2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
جدا؟؟؟؟ جنين شناس احمق كه به من گفت تخمكات ضعيف بودن اس مشكلي نداشت،، حالا ما به خاطر مورفوي ٣درصد و ...

ببين عزيز اينجوري كه خوندم اگه تخمك ضعيف باشه اصولا جنين تشكيل نميشه ولي اگه جنين تشكيل شد و ضعيف بود بخاطر ضعف اسپرمه

آز شوهر منم جالب نبود مورفولوژي 2.5% 

گريد A فقط 2%

گريد B هم 18% 

جنينها متفاوت هستن از aتا bc

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
نمیدونم‌والا  مگه دکترا حرف میزنن زورش میاد چیزی بگن  اینقدر هم شلوغه چند نفر چند نفر سو ...

از دکترایی که دسته جمعی بیمار میبینن متنفررررررم...اصلا نباید وقت بذاری و پیششون بری...نه برای خودشون احترام میذارن نه بیمار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار باید یک ماه از قطع شدنش بگذره

يا خداااا،، ققط ١٢ روز خوردم،،، كاش قبلش داده بودم

الان ميخواستم اسفند برم پانكچر و اينبار حواسم باشه دارو رو زياد نده هايپر نشم فرش انتقال بدن

...
سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم عفونت و نمیدونم ولی تشخیص اندومتریوز کار هر سونوگراف یا هر دکتری نیست ...

من تو رویان تحت نظرم اونجام حتما باید داشته باشه لاپراسکوپی دقیقا چیه و برای همین نشخیص آندومترویز مینویسن؟،تا دکتر برام ننویسه نگه خودم بگم برام مینویسن؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
نه عزیزم باشگاه تا دو یا سه ماه بعد پانکچر ممنوع...خودتو از بیندمیبری...هایپر بودی استراحت کن تا یه ...

چون خیلی شنیدم ورزش قبل از انتقال خوبه وسوسه میشم که برم، راستش خودمم میترسم سرخود برم باشگاه😄

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام عزیرم شما یایسگی زودرس دارید با دارو پریود میشید؟کجا ازتون تخمک گرفتن ممنون اگه وقت بذارید و جو ...

نه عزیزم یائسگی زود رس چیه 🤣😂😁

من تا آخرین حدم پری میشم 

چونکه سنم ۴۴ هست ذخیزهام پایینه دکترا گفتن نسبت به سن بدنیم دخیره ام خوبه 

ولی نگرانی من اینه که صفر صفر بشه 

من با لتروزول یه دونه فولی داستم که همون یه دونه هم جنین شد دکتر صالحپور گفت این نشون میده که از لحاظ کمیت مشکل دارم ولی کیفیت خوبه که دلیل اونم خودم میدونم چون من از خیلی سال پیش همیشه ویتامین میخوردم و این چند وقته هم جداگونه خیلی تخمکو تقویت کرده بودم باdhea  و جنسینگ 

درمورد سوالت نیکان من انجام دادم اکه بازم سوالی داری در خدمتم 

از دکترایی که دسته جمعی بیمار میبینن متنفررررررم...اصلا نباید وقت بذاری و پیششون بری...نه برای خودشو ...

اره نه وقت میزارن کلا هم ادم رو بی حیا میکنن اخه همه پیش هم بخوابن برا سونو 😢

عزیزم مجبورم تو شهر ما فقط همین مرکز نازایی هست 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
هر چی خدا بخواد اما یه خانمی بود اینجا میگفت همه دکترا گفتن از اهدایی استفاده کن یه دکتر تو رویان گف ...

رویان انگار اهدایی نمیده من اینطور شنیدم 

اخه رویان کین همین صالحپورو تهرانی اونجا هم هستن علاوه بر اشرف معینی حالا شاید پیش اشرف جونم رفتم 😊😂 از انسیه و ساغر که ابی گرم نشد

نه عزیزم یائسگی زود رس چیه 🤣😂😁 من تا آخرین حدم پری میشم  چونکه سنم ۴۴ هست ذخیزهام پایینه د ...

دورناز ممكنه درمورد Deha توضيح بدي؟ چي هست؟ چرا ميگن زيادش خطرناكه؟؟

...
دورناز ممكنه درمورد Deha توضيح بدي؟ چي هست؟ چرا ميگن زيادش خطرناكه؟؟

راستش یه نوع قرصه دکترها تایید نکردن که واسه تخمک خوبه ولی خیلی ها هم مثل سهیلا عارفی اونو میدن

انگار یه دوره بیشتر نباید خورده بشه 

ولی جنسینگ به نظرم از همش بهتره من میخوام برم بازم از عطاری بگیرم 

از قدیم مقوی قوای جنسی بوده 

اها خوب شد یادم افتاد سویقم خیلی خوبه الان برم درست کنم 

سلام عزیزم اومده بودم خبرخوش بارداریتو ببینم.ای خدا.الهی بگردم...قربون دل شکسته ت.. هیچی نمیتونم بگ ...

سارا جون منم به حرفت ایمان دارم....

و با تمام وجودم تجربش کردم....

سر دخترم همه چیو متوقف کردم که به دخترم برسم کلی منو تو خماری گذاشت تا تشریفشو آورد.....

اما برعکس دقیقا پسرم پرید وسط برنامه هایی که داشتیم.....

من کلی برنامه داشتم و داشتم براشون تلاش میکردم.....

دقیقا وقتی که دیگه به هدفم داشتم نزدیکتر میشدم این جیگر طلا گفت مامان به کجا چنین شتابان؟؟

ترمز بگیر منم سوار شمممممممم.....

واقعا بیخیالی معجزه میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها لینک تایپیک و چطوری میتونم برای ی نفر بفرستم  😐

عزیزم یکی از صفحات که وارد شدی برو لینک بالا رو کوپی کن واسش بفرست.....

مثلا من الان یکی برات میفرستم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com