2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
سلام بچه ها شما که بیرون نمیرین و تو خونه استراحت میکنین سرتونو با چی گرم میکنین واسه من امروز روز ه ...

عزیزم بیشترش کن.....

بافتنی اگه بلدی بباف برا وروجکات....

جدوا حل کن.....

فیلم و سریال خوب انتخاب کن بشین نگاه کن....

ختم بردار....

مثلا من صدهزار صلوات نذر کردم به زور تونستم تمومش کنم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان .نه . خواهرای گلم .. ممنون .ممنون که هستید .. بخدا کسی نبود بهش بگم .. وگرنه نمیخوام کسی ...

عزیز دلم این چه حرفیه؟

اینجا بر خلاف دنیاش دوستیا واقعین....

ماها تو غمها بیشتر باید هوای همو داشته باشیم.....

ایشالله به زودی شاهد شادیات باشیم عزیزم.....

ایشالله سونوی بعدی خنده رو لبات میاره....

فقط بدون تنها نیستی و کلی دوست داری که کنارتن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانم ها لطفا بیاین . روز ده ک رفتم سونو ک ضخامتم پنج بودش گفت ک تو رحم ی لکه سیاه میبینم و مخاط مانن ...

عزیزم ال دی داشتی لقاح نمیتونسته باشه پس به خودت استری نده....

عزیزم ال دی داشتی لقاح نمیتونسته باشه پس به خودت استری نده....

عزیزم این ماه ال دی نداشتم گلم . روز اول پری ک رفتم اون لکه سیاه تو رحمم نبود روز دهم پری ک رفتم اون لک بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خانمها من ظهری تا دم مرگ رفتم از روزی که هایپر شدم دل درد شدید و تهوع وحشتناک داشتم امروز صبح از شدت ...

عزیزم هایپری خیلی سخته میدونم....

نکشیدم اما با تک تک دوستام که هایپر شدن درد کشیدم.....

ایشالله زودی خوب میشی....

ممنونم از تكتكتون مهربونا.ببخشيد كه اين خبر بد رو بهتون دادم.دكترم هم گفت تمومه ديگه.داروهامو گفت قط ...

عزیزم شک نکن بهترینا منتظرته....

بازم شرمنده ام.روم سياه اگر باعث ناراحتي و نا اميدي كسي شدم.مهم اينه كه ته اين راه روشنه و دير يا زو ...

عزیز دلم این چه حرفیه؟

خیلی کار خوبی کردی....

اینجا از خواهر به هم نزدیکتریم.....

پس شرمنده نباش....

ایشالله به زودی شاهد شادیات باشیم.....

عزیزم فدات بشم.... ایشالله هنوز فرصت داری..... عزیزم یه هفته هم تحمل کن.... سونوی شکمی بود؟

بله آنا جون .

شکمی بود .

حالادمیرم مرکز .سونو واژینال کنه ببینم نظر اونا چیه .

توکل بخدا .

برام دعا کن ...

چقدر خوشحال شدم .با بتای پایین شد دو قلو .گفتم خدایا معجزه کردی در حقم ..باورم نمیشد ..هر لحظه خدا دو سکر میکردم.

انشاالله دوباره خدا معجزه اش دو بهم نشون بده ..❤❤

انا جون یکی ازدوستان گفت قطع اسپرین باعث سقط میشه منم می ترسم حذف کنم. پزشکا وماماها هم که از هرکی م ...

عزیزم والا من با خونریزیم دکترم انوکسان رو قطع کرد....

چند باری با قطع لک دوباره شروع کردم ولی دوباره لک بینی شررع شد.....

به دستور دکترم چند بار این قطع و وصلها بود تا اینکه چون دید سایز هماتوم با وجود لک و خونریزی کم نمیشه کلا انوکسان رو قطع کرد و بعد غربال اول بعد رفع هماتوم مجدد انوگسانم شروع شد.

عزیز دلم این چه حرفیه؟ اینجا بر خلاف دنیاش دوستیا واقعین.... ماها تو غمها بیشتر باید هوای همو داشت ...

انشاالله .خدا معجزه اشو باز نشونم بده ..

اره بخدا اینجا همه مثل خواهر شاید بیشتر دلسوز آدمن و خدا حاجت تک تکتون رو بده انشاالله .

بازم ممنون آنای مهربون همیشه با حرفات ادمو اروم میکنی ..😘😘😘

توکل بخدا ...

اخه منکه جنین نداشتم، بقایا داشته باشه😮😨😌

شاید منظورش لقاحهای نا موفق طبیعی هست....

بچه ها جنين كليو چيه؟

من نمیدونم.....

سرچم کردم چیزی دستگیرم نشد....

خانما درجه بندی جنینا چیه a,b,cاینا داره؟ینی چی؟

عزیزم جنینا از نظر ظاهری یعنی تقسمات سلولی و نظم تقسیمات و.... درجه بندی میشن....