2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم فکرکنم به کسایی که انتقال فرش دارن نمیدن.اخه این قرص برای قبل از انتقاله.مثلا من چون باید فریز ...

خوب اینم منطقیه 

ولی من ماه قبلش گونال زده بودم که خوب هیچی فولی نداشتم و سیکل منتفی شد 

ماع بعدش لتروزول خوردم که یه دونه فولی داشتم بنابراین دیگه هورمون نزده بودم صالحپورهم گفت که اندومترت خوبه لابد منظورش نه و ده بوده 

ولی به نظر من باید استرادیول هم میداد که پایین نیاد چون ازاون روز تا پانکچر و سه روز بعد  انتقال جمعا ۵ روز گذشت خوب باید فکر اینو میکردکه شاید زخامت پایین بیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما مرکز ابن سینا میرید ؟ منم اونجا پرونده دارم اسم دکترتون و میتونم بدونم ؟

بله هم اونجا میرفتم هم رشت.من تحت نظر رزاقی و طرازی بودم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم فقط برای کسایی که جنین فریز دارن استرادیول تجویز میشه،البته یه نوع سیکل هم هست که بدون استرادی ...

جدی پس اینجوریه یعنی

انتقال ناموفقمو یادم رفته بود

ولی از وقتی جریان این استرایدول رو شنیدم یعنی عصری خیلی عصبانیم 

از طرفی هم میگم مگه میشه یه دکترهایی مثل تهرانی و صالحپور اگه لازم بوده باشه فراموش کرده باشن آخه 

بچه ها کیا اینجا هم پی سی ا هستن و هم مشکل ضخامت آندومتر دارن ؟ یعنی این دو مشکل رو همزمان با هم دارن ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم میفهمت.... یا بهتره بگم نمیفهمت چون واقعا ۱۵ بار تو مغزم جا نمیگیره..... اما فقط به چیزی میت ...

آخه آناجون من پیش دکتر مریم توکلی رفتم توی ابن سینا .خدایی از بهترین ایمونولوژهاست دیگه نیست؟ایشون معتقد بود شما اصلا به سرم احتیاج نداری 

دکتر ایمونولوژ رشتمم که دکتر لاله جونم بود ایشونم برا من سرم رو لازم ندونست .

پی جی اس چی بود؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اگه سیکلت نچرال باشه نمیدن،فک کنم از اولهای پریودی میدن

من خیلیارو دیدم لازم نداشتن به استرادیول ونخوردن ومثبت هم شدن خداروشکر خدا کنه منم لازم نداشته باشم...

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اگه سیکلت نچرال باشه نمیدن،فک کنم از اولهای پریودی میدن

خوب چرا نچرال رو انتخاب کردن 

واسه منکه دخیره ام داره صفر میشه 

از طرفی یه دونه فولی داشتم که همونم جنین شده اینا باید بهترین روشو انتخاب میکردن منکه وقت آزمون و خطا نداشتم

خوب اینم منطقیه  ولی من ماه قبلش گونال زده بودم که خوب هیچی فولی نداشتم و سیکل منتفی شد  ...

عزیزم شمامیگی انتقالت فرش بوده خب معلومه برای انتقال فرش استرادیول نمیدن، منم توهیچکدوم ازانتقالای فرشم استرادیول نداشتم وفقط برای انتقالای فریز استرادیول داشتم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....