2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047013 بازدید | 684567 پست
بچه ها اين جوابي كه اناجون نوشته، من سوالشو ميخوام ببينم برام باز نميكنه ميشه محبت كنين برام بفرست ...

سلام آنا جان ببخشید من یه سوال داشتم طولانیه،

من قبلا که مرکز ابن سینا رفته بودم چون سه بار سقط داشتم و آزمایشای مربوط به سقط رو انجام داده بودم بهم قرص ویتامین ب۶ داده بود و آمپول ب۱۲ هفته ای یه دونه بزنم (آسپرین و سلن پلاس و متفورمین و... هم داشتم) گفتن استفاده کن بیا برا آی یو آی، که جواب نگرفتم،

الان یزد برا آی وی اف رفتم و پانکچر شدم و بعد از پریودی بعدیم باید برم برا انتقال، تو این مدت همیشه ب۶ و ب۱۲ قرصشو خوردم، الان آمپول ب۱۲ گرفتم که تا قبل انتقال هفته ای یکی بزنم و قرص ب۶ بخورم، خوبه؟ بنظرتون بعد از انتقال هم لازمه قرص و آمپول رو ادامه بدم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم ولی فکر کنم کلی خوب باشه اسمشو برات مینویسم تا شب

مرسي عزيزم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آنا جون گريد جنينها رو بر اساس چي تشخيص ميدند؟ شكل ظاهريشون يا سرعت تكثيرشون؟

شکل ظاهری، نظم تقسیمات، سرعتش و کلا چیزایی که در ظاهر قابل دیدنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم انگار خوابم همش میگم خارج از رحمه یا پوچه دیوونه شدم چرا اخه

میام میزنمتا......

والا سوال منم هست...توروخدا فهمیدین به منم بگین💚

عزیزم به نظر هر کاری نیازه قبل انتقاله بعدش دیگه فقط و فقط توکل به خداست......

انا جون من اين ماه كه منفي شدم ميتونم پريود دوم پانكچر شم يا بايد پريود سوم باشه حتما؟

عزیزم بستگی به شرایطت داره.....

من نمیتونم چیزی بگم که.....

عزیزم بستگی به شرایطت داره..... من نمیتونم چیزی بگم که.....

ممنونم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من از اینکه حتی مادرمم باهام وارد اتاق بشه بدم میاد یعنی غیر همسرم دوست ندارم کسی اون تو باشه چه برس ...

آنا جون سلام

خواهر برای جنین بلاست روز چندم میتونم بی بی بزنم؟؟

و من امشب یه آمپول هاش سی جی دارم  .روز هفتمم بوده..با یدونه هاش سی جی هم باید تا روز آز وایسم و تست نزنم؟

شنبه هم یکی داشتم ولی امروز یه تست زدم خیلی خیلی هالش کمرنگ بود فگ کنم اثرش داششت میرفت

@تورک_آنا      آنا جون این آزمایشارو ببین یکیش واسه تابستونه که شوهرم انجام داد یکیش ...

خوب این که خوبه.....

بهترم شده.....

عزیزم خوب سالم بودن تخمک و اسپرم رو هیچ دکتری نمیتونه تعیین کنه..... لااقل با امکانات الان..... چو ...

ممنون

وای اصلا نمیدونستم اینقدر مراقبت میخواد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خوشحالم که زود سرپا شدی عزیزم..امیدوارم اینبار موفق بشی حتما

مرسي قربونت بشم 

پوست كلفتي نكنيم چه كنيم

آره منطقا بايد بنويسند كه بالاخره سرنوشت اون تخمكها كه توي سونوي آخر ديدن چي شده؟ يك چيز مشكوك ديگه ...

عزیزم تو آخرین سونو آمار فولیکولها رو دارین و تعداد تخمکها بعد پانکچر معلوم میشه.....

من نمیدونم چه اتفاقی افتاده اما خوب هفت تا تخمک هم میتونن تنها تخمکات باشن هم ممکنه نباشن به هر حال نمیتونی متاسفانه نتیجه گیری کنی.....