2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
خب الان همه چی عوض شده تغذیه ها مناسب نیس و .... وگرنه هیچ کس دلش نمیاد نی نیشو سقط کنه  هیچ ...

الهی بمیرم خیلی سخته این همه سختی بکشی و امید داشته باشی بعد اینطوری بشه...

انشاالله خدا بهت عوضشو ببخشه و به دلت آرامش بده عزیزم🌸💝

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از سونو ميام.گفت هيچي نميبينه.احتمالا دفع شده.بچم رفت

عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔 از خدا میخوام بهت آرامش و صبر بده عزیزم حتما مصلحت خدا همین بوده 

خدا جونم شکرت...
بله آنا جون . شکمی بود . حالادمیرم مرکز .سونو واژینال کنه ببینم نظر اونا چیه . توکل بخدا . برام ...

انشالله با خبرای خوب بیایی.🌹

صبح موقع نماز از خدا خواستم بهتون آرامش بده....نمیدونم اثر کرد یا نه😐

دیشب خیلی شب سختی بود وقتی پست شما و بانو رو دیدم....چون خودم کشیدم باز همه چی زنده شد برام..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من الان یک ماهه استراحتم و بجز یکبار دکتر رفتن رنگ آسمون رو ندیدم خیلی سخته برام و واقعا روحیه ام خ ...

میگذرن این روزام عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان میدونم که دازی تک به تک جواب خانمارو میدی سوالم درمورد پریودم پرسیده بودمو منتظر می مونم جوا ...

عزیزم والا اگه پریودت قبل از ظهره معمولا اون روز روز اوله....

نه که فرداش روز اوله....

قانون ۲۴ ساعتم که دیگه دقیقه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببخشید که من جوابتو میدم...اناجون مطبشون میرفتن..البته قبلا ابن سیناهم میرفتن و از اونجا با دک ...

ممنون میشم بهم بگی واقعا نمیدونم چجوری لطفتو جبران کنم یه دنیا تشکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
سلام دوستان❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘 امروز رفتم دکتر واسم آمپولهای میکرو شروع کرد باید از ۲ پریودی بزنم گونال ...

عزیزن اینا برندن....

گونال که برا تحریک تخمدانه...

کارما هم احتمالا برا تحریک تخمدانه روش ننوشته دقیقا چیه؟

یعنی نام علمیش چیه...

عزیزم معمولا ۴ تا ۶ عصر میزنن.....

مبارک باشه عزیزم واکسن گل پسری❤❤❤❤ خداقوت ❤❤❤❤

فدات عزیزم.....

شکر خدا تب نکرد اما از ترس نوبتی بیدار بودیم....

انا جون با توجه به جواب سوال قبلی ک دادی می پرسم. شما یعنی ازمایشها رو قبل هفته ۶انجام دادی؟ من الان ...

عزیزم من دقیقا چند روز بعد بتای + آز دادم....

فکر کنم هفته پنج بود....

با جوابش رفتم سونوی قلب....

خودم سر خود دادم و معلوم شد تیروئیدمم سر به فلک کشیده....

دیگه دکتر ننوشت گفت کامل انجام دادی.....

خخخخخخ.....

من دیگه خیلی مته به خشخاش گذاشتم حتی کشت مد فوع هم انجام داده بودم.....

یکی کمکم کنه  میگم امروز چهارم انتقالمه  شوهرم داره همه کارامو میکنه  ذوق داره&nbs ...

بیام بزنمت؟

تو فقط به گرفتنش فکر کننننننننن!!!!!

فدات عزیزم..... شکر خدا تب نکرد اما از ترس نوبتی بیدار بودیم....

خدا حافظ بچه های نازت باشن....   انشالله از این به بعد شب از صدای خندشون بیدار شید...

تو خستگیها و شب زنده داریهات برامون دعا کن.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عه.اخه بقیه بچه ها فرداش معمولا با خبر میشدن از اوضاع جنیناشون.پس من کم تحمل شدم.مرسی انا جونم

عزیزم خوب منطق میگه تا روز آخر نمیتونن قطعی بگن....

اونایی که بهشون گفتن یه آمار همینجوری دادن....

چون ممکنه بخوان بهت بگن مثلا ۱۲ تاست و دو تاش متوقف بشه تو پدرشونو در میاری شما گفتی ۱۲ تاست پس دو تاش کوووووووو.....

یا برعکس....

یادمه رز ۵ تا جنین داشت بعد یهویی شد ۶ تا چون یکیش تقسیم شده بود.....

امروز جواب انتقال مو گرفتم منفی شد خسته شدم برای شماها دعا میکنم حتما یه نی نی خوشگل بهتون بده

عزیزم خیلی متاسفم اما توروخدا ناامید نباش....

ایشالله به زودی خوش خبر خواهی بود....