2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم کلا دنبال علایم نباش..... ترشحاتم تا زمانی که بی بو و خارش و سوزش باشه طبیعیه....

خوب شد گفتید

چون من میبینم هیچ علایمی ندارم ناامید میشم

دلم میخواد کمردرد دل درد حالت تهوع داشته باشم ک امیدوار شم اما وقتی میبینم خیلی حالم خوبه میگن حتما خبری نیس

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم🌻

واقعا؟ پس ۴ تا هم در یک مرحله انتقال میدند اخه من تو مقالات خوندم که حداکثر سه تا جنین انتقال میدن 

انشالله هفته بعد با تست مثبت خوشحالمون کنی عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من تنبلی تخمدان و بسته بودن لوله ها 

تارا جان مبارک باشه.

لوله ها ت هیدروسالپنکس بودن؟

چرا بسته شدن؟

ذخیره تخمدان ت خوب بود؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

@ثمین      جان

@Dornaz      جان

از خبر منفی شدن تون واقعا ناراحت شدم

نمیدونم چی بگم که حرف مفت نباشه

فقط براتون دعا میکنم خدا زودتر قسمت و حکمتش رو براتون فراهم کنه و از خوشحالی تون ما هم خوشحال بشیم.

تارا جان مبارک باشه. لوله ها ت هیدروسالپنکس بودن؟ چرا بسته شدن؟ ذخیره تخمدان ت خوب بود؟

ذخیره تخمکام بالا بود نمیدونم هیدرو چیه دلیل بسته بودنشم نمیدونم چون من اصلا عمل نکردم 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین

سلام به همگی 

من یه چند روزی مسافرت بودم و در حال استراحت فکری و روحی و جسمی

فعلا تا آماده شدن روحیه م دکتر نمیرم

ولی دعا گوی تک تک تون هستم

امیدوارم هر روز اینجا پر بشه از خبرهای مثبت و نی نی های تپل مپل

@مامان_آینده_هستم‍ 

خوشحال شدم انتقالت مبارک🌺

ذخیره تخمکام بالا بود نمیدونم هیدرو چیه دلیل بسته بودنشم نمیدونم چون من اصلا عمل نکردم 

همون بهتر که نمیدونی.

به هر جهت مبارک باشه مامان خانم👍🌺

خوب شد گفتید چون من میبینم هیچ علایمی ندارم ناامید میشم دلم میخواد کمردرد دل درد حالت تهوع داشته ب ...

من تموم علائم رو داشتم درد دل و کمر و ضعف و درد ران و همه چی کلا ولی منفی شدم اصلا به علائم نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها شما تا حالا شنیدین دکتری با وجود کیست انتقال بده؟  من ماه پیش کلی کیست ریز داشتم ...

نظر دکترها با هم متفاوتِ 

دکتر من هر گونه مشکل کیست و ... رو قبول نمیکنه و میگه باید رفع بشه مگر مجبور بشه و ریسک کنه.

شما هم اعصاب خودت رو خورد نکن جنین که داری خیالت راحت 

این ماه نشه ماه بعدی خیلی توفیقی نمیکنه دوست من

یکی از مشخصات ضخامت آندومتره.... تری لاین یعنی دو لایه باشه اگه اشتباه نکنم.....

من اونجا تو سونو دکترسونو هرچی بگه به اون یکی ک میخواد بنویسه مشخصات رو میشنوم وگرنه اونا اصلا هیچ اطلاعاتی به آدم نمیدن اصلا هیچی نمیگن من هربار حواسمو جمع میکنم ببینم چی میگن تا از دکتر توضیحات بپرسم اگه سوالی پیش اومد برام،

من تاحالا نشنیدم بگن سه خطی فقط اندازه ضخامتو گفته

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان