2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
۴%بوده چندماه پیش،به من گفتن ای وی اف،بعد ک زنگ زدم گفتن اگه ببینن اسپرم ضعیفه خودشون میکرو میکنن ی ...

عزیزم همچین میگی ۴ گفتم الان حتما صفره.....

عزیزم برا میکرو عالیم عالیم هست....

برا طبیعی هم خوب اگه عجله نکنی و صبوری کنی ممکنه جواب بگیری اما برا ماها که برا گرفتن جواب عجله داریم همون میکرو بهترین راهه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله لوله ها سالمه  ذخیراه ام پایینه البته با توجه به سنم جون ۴۴ سال دارم  الان دیگه ذخیر ...

هیستروسکوپی هم شدی؟

وضعیت رحم تون برسی شد ؟

آزمایش های ایمنی و انعقادی رو دادید؟

این موارد رو از همه لحاظ برسی کنید بعد دوباره دارو بگیرید چون هر دفعه دارو کلی ذخیره رو پایین میار(البته برای ذخیره های پایین منظورم هست بقیه نگران نشن)

کم نیار تا تخمک داری به اهدایی فکر نکن 

اگر نشد اونوقت راه بعدی اونه...

امیدوارم طبیعی باردار بشی و از معجزه خدا انگشت به دهن بمونی دوست عزیزم.✌🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آهان فکرمیکنم چون تعدادش کم نبوده دکتر گفته مشکلی نیست.من همش میگفتم چرا مشکلی نیس وقتی مورفولوژیش ک ...

عزیزم باید تو انتخاب راحت دقت کنی بعدش بزنی خودتو به بیخیالی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۴%بوده چندماه پیش،به من گفتن ای وی اف،بعد ک زنگ زدم گفتن اگه ببینن اسپرم ضعیفه خودشون میکرو میکنن ی ...

ن تازه سر خود رفتیم دکتر اورولوژی سونو انجام داد دکتر زنانم گفت لازم نبوده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

4 درصد ک خوبه ولی میکرو کنین حتما.میکرو بهتر از آی وی افه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خداروشکر خداحفظشون کنه بازم دراقدامین؟

من؟؟؟

اقدام؟؟؟

شوخی نکن عزیزم.....

من دومیم خدا خودش زود برام صلاح دونست و منم گردنم باریکتر از مو قبول کردم و شاکرم.....

به هر حال دو تا بچه جزء آرزوهام بود.....

اولی دیر و دومی زود اومد مهم اینه هر دو رو الان دارمش و سختیاشم به جون خریدم.....

اما واقعا فکر سومی اونم تو این شرایط برام اصلا قابل هضم نیست.....

عزیزم پسرم هنوز سه ماهشم نشده....

چه اقدامی؟؟؟

انشالله دیگه قسمت تک تک دوستای گلم.....

متوجه نشدم کیشه؟

بهتر میشه منظورم بود عزیزم.....

هیستروسکوپی هم شدی؟ وضعیت رحم تون برسی شد ؟ آزمایش های ایمنی و انعقادی رو دادید؟ این موارد رو از ...

نه عزیزم هیسترو نشدم 

ازمایشات رو همه دادم 

انشالله به امید خدا همه به مراد دلشون برسن 

بله منکه اصلا زیر بار اهدایی نمیرم تا زمانیکه کامل ذخیره ام تموم بشه 

همسرمم اصلا رضایت نمیده میگه من از تو بچه میخواستم داشته باشم وگرنه نمیخوام 

البته میگه ها اگه کار به اونجا برسه بخاطر من قبول میکنه فعلا که گفته به هیچ وجه یا بچه از تو یا اصلا نمیخوام 

حقیقتش از زمانی که میرم نیکان میببنم که چقدر ادم تخمک اهدایی میگیرن حتی بعضی ها جنین اهدایی میگیرن به هر حال خدارو شکر که این راه هم وجود داره ولی من فعلا بهش فکر نمیکنم چون خواب دخترمو دیدم ومیدونم که وجود داره 

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 آخ من قلبونشون برم ...❣🌸🌻🍃 دیشب سر همین مسئله ناراحت بودم.. میگفتم خدایا یه ن ...

شکر پس نشونشم فرستاده دیگه خیالت راحتتتتتت....

سلام عزیزم خوش به حالت حداقل تا الان میدونی نی نی تو دلته من امروز 13هم انتقالم بدون کوچکترین علامت ...

سلام گلم

اخه یکی از،بچه ها گفت بخاطر داروهاست ک حالت تهوع داری

منم دگ فک میکنم بخاطر داروهاست

شما امروز باید ازمایش بدی؟

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
منم انتقالم ۲۹ اذر بود روز ازمایشم فرداس شما زود نرفتین واسه ازمایش؟

والا خودمم همونو گفتم، روز ١٢ انتقال برام آز نوشته بود ديگه خدا ميدونه چي ب چيه، ما ك مجبوريم به دكتر اعتماد كنيم، گفتم با خودم ك لابد بلاست بوده روز ١٢ نوشته

شما داروهاتون چيا بودن؟ ايمني انعقاديا رو داده بودين؟

...
شکر پس نشونشم فرستاده دیگه خیالت راحتتتتتت....

آما جون راستی اون بنده خدا که گفتم سواد نداره و تو اقدام ای وی اف هست و ....

گفتم قایم میکنه که میره ای وی اف

من هیچی نمیپرسم و ...

الان بارداره😍

البته آزمایششو من دیدم گفت ۴ روز از پریودش گذشته و دوهزار بود بهش گفتم دوقلوه ولی همش میگفت یکی هست مطمینم

دیروزم رفت قلبش تشکیل شده بود

به نظر شما بتا برای ۱ نی نی بالا نبود؟😉

السلام علی الحسین💖
والا خودمم همونو گفتم، روز ١٢ انتقال برام آز نوشته بود ديگه خدا ميدونه چي ب چيه، ما ك مجبوريم ب ...

اره ازمایشات رو دادم

داروهام پروژسترون استرادیل انوکساپارین

نمی خوام امید الکی بدم اما تا پریود نشدی احتمال بارداری هس