2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ما تموم ازمایشهای ژنتیک رو دادیم و گرید جنین هامونم همیش آ+بوده یعنی ربطی نداره به سلامتش؟

نه عزیزم ممکنه همه اینا خوب باشن ولی جنین ناسالم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیرم من برا هر سه انتقالم که فرش بود استرادیول داشتم....

جدی انا جون؟پس‌من اشتباه فکرمیکردم.اخه حس میکنم همه اونایی که اونروز انتقال دادن فقط‌شیاف داشتن و هیچکدوم استرادیول نداشتن!شایدم من متوجه نشدم.واسه همین ربطش دادم به فرش و فریز.پس‌بستگی به بدن آدم داره.ممنونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم من سر هر سه سیکلم که فرش بود داشتم.....

چه جالب خوب شد گفتی آناجون،من اصلا فکرنمیکردم برای فرش هم استرادیول بدن.ازاشتباه در آوردیم عزیزم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
متوجه نشدم سرد باشه رحم سرد؟

ببین عزیزم من طبق تجربه خودم میگم من زیر شکمم همیشه سرد بود، تو واژنم حس سرد بودن داشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدی انا جون؟پس‌من اشتباه فکرمیکردم.اخه حس میکنم همه اونایی که اونروز انتقال دادن فقط‌شیاف داشتن و هی ...

عزیزم بستگی به نیاز بدن و شرایط داره....

حتی یکی از دوستام دو هفته بعد من انتقال فرش داشت اون نداشت ولی من داشتم....

دکترمونم یه نفر بود....

با توجه به سونوها و شرایط تجویز میشه.....

من تا هفته ۱۴ بارداریم داشتم.....

چه جالب خوب شد گفتی آناجون،من اصلا فکرنمیکردم برای فرش هم استرادیول بدن.ازاشتباه در آوردیم عزیزم

خواهش میکنم عزیزم.....

پیش میاد منم بعضا پیش اومده با توجه به دیده هام یه برداشت غلط داشتم.....

کاملا طبیعیه.....

من تا هفته ۱۴ بارداریم روزی دو تارو داشتم بعد کم و قطع شد....

ببین عزیزم من طبق تجربه خودم میگم من زیر شکمم همیشه سرد بود، تو واژنم حس سرد بودن داشتم.....

البته یکی از نشونه هاش سرد بودنه، بعدش لک بینی موقع پریودی، شروع شدن پریردی با لک، رنگ تیره خون پریودی، وجود لخته های سیاه،.....

سلام دوستان من بازم منفی شدم 

دیگه نمیدونم چکار کنم

فعلا قید درمان زدم یکم روحیه ام عوض شه خسته شدم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
بچه ها من دارم میرم واسه پانکچر 😀😀😀😀🙏🙏🙏🙏🙏

انشاالله بسلامتی ونتیجه مثبت شما خودتون خواستید انتقالتون دو ماه دیگه باشه ؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏