
اخه از ديروز داروهامو قطع كردم،، همون اول آزمايشاتم دادي يا قبلا يه بار منفي شدي، نوشت؟ انتقالت ...

من یه بار انتقال فرش داشتم که منفی شد

اینبار فریز بود

بعد انتقال منفی بار اول اصرار کردم نوشت

دکترم گفت بعد سه تا انتقال منفی می نویسیم این ازمایشات رو