2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اگه تونستي اسمشو در بيار به منم بگو عزيزم پروكسيد من واسه تقويت كلي اسپرمه يا بيشتر مختص دي ان اي؟

نمی دونم ولی فکر کنم کلی خوب باشه اسمشو برات مینویسم تا شب

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بچه ها امشب اومدم فقط بگم خیلی براتون دعا میکنم.شماهم واسم دعاکنید که این چندماه رو به خیرو خوشی بگذ ...

عزیزم شک نکن صحیح و سالم بغلش میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی  امروز روز آخر آمپولهام بود،۴ شنبه میرم پانکچر😀😀😀😀 واسم دعا کنید تخمک های خو ...

عزیزم بهترین بهترینارو واست میخوام از خدا....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوماي عزيزم ي سوال دارم،شما هم قبل از غربالگري استرس داشتين؟؟؟؟؟

عزیزم این استرسه تا وقتی نفس میکشیم دیگه باهامونه.....

کجاشو دیدی یه تب کنن نفست بند میاد....

عزيز دلم بارداريهاي اين دوره و زمونه خيلي بد و پراسترس شده ، من خودم امروز رفتم دكتر فقط اعصابم به ه ...

عزیزم والا چی بگم دکترا باید یه کم خودشونو بذارن جای ما.....

یادت باشه من با کلی استرس رفتم چون دارو زیاد خورده بودم.....

بعدشم که ذاتالریه کردم و.....

اما دکترم همچین بهم انرژی + داد که دیگه خودمو سپردم به خدا.....

فقط یه جمله گفت آرومم کرد.....

گفت این وروجک جون سختتر از این حرفهاست.....

یا همچین چیزی خلاصه گفت نگران نباش هیچیش نمیشه.....

شما مرکز ابن سینا میرید ؟ منم اونجا پرونده دارم اسم دکترتون و میتونم بدونم ؟

عزیزم ثمین جون شمال تحت درمانه....

اونجا برا مشاوره رفته بود و یه سری از آزهاش.....

ممنون عزیزم😘😘😘 گونال اف پن روزی ۱۵۰ تا،با روزی یکی منوپیور یا همون اچ ام جی ۲ روز آخر هم ۲ تا او ...

انشاالله که همه چی خوب پیش بره گلمم استرادیول نداشتی

سلام  خاتوما و تورک آناجون این سوال منو جواب میدین خیلی نگرانم به نظرتون منی که از اول انتقالم ...

عزیزم خوب من دیدم دکترم بعدا هپارینارو به انوکسان تبدیل میکنه....

برا دریادل جونم همینکارو کرده اگه اشتباه نکنم.....

پس نمیشه مقایسه کرد.....

الان رفتم گفت تیروئیدت بالاست باید یکماه دارو بخوری قرار بود اینماه برم ولی خب مثل اینکه بازم خدا نخواست برم جلو راضیم به صلاح خودش

خوب برا آی یو آی زوده که....

آنا جون دیشب آخرین شیافم روگذاشتم واژینال استفاده میکردم به محض گذاشتن درد شدید گرفتم الانم همش حس میکنم یه چیزسفت داخل بدنم خیلی اذیتم نمیدونم چرا اینجوری شدم

بچه ها من آز دادم زير ٢ شد

عزیزم متاسفم.....

انشالله به زودی واست جبران میشه البته همت خودتم نیاز داریا.....

توروخدا دیگه مثل این دفعه نباش......

کلینیک میلاد

هزینش چقدره ؟اردیبهشت ۳_۴جلسه اومدم بیمارستان الزهرا افتضاخ بود هم برخوردشون هم اینکه اصلا دکترنازایی اونجا نبود فقط ماما ورزیدنت بودنبودن.دیگه منم ول کردم نرفتم ادامه درمانم

من خيلي استرس تشكيل قلب جنينامو دارم😞 همش ب همه ميگم مثبت باشين خودم نمبدونم چرا اينجوزي شدم ☹️ ا ...

چند بود مگه بتات منم شدید استرس دارم 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین