2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

آنا جون ببخش اینقدر سوال می کنم میگم دکتر به من گفت واسه تیروئیدت باید یکماه دارو مصرف کنی خوب شدی نامه میدم بری واسه میکرو میگم من اگه فقط بخوام فعلا تخمک کشی کنم انتقالو بزارم واسه یکماه دیگه یا دوماه دیگه می تونم الان اقدام کنم یا بازم باید بمونم تیروئیدم خوب بشه یادم رفت از دکتر بپرسم؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بتظرتون میشه قرص لوتیروکسین که واسه تیروئید با متفورمین خورد تداخل نداره اگه می دونید راهنمایی کنید ...

نه عزیزم‌ربطی نداره بهم ، لووتیروکسین رو‌صبح ناشتا باید بخوری و حداقل نیم ساعت بعدش چیزی نخوری ، متفورمین هم که تعدادش طبق تجویز دکترت باید باشهولی معمولا بعد از غذاست برای اینکه افت قند نده زیادو این دوتا هیچ تداخلی باهم نداره، نگران‌نباش

[QUOTE=78531461]بله کاملا طبیعیه....[/QUOTE

آنای عزیزم چقده خوبه که هستی و همه سوالارو جواب  

امروز وارد روز 13 انتقال شدم

برام دعا کنید که هر چی خیره همون بشه

اصلا دستو دلم سمت بی بی چک نمیره خودمو زدم به بیخیالی تا روز آزمایشم

بچه ها امروز روز هفتم انتقالم هست از غروب حالت تهوع دارم شما هم اینجور بودید؟

سلام عزیزم خوش به حالت حداقل تا الان میدونی نی نی تو دلته

من امروز 13هم انتقالم بدون کوچکترین علامتی فقط و فقط حالت پری رو دارم

واقعا؟ پس ۴ تا هم در یک مرحله انتقال میدند اخه من تو مقالات خوندم که حداکثر سه تا جنین انتقال میدن&n ...

فدای تو مهربونم...

والا بمن که انتقال دادن... 😁 در من توان ۴ قلو دیدن لابد😂😂😂😂😂😂😂😂

ان شاءالله همه حاجت روا میشیم❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام دوستان من بازم منفی شدم  دیگه نمیدونم چکار کنم فعلا قید درمان زدم یکم روحیه ام عوض شه خس ...

متاسفم.عزیزم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدای تو مهربونم... والا بمن که انتقال دادن... 😁 در من توان ۴ قلو دیدن لابد😂😂😂😂😂😂😂😂 ان شاء ...

ای جوون.مامانی جون ازنی نی تپل خبر نداری؟کی وقت ازمایششه.؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
حتما باید ال دی بخوریم؟یک دوره میدن معمولا یا بستگی به شرایط داره؟

ال دی رو برا این میدن ک برا شروع سیکل میکرو کیست و اینا نداشته باشیم.آره یه دوره میدن بهدش سیکل شرو میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پی ارپی تخمدان من نشنیدم ولی پی ارپی رحم خیلی دیرم تو نیکان انجام میدادن 

عزیزم پی آر پی تخمدان رو خانوم دکتر فریمانی تو همدان برا بار اول تو ایران انجام دادن برا کساییکه ذخیره تخمدان پایین دارن تخمدان رو تقویت میکنه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین