2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
بقول دوستمون دل گرفتن فرق داره با حرف منفی زدن و ناامید بودن.... نمیدونم چرا از ظهر دلم گرفته..😓 ...

آخیییی چه خوب حرف دل آدمو میزنی اینجا حس میکنم دیگه تنها نیستم😍

الحمدالله❤
منكه ٥ تا تخمك داشتم والا زياد بود گفتم كه دكتر خنگ برنداشته بود موندن كيست شدن درد شدن برام همش ٥ ت ...

ادم دیوونه میشه از دست این دکترا😑😑😑خدا‌ خودش هدایتشون کنه😒

ان شاالله مشکلی نداری و‌به زودی مامان میشی عزیزدلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد بی مسئولیتن بخدا.فقط میخوان ادمو از سر خودشون باز کنن‌.جمعه زنگ زدم گفتن شنبه تماس بگیر.امروز صب ...

خاكستري جون اولا حق داري 

اما مركزي ك من انتقال دادم كلا نميگن تعداد و كيفيت رو من به اصرار پرسيدم ك گفتن ب فريز ميرسه و كيفيتون شون خوبه 

اول گفتن ميخوايم بزارن بلاست بشه بعد زنگ زدم نگفتن چ كيفيتي فقط گفتن خوبه 

من حقيقتش حساس نكردم خودم رو 

گفتم وقتي با جنين يك روزه مادر شدم 

اوني ك ب فريز رسيده حتما خوبه 

ان شاءالله جنينايه تپلت از فردا ميان مهموني يه عمر زندگيت بشن😍 

قربونت برم عزیزم.... اره عزیز دلم..تو بیمارستانم بودم هرروز ذکرو میگفتم...انشاالله همه دوستان حاجت ...

ايشالا ايشالا ببينم كه اومدي خبر بارداريتو دادي بال درميارم براي تك تكتون خوشحال ميشم لا به لاي دعاهاتون منم يادي كنيد خدا به دل پاك شما شايد منم بپذيره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ادم دیوونه میشه از دست این دکترا😑😑😑خدا‌ خودش هدایتشون کنه😒 ان شاالله مشکلی نداری و‌به زودی ماما ...

عزيزم شما هم نگران نباش ان شا الله يه عالمه جنين برات تشكيل ميشه و هر تعداد كه روزي و قسمتتون هست ميشن چراغ خونتون خانمي . 😍😍😘

ادم دیوونه میشه از دست این دکترا😑😑😑خدا‌ خودش هدایتشون کنه😒 ان شاالله مشکلی نداری و‌به زودی ماما ...

دعا كن برام اين روزا يكم دلگرفته ام 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خاكستري جون اولا حق داري  اما مركزي ك من انتقال دادم كلا نميگن تعداد و كيفيت رو من به اصرار پر ...

عزیزم درست میگی

حالا کیفیت هم نگن اشکال نداره.ولی بدونم جنین دارم یا نههه😐هیچی‌نمیگن اخه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها من از سونو ميام.گفت هيچي نميبينه.احتمالا دفع شده.بچم رفت

يا خدا يعني چي ؟ مگه چقدر خونريزي داشتي كه دفع بشه؟ الهي بميرم برات 😔😔😔

سلام دوستان  ببخشید دارم میترکم از غصه ... مجبور شدم بیام اینجا .. وگرنه قصدم ناراحتی کسی نی ...

عزيزم سونوي شكمي خطا داره ، شما تاريخ انتقالت و آخرين پريودت كي بود ؟ من خودم امروز دقيقا با تاريخ پريود ٧ هفته كامل هستم ولي سونو ٥ هفته و ٦ روز نشون داد امروز ، شما هم ٢ هفته ديگه دوباره سونو بده ان شا الله به حق خانم فاطمه زهرا خدا دلت رو شاد ميكنه عزيز دلم . 😍😍😍

بچه ها من از سونو ميام.گفت هيچي نميبينه.احتمالا دفع شده.بچم رفت

ای وای.نه!ممکنه اشتباه شده باشه؟؟؟دلم گرفت.چرا امشب اینجوریه😔😔

سلام دوستان  ببخشید دارم میترکم از غصه ... مجبور شدم بیام اینجا .. وگرنه قصدم ناراحتی کسی نی ...

عزیزم تورو خدا روحیه ت رو حفظ کن استرس رو از خودت دور کن میدونم سخته اما خودت رو به خدا بسپر به حق طفل شش ماه امام حسین چند روز دیگه میری صدای قلب نازشون رو میشنوی مطمئن باش زود بوده واسه دیدن قلب

عزيزم دركت ميكنم لحظه ي سختي رو داري ميگذروني 

اما صبر كن 

خدا اون بالاست دعااااا كن 

منم حتما برات دعا ميكنم