2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
انا جوونم شما کجا با دکتر طرازی ویزیت شدین منظورم ابن سینا یا مطبش؟من امروز ابن سینا وقت داشتم ...

عزیزم ببخشید که من جوابتو میدم...اناجون مطبشون میرفتن..البته قبلا ابن سیناهم میرفتن و از اونجا با دکتر آشنا شدن..

عزیزم از اونجایی که من همه دکترای معروفو ملاقات کردم 😅 اگه میخای مطب بری من یه وقت دارم واسه دوم دی ماه برای تشکیل پرونده وقت گرفته بودم که دیگه نمیخام برم.دوماه پیش نوبت گرفتم. خاستی بری بگو که بهت فامیلیمو بگم که زودتر کارت راه بیفته...طرازی دکتر خوبیه.من دیگه صبرم تموم شده بود با دکتر خودم ادامه دادم ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
حالا اینا ب کنار .نگرانم ک تا ۱۸ پری ضخامتم بالا نره اون موقع داغون میشم

میره انشالله

گفتم بهت...

بچه ها اینجا گوجه، لوبیا سبز ، آناناس ، به 

میخوردن خیلی خوب جواب گرفتن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی بیداره؟قبل انتقال میشه صبحونه خورد دیگه؟

بله باید حتما بخوری ولی خیلی سنگین نخور

خیلی با آرامش و لاکپشتی حرکت کن و تا انتقال دادن دستت رو بزار رو شکمت به نی نی هات سلام کن از همون لحظه اول احساس شون کن

یه ذره شک هم به دلت راه نده که نشه

حتما میشه

من رو نگاه نکن که جنین م نگرفت

چون خیلی مشکلات هست که رفع ش نکردم (چاره ایی جز ریسک کردن نداشتم)

تو جوان و سالمی پس حتما مامانی انشالله😍🙏

عزیزم شما ام اوابووست میخوردی؟ دکتر بمن گفته روزی 2تا،اکثرا 4تا میخورن

من هم روزی ۲تا خوردم

و یه دوره dhea 

و ۳ماه پودر اینفولیک و امگا۳

اسپرین و مولتی ویتامین

عزیزم فدات.... خوبیم.... از خواب دارم میمیرم.... اما باید بیدار بمونم.... وروجکم واکسنشو زده و م ...

ای جانم

خاله قربونش 

انشالله که الان دارم برات مینویسم در خواب عمیق همراه با آرامش باشی

و پسر طلا هم در حال لبخند زدن به فرشته های دورو برش😍

یکی کمکم کنه  میگم امروز چهارم انتقالمه  شوهرم داره همه کارامو میکنه  ذوق داره&nbs ...

اگه نگیره خیلی منفیِ کلی باید آدم بیا برات بنویسن مه میگیره ، حتما میگیره تا جای اون انرژی منفی که فرستادی پاک بشه.

خدا باید بخواد تو هم از ته دلت ازش بخواه تا بدونه مامان لایقی هستی 

و فرشته ش رو بهت بسپاره.

حتما میگیره...

بزار کار کنه واسش خوبه 😁😉

baranjooooon#  ‍ 

(اگه نگیره )خیلی منفیِ کلی باید آدم بیاد برات بنویسن که میگیره ، تا جای اون انرژی منفی که فرستادی پاک بشه تازه برسی خونه اول .

اول و اخر دست خداست اون باید بخواد ، تو هم از ته دلت ازش بخواه تا بدونه مامان لایقی هستی و راضی ایی به رضاش

اونوقته که فرشته ش رو بهت میسپاره اگر شک کنی حتی برای یه لحظه اونوقت کارت سخت میشه تا بتونی دوباره برگردی به جایی که بودی.

قدرت انرژی منفی ۱۷برابرِ انرژی مثبتِ

پس حواست به واگویه هات باشه

حتما میگیره...

الان هم مامانی حواست به جنین ت باشه

بزار همسر جان کار کنه واسش خوبه 😁😉

عزیزم بله طبیعیه.... میتونی رکتال بذاری اگه خیلی اذیتی...

خیلی اذیت شدم عزیزم یکبار اونم با گریه فقط تونستم رابطه داشته باشم دیگه نشد یعنی بعد آی یو آی فقط یکبار متاسفانه 😔😔 

سلام بچه ها.من اومدم تا يه توصيه بكنم به همه كسايي كه انتقال دارن،يا دادن.

فكر منفي ممنوع.داروم رو فلان جور خوردم الان فلان ميشه،علامت فلان ندارم،نكنه اشتباه كردم!نكنه خارج رحمي بشه!نكنه بتام نره بالا!نكنه فلان بشه بهمان بشه!!!

اينا عامل به ثمر نرسيدنانتقال من بود.من از هيچ لحظه اين پروسه خوشحال نشدم چون نگران مرحله بعد بودم.توي لحظه زندگي كنيد.از لحظه لحظه انتقالتون لذت ببريد چون فردا يا حتي يه ساعت بعد هم دست ما نيست.توكل كنيد،توكل محض.ميتونيد فيلم فرندز ببينيد.يا هر فيلم خنده دار ديگه.خودتونو سرگرم كنيد اگر مث من وسواس فكري داريد خصوصا.من ميخوام تا مدتي از همه مسايل مربوط به اي وي اف بدور باشم.گفتم بيام اينارو بهترن بگم و برم.مواظب خودتون باشيد مهربونا.ميبوسمتون.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
اره عزیزم..من هرطرفم چندتا کیست داشتم که بزرگترینشون ۶ سانت شده بود.چند روز بعد که پریود شدم همه شون ...

خداخیرت بده از نگرانی درم اوردی ، من نمیدونم چرا دکترها اون همه دارو میدن که اینهمه فولیکول و کیست ایجاد شه؟؟ من خودم روز اول تا رفتم داروها رو گرفتم فهمیدم خیلی زیاده واسه من ، الانم فقط از دلدرد وحشت دارم میترسم باز سراغم بیاد حالا که بستری هستم کمی خیالم راحته ، مرسی گلم حتما عرق نعنا مرغوب میگیرم، از ته دلم ارزو میکنم بهترین نتیجه رو بگیری چون میدونم چ عذابیه این هایپر شدن

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
الهی بگردم...عزیزم مگه من نگفته بودم دیدی حالت تهوع داری زودتر برو بیمارستان؟!متاسفانه شماهم اشتباه ...

والا دکترهای بیمارستان گاندی بهم دارو دادن گفتن تهوع و درد طبیعیه اینها رو استفاده کن ، هیوسین واسه دلدرد و یه شربت واسه تهوع من گول این داروها رو خوردم باعث شد دردم گم بشه ولی دو روز اخر بی امان درد داشتم دیروزم که گفتم محاله جون سالم بدر ببرم 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
وای راست میگی.. ناراحتت شدم انشالله زوووود خوب بشی چه سختِ خدایی این هایپری هم چقدر دردسر داره&nbs ...

گلم اگه خدا بخواد همون یک دونه میگیره و میشه یه اولاد صالح اگه هم خدا نخواد صدتا جنین با کیفیت بزاریم یا نمیشه یا اگه بشه سقط میشه ، دیشب خواهرم میگفت اگه بهشتی باشه واسه امثال شماهاست که انقدر درد و سختی واسه مادرشدن میکشید وگرنه کسی شب بخوابه و صبح حامله باشه چی میفهمه از این همه سختی برای رسیدن به جگرگوشه اش😢

به سلامتی عزیزم.... دیگه رسما مامان شدی..... ببین خاله جون دیگه این دفعه تا لپتو نکشم دست بردار نی ...

انشالله همینطور باشه آناجون.راستی دوتا جنین بلاست انتقال دادم.دکتر گفت کیفیت جنین ها خیلی بالا بود گفت توی مرحله ی بلاست در حال ترکیدن بودحالا نمیدونم این خوبه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....