2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ستاره جون من منفي شدم امروز،، چيكار كنم؟؟؟ داغونم؟ برم معاينه اندو متريوز؟ ايمني انعقادي بدم؟ برم و ...

محیا جون ایمنی و انعقادیو بده و سرخود کاری نکن...بذار دوماهت بگذره بعد انتقال بده...اگر میتونی هم پیش یه دکتر دیگه برو فقط محض چکاپ کلی و بگو به شدت استرسی هستی... شاید باعث بشه یکمی بدنت ارامش بیشتری بگیره... ایشالله به حق معصومین طبیعی باردار شی توی این مدت...من دلم برات روشنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ...منم روزی دوتا هپارین میزدم ک مثبت شدم دکترم گفت روزی ی دونه انوکسان تا الانم دارم روزی ...

دريادل جون مشكل انعقادي داشتين؟ اونوقت از چندوقت قبل از انتقال هپارين ميزدين؟؟؟ دوزش رو دكترتون اونهمه گفته بود؟

...
مشكل خونرساني هم ممكنه باعث ضعف تخمك بشه آخه چ جوري تقويت ميشه كرد تخمك و اسپرمو؟؟

تخمک رو باید حداقل سه ماه داروهای تقویتی و مکمل بخوری...اسپرمم همین طور...با حوصله همه چی حل میشه...کیفیت تخمک خیلی اروووم بالا میره پس حسابی باید براش وقت بذاری...گیرم که ازمایش انعقادی و ایمنی رو فردا دادی و مثبت بود به امید حق ولی برای کیفیت تخمکت واقعا نیاز به زمان داری عزیزم

محیا جون ایمنی و انعقادیو بده و سرخود کاری نکن...بذار دوماهت بگذره بعد انتقال بده...اگر میتونی هم پی ...

طبيعي شده بود كه اون دو سال ميشد،، آخه اسپرين و انوكسا استفاده كردم، كِي ميتونم انعقادي بدم؟ چقدر بايد فاصله بدم از مصرف اخرين اسپرين و انوكسا كه ازمايش درست نشون بده؟؟  

...
اناجون من چي كنم ب نظرت؟؟ از پادمهر وقت گرفتم براي بررسي تخمدان ها به خاطر گريد سي شدن ١٢ جنين از ٢٣ ...

فكر كنم گريد جنينها مربوط ميشه به كيفيت اسپرم و ربطي به تخمك نداره اينجور كه من در مقالات خوندم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام آنا جون و دوستان میدونید که من دوهفته پیش هایپر شدم و تخمدانم اب اورد و سایزشون توی سونو هرکدوم ...

نه عزیزم باشگاه تا دو یا سه ماه بعد پانکچر ممنوع...خودتو از بیندمیبری...هایپر بودی استراحت کن تا یه ماه

محیا جون ایمنی و انعقادیو بده و سرخود کاری نکن...بذار دوماهت بگذره بعد انتقال بده...اگر میتونی هم پی ...

اخه اسپرين و انوكسا داشتم،،، شما ميدوني چه مدت بعد از قطعشون ميتونم آز بدم كه درست نشون بده؟؟

...
طبيعي شده بود كه اون دو سال ميشد،، آخه اسپرين و انوكسا استفاده كردم، كِي ميتونم انعقادي بدم؟ چق ...

محيا چند سالته؟

من فكر ميكردم استرسي تر و عجولتر از من نيست

دختر! تو دست منو از پشت بستي!!

البته من اين سالها خيلي ارومتر شدم ولي بازم استرس دارم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ممنون عزیزم  من روز ۸ پریود هستم هنوز لکه بینی دارم همیشه ۷ روز پاک بودم  ممکنه از اثرات ...

نمیدونم گلم . شما مشکل ضخامت اندومتر ندارین ؟ من ضخامتمم کمه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فكر كنم گريد جنينها مربوط ميشه به كيفيت اسپرم و ربطي به تخمك نداره اينجور كه من در مقالات خوندم  ...

جدا؟؟؟؟ جنين شناس احمق كه به من گفت تخمكات ضعيف بودن اس مشكلي نداشت،، حالا ما به خاطر مورفوي ٣درصد و دي اف اي ٢٥ و حركت آ صفر و ب ١٠ درصد ميكرو كرديم اين وسط هايپري شدم با روزي ١٥٠ گونال و دو منوگون، ميگه تخمكا ضعيف بودن

آناجون ببينين دارو ها زياد بوده هايپر شدم؟؟

...
انا جون بیزحمت پستا رو میخونی جواب منم.بده..من کیست 4سانتی دارم ورزش ایروبیک.میرم..مشکلی نیس واس کیس ...

عزیزم فکر کنم جواب دادم من توصیه نمیکنم نهایت بخوایی پیاده روی آروم داشته باشی فقط همین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدا؟؟؟؟ جنين شناس احمق كه به من گفت تخمكات ضعيف بودن اس مشكلي نداشت،، حالا ما به خاطر مورفوي ٣درصد و ...

پلی کیستیک بودی؟یکی از دلایل هایپری پلی کیستیک بودنه...

کیفیت جنین کاملاااا به اسپرم و تخمک هردو باهم بستگی داره...یکیشون مشکل داشته باشه روی کیفیت جنین تاثیر نامطلوب میذاره

نمیدونم گلم . شما مشکل ضخامت اندومتر ندارین ؟ من ضخامتمم کمه

نمیدونم‌والا 

مگه دکترا حرف میزنن زورش میاد چیزی بگن 

اینقدر هم شلوغه چند نفر چند نفر سونو میگرین تو یه اتاق  نمیدونیم دیگه دردمون چیه 

فقط دارو مینویسه . اونم به ماما میگه تا بیاد به ما بگه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم