2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
برا من چون تو ۶ هفته چند روز بوده واژینال بود.....

انا جون با توجه به جواب سوال قبلی ک دادی می پرسم. شما یعنی ازمایشها رو قبل هفته ۶انجام دادی؟ من الان ۶ هفته و یکی دو روزم. این هفته گفته آز بدم. هفتت دیگه هم سونو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی کمکم کنه  میگم امروز چهارم انتقالمه  شوهرم داره همه کارامو میکنه  ذوق داره&nbs ...

عزیزم نگیره یعنی چی؟؟؟

حتما میگیره و مامان میشی...🍀🍃 باباشم تا ۹ماهگی همه کاراتو میکنه😁 به چیزای خوب فک کنم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خیلی دلشوره دارم بخدا

دلشورتم از مامان شدنته😚❤🍀

عزیزم قران بخون اروم شی ..

نی نی استرس نمیخادها🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
لک شما هم قهوه ایه؟؟ یعنی لک نکران کننده نیست؟ من از پنج شنبه تا الان هنوز خوب نشدم. 

من هفته نه خونریزی کردم

خون شفاف و رقیق و زیاد عین شیر آب ازم خون میرفت

رفتم سونو گفتن جنین سالمه و هماتوم حدود چهارسانت دیدن

شیافم رو دوبرابر کردن و آسپرین یک شب در میون

از اون به بعد لک قهوه ای دارم که کم و زیاد میشه 

دوازده هفته و شش روزم

خدایا شکرت
اونا براشون هیچی مهم نیست  نمیدونن دونه دونه این مراحل به جون ما بسته است هر روزش داره از عمر ...

واقعا همینطوره.اصلا درک نمیکنن.ممنون عزیزدلم‌.دعا کن برام دوستم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم گفتم که معمولا تا روز انتقال یا فریز نمیگن.... درستشم همینه چون ممکنه یکی دیرتر شروع به رشد ک ...

عه.اخه بقیه بچه ها فرداش معمولا با خبر میشدن از اوضاع جنیناشون.پس من کم تحمل شدم.مرسی انا جونم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم یه انرژی + واست بفرستم..... فردا یکی از روزهای خاص و زیبا برا یکی از عزیزامه..... من به فال ...

وای آناااا جون.خیلی ماهی.بخدا حال دلم خوب شد😍😍😍😍ممنونتم عزیزدلممممم.ان شاالله همینطور بشهههه😘😘😘فداتشم

همش خوب.... یادته من بهت گفتم ده دوازده تا جنین خواهی داشت؟ اینم تحققش.....

اره واقعا دارم بهت ایمان میارم آنا جونم😍😆😗

به سلامتی عزیزم... هردو واسه تحریک تخمدانه دیگه.از ساعت ۴ تا ۷ بعداز ظهر بزن..من ۵ میزدم.

سارا جون یادم رفت ازت تشکر کنم که یادم انداختی به دکتر بگم مولتی ویتامین بده، بازم هر تجربه ای داری جلو جلو بهم بگو، بوووس😘😘

بچه ها با وجود خونريزي ها و لخته ها دكترم گفت امروز برم سونو😔دعا كنيد برام بچه ها.قربون دلتون برم😔 ...

ایشالله خوش خبری...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com