2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
آنا جان  و بقیه بچه ها که میدونید، اف اس اچ تا چند باشه خوبه؟

عزیزم والا به رنج بستگی داره ولی فکر کنم متوسط باشه بهتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستاي خوبم اولين فرصتي كه ميشه آز داد كيه؟ من پنجشنبه انتقال دادم فرش بود و بلاست  شب و روز ...

ایشاله مثبته......الان زوده هفته دیگه ایشاله نتیجه معلوم میشه پس بی خیال شو و خوش باش ایروزا😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون به من گفته ۱۱ شب.یه دونه دیگه‌مونده که باید امشب بزنم.آنا جون راستی رو بازو زدن یا دور ناف ز ...

عزیزم خوب ممکنه تا قبل انتقال عوارض هایپری خودشو نشون نده ولی بعد انتقال احتمالش بالا میره....

پس رژیمتو رعایت کن که اگه مثل لاله جون فرش انتقال دادن واست مشکلی برات پیش نیاد و خوب پیش بره....

لاله جون حتی بعد انتقالم رژیمشو رعایت کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها کسی اینجا با ۱۵ تا فولی هایپر شده؟!

عزیزم هایپر شدن با درگیر عوارض هایپری شدن فرق داره!!!!

وقتی فولیا تعدادش این حدودا یا بیشتر باشه یعنی هایپری.....

اما اگه هایپر شدی و عوارضشم خودی نشون دادن قضیه فرق میکنه....

خیلیا اینو هایپری میدونن در حالی که هایپری یعنی همون تعداد بالای فولیکول تحریک شده....

انتقال کمک میکنه که عوارض هایپری بیشتر خودشونو نشون بدن پس تو احتیاطا رژیمتو سفت و سخت رعایت کن.....

تازه فولیات همین ۱۵ تا نیستن که ۱۵ تاشو برات شمردن....

عزیزم من لاپرا داستم اما کوتر تخمدان نه.... خوب فکر نکنم لاپرا خیلی فرق کنه می باشه فقط فکر کنم بهت ...

من جلوگیری نداشتم ولی الان 7ساله هیچ ماه جلوگیری ندارم و جواب هم نمیگیرم اینم مثل ماه های قبل الان 1هفته مونده تا موعودم نمیدونم برم یزد وقت بگیرم واسه عمل یا منتظر شم پری که اومد برم وقت بگیرم

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
آنا جون من دیروز رفتم دکتر غدد که فشارمو اندازه گرفت گفت خیلی بالاست ۱۴ بود نامه زد به دکترم که دکتر ...

عزیزم فدات بشم نترس....

آره فشار واقعا سخته....

من دو یه روز بیشتر فشارم بالا نبود و آخرشم واسه همین زایمانم اورژانسی شد.....

نگران نکن خودتو میدونم بهت استرس داده اما به خیر میگذره....

ایشالله خدام بهترینارو برات در نطر میگیره....

نه عزیزم یادم نیست مگه دکترتون خودش وقت عمل و مشخص نکرده؟

دکترم که تو شیرازه گفت باید عمل شی یه برگه داد و گفت ببر مرکز ولی من نرفتم میخوام برم یزد پیش افلاطونیان نظر اونم بپرسم اگه قرار شد عمل بشم اون عملم کنه ولی نمیدونم الان برم یا 1هفته صبر کنم پری بشم بعد برم

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
چشم فداتشم حواسم هست.دیشب همون سر ساعت زدم.امشبم سر ساعت میزنم💚فقط شب اول ده دقیقه دیر شد تا شوهرم ...

وای چه جنایتی کرده همسرت!!!!

ده دقیقه؟؟؟

دختر میام میزنمتا!!!!!

ممنون عزیز که کامل توضیح دادی. الان بهتر شدم فقط کتوتیفین هم داده بود که اونو جرات نکردم بخورم با می ...

عزیزم داروهاتو کامل بخور فقط یه چکی هم با دکتر زنانت بکن....

مثلا برا من شربت دیفین هیدرامین نوشته بودن دکتر زنانم گفت بجاش پروسپان بخور.....

عزیرم من ذات الریه کردم اوایل بارداری یعنی همچین پشت سر هم و بدون وقفه سرفه میکردم که بالا میاوردم....

اما میبینی گل پسرم سالمه سالمه....

شکر خدا....

عزیزم فقط درمانتو کامل کن که کشدار نشه مریضیت....

سلام.دو سال پیش که شروع کرد تعدادش ۶ میلیون بود با تحرک ۲۰ بعد از دو سال آمپول زدن و قرص خوردن تعداد ...

تحرک همسر من انگار زده 40

انا جون..تا حالا کسی بود ک ازمایشش منفی باشه بعد ۴۸ ساعت مثبت شده باشه؟مال من زیر ۲ بود یعنی امکان د ...

عزیزم ببین مورد بوده تکرار کرده بازم منفی بوده و پریود نشده بعد یکی دو هفته مجدد آز داده + شده....

من نمیگم حتما برا تو هم اینطوره ولی به هر حال همچین چیزی بوده....

كلّه پاچه چرا نخوريم؟؟؟ @تورك_آنا

عزیزم کله و مغز جزء ممنوعات بارداریه....

اما پاچه من نشنیدم بد باشه....

اره منم تعجب‌میکنم چرا بقیه همه صبح داشتن و من شب!البته یکی از بچه ها هم شب داشت.چی بگم.شاید دکترم ا ...

گفتم که طبق دستور برو جلو حتما دکترت یه چیزی رو در نظر گرفته.....