2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
خوب مورفوی نرمال کم باشه ریسک شکست دی ان ای بالا هم بیشتره.... چک بشه بهتره.....

تقریبا فهمیدم ینی چی،نمیدونم چرا هرروز یچیز جدید میفهمم و ازینکه دکترا خودشون همه کارا رو چرا انجام نمیدن بررسی نمیکنن غصم میگیره

چرا همیشه دیر میفهمم یچیزی رو چرا هرروز ی درد پیدا میشه

حالا من باید این همه درد و زحمت و سختی و تحمل کنم اونوقت اونا یه ازمایش ساده رو از همسرم نگیرن خب اونم یه طرف قضیست.

آنا جون کسی ک مورفولوژیش خوب نبوده بارداری صورت گرفته برا همسرش؟بوده کسی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آنا جون ببخش اینقدر سوال می کنم میگم دکتر به من گفت واسه تیروئیدت باید یکماه دارو مصرف کنی خوب شدی ن ...

عزیزم نمیدونم....

ممکنه رو کیفیت تخمکات تاثیر بذاره.....

چه عجله ای داری؟؟

تازه اینطوری شانس انتقال فرش رو اگه داشته باشی از دست میدی.....

ببین نظر دکتر چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رُفقا 🌻🍃 خوبین دوست های عزیزتر از جان؟؟؟ منو نمیبینین سرحالین؟؟😁😁😁 هرکی جرات داره بگه آ ...

عزیزم انشالله ک دوتاش محکم بچسبن ب دلت و 8 ماه دیگه بیان بغلت.والا من ک تو شما افسردگی نمیبینم الکی رو خودت عیب نزار.معلومه خدا رو شکر خیلیم یرحال و امیدواری انشالله ک نتیجه امیدواریتو میبینی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بتظرتون میشه قرص لوتیروکسین که واسه تیروئید با متفورمین خورد تداخل نداره اگه می دونید راهنمایی کنید ...

با هم هیچ قرصی رو نخور ولی خوب با فاصله بعید میدونم مشکل ساز باشه....

یادمه قبل این داستانا که من دکتر زنان معمولی میرفتم لوو و متفورمین هر دو رو همزمان داشتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تقریبا فهمیدم ینی چی،نمیدونم چرا هرروز یچیز جدید میفهمم و ازینکه دکترا خودشون همه کارا رو چرا انجام ...

عزیزم مورفولوژی همسر آنا جون بین 0 و 1 بوده دیگه چی از این واضح تر؟الانم خدا رو شکر دو تا نی نی داره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزيزان دل خوبين ،رفتم سونو خداروشكر سالم بود انشاالله قسمت همه منتظرا شه

خدارو شکر عزیزم....

انشالله صحیح و سالم و به شادی بغلش کنی.....

عزیزم انشالله ک دوتاش محکم بچسبن ب دلت و 8 ماه دیگه بیان بغلت.والا من ک تو شما افسردگی نمیبینم الکی ...

خخخخخخخ....

نیوا جون والا بخدا افسردم میشم ها..

همون روز دوم که تو ماشین گریه کردم یهو..😁

ان شاءالله🌻🍃🍀 هممون مامان میشیم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
انشالله داری قبل از اینکه دوباره بری واسه سیکل ۳ ماه قبلش خودتو تقویت کن ویتامین بخور رحمتو تقویت کن ...

پیش کی برم به نظرت؟ 

خودمم خیلی به بادکش و اصلاح مزاج فکر کردم 

ممنون از لطفت ببخشيد كه اينقدر ازت سوال مي كنم پيش همون دكتر ميكرو هم انجام داديد

نه عزیزم.....

خ ز ع ل ی برا عملهای کلینیک آندومتریوز ابن سینا هر از گاهی میاد ایران.....

من برا بارداری زیر نظر دکتر ط ر ا ز ی بودم.....

ال دی رو برا این میدن ک برا شروع سیکل میکرو کیست و اینا نداشته باشیم.آره یه دوره میدن بهدش سیکل شرو ...

عزیزم همه ندارن....

ولی تو اکثر سیکلا هست.....

ضخامت بالا میره، پایین نمیاد تا پریود بشی و بریزه. دکترت میدونه چی بهت بده. شما لوله هاتون سالم ب ...

بله لوله ها سالمه 

ذخیراه ام پایینه البته با توجه به سنم جون ۴۴ سال دارم 

الان دیگه ذخیره ام 0/01 شده متاسفانه 

عزیزم مورفولوژی همسر آنا جون بین 0 و 1 بوده دیگه چی از این واضح تر؟الانم خدا رو شکر دو تا نی نی داره

ایشون با همون مورفولوژی پایین باردارشدن؟ینی هیچ اقداماتی نکردن؟من همسرم یه آز اسپرم داده و مشخص شده موفولوژیش پایینه سه ماه ال کارنیتین خورد یجا دیگه بعد ک رفتیم مرکز ناباروری دکترش گفته قرصم دیگه نخور این dfiرو هم براش انجام ندادن اصلا بعد این آزمایش چیکارمیکنن دارو میدن یا چی؟آخه با این وضعیت موفقیت پایین نمیاد؟من وضعیتم فرق داره من برا همین یبار هزینشو تهیه کردم و دیگه نمیتونم 

اونام سرسری میگیرن یا نمیدونم چیکارمیکنن چه فکری میکنن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
تا ۱۷ هفته؟؟؟؟؟؟؟؟ به من گفتن ۱۲ 😭😭😭 من میمیرم که

انشاله واسه شما زودتر رفع شه ولی معمولا تا پایان سه ماهگی حالت تهوع هست ، من صبحها نصفی قرص دیمترون که همون انداسترون میخوردم نصف شب البته دکترم بهم داده بود تا حدی میتونست جلوشو بگیره ، زنجفیل هم به مقدار کم موثره واسه رفع تهوع

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊