2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انا جون خصوصي پيام دادم

عزیزم پستارو بخونم چک میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا من اینو تو همین سایت دیدم که یه نفر میگفت ۴۰ تا دونه تخم مرغ محلی نطفه دار  فقط سفیدشو با ...

نکنید تو رو خدا این چه کاریه 

اولا تخم مرغ نطفه دار سرشار از میکروبِ 

بعد ۷روز کوکو تو یخچال بمونه مسمومیت هم به مشکلاتتون اضافه میشه.

علم پیشرفت کرده دکتر برید بهتون دارو میده و راه حل های سنتی خوبی هم داریم کیسه اب یخ و زالو درمانی و رژیم درست غذایی بسته به طبع تون.

آنا جان بیاد بیشتر توضیح میده.

سر خود کار کردن فقط شما رو از مسیر درست خارج میکنه و هی دور و دوتر میشید.

از ما گفتن بود.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اناجون من چي كنم ب نظرت؟؟ از پادمهر وقت گرفتم براي بررسي تخمدان ها به خاطر گريد سي شدن ١٢ جنين از ٢٣ ...

برو چیزی که از دست نمیدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدا؟؟؟؟ جنين شناس احمق كه به من گفت تخمكات ضعيف بودن اس مشكلي نداشت،، حالا ما به خاطر مورفوي ٣درصد و ...

عزیزم ذخیرت دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بالا بود و دز داروتم زیاد بود.....

از دکترایی که دسته جمعی بیمار میبینن متنفررررررم...اصلا نباید وقت بذاری و پیششون بری...نه برای خودشو ...

من از اینکه حتی مادرمم باهام وارد اتاق بشه بدم میاد یعنی غیر همسرم دوست ندارم کسی اون تو باشه چه برسه چند تا بیمار دیگه هم بخوان دردمو بدونن.....

حریم خصوصی خیلی خیلی برام مهمه!!!!!

عزیزم متاسفم..... انشالله به زودی واست جبران میشه البته همت خودتم نیاز داریا..... توروخدا دیگه مثل ...

اناجون ممنونم از پيامات،، دعاگو هستم، ممكنه كمكم كني بگي از چ نظرهايي مثل يندفعه نباشم؟؟ فكري منظورته آروم تر باشم يا كلا از نظر بررسي و كاراي قبل از ميكرو بعضي اقدامات و كارها رو بايد انجام بدم؟؟

...
يا خداااا،، ققط ١٢ روز خوردم،،، كاش قبلش داده بودم الان ميخواستم اسفند برم پانكچر و اينبار حواسم با ...

عزیزم تقویت خودت و همسرت چی؟

چرا با خودت داری اینکارو میکنی؟

میخوایی ابرو درست کنی ولی چش در میاری......

عزیزم والا من فقط طر از ی رو میشناسم..... دکتر خوبیه..... منظورتو از کوتاهتو نفهمیدم چون اصلا منطق ...

ممنونم، اناجون منظورم از كوتاه تر بدون ال دي بود، راستش ما خانوادگي به خيلي تركيبات شيميايي حسّاسيت داريم يه چيز مشترك بين همخون ها، هر نوع ماده شيميايي، خيلي از شوينده ها عطر و اُدكلن ها خيلي از انواع لوازم آرايشي حتي خوشبوكننده ها و رنگ هاي خوراكي و سس و نگهدارنده هاي غذايي و خلاصه داروها هم جز اين تركيبات شيميايي هستن يه مثال بزنم خالم با يه قرص پروژسترون از فرق سر تا نوك پا زخم شد تمام وجودش،،، خيلي با احتياط و هزاري سبك سنگين كردن از يه كرم ضد آفتاب ميتونم استفاده كنم كلي سلام و صلوات كردم اين داروها رو استفاده كنم،،، منظورم از كوتاه اينه كه قبلش ال دي نده و حداقل داروها رو استفاده كنه

...