2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047014 بازدید | 684567 پست
عزیزم نه ساعتش حساس نیست ولی سعی کن خیلی بالا پایین نشه و منظم بزنی....

چشم فداتشم حواسم هست.دیشب همون سر ساعت زدم.امشبم سر ساعت میزنم💚فقط شب اول ده دقیقه دیر شد تا شوهرم آمپولو دراورد!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انشالله عزیزم والا من همدان  بیمارستان فاطمیه دکتر مهناز یاونگی عمل کردم٬٬٬من پولیپ داشتم گفت ب ...

عزیزم جایی که عمل کردین دولتی بود با دفترچه اینقد شد؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بگردم.ان شاالله بی بی چک مثبت به زوووودی قسمتت شه دوست خوبم.منم دقیقا اینجورم.تا بی بی چک میزدم ...

باز خوبه حالا من اون زمانا که امید به بارداری طبیعی داشتم و پریودم عقب میفتاد تا میخریدیم پریود میشدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
باز خوبه حالا من اون زمانا که امید به بارداری طبیعی داشتم و پریودم عقب میفتاد تا میخریدیم پریود میشد ...

دقیقا منم همونموقع هارو میگم😂من تا میزدم منفی میشد یه ربع بعدش پریود میشدم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم دکتر برای سه شنبه یه ازمایش نوشته برای من اما برای شوهرمم هست.نوشته زن و شوهر!اون ازمایش ایدز ...

عزیزم تو باز احتیاطا رژیم هایپریو رعایت کن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزای دل وآنای مهربون م من 3آذر3جنین باگریدaانتقال دادم دیروزوامروزبی بی چک زدم منفی بودامروز ...

عزیزم بله ممکنه بی بی نشون نده....

بتات چند شده؟

ایشالله آزت + میشه.....

نازنین جان اتفاقا من هر روز چیزای مقوی میخورم آجیل بادام زمینی خرما موز گوشت میوه آبمیوه طبیعی شیر . ...

تازه سونوها هم خطا دارن دوستم یه سونوگرافی معروف وزن کوچولوش رو دوهفته قبل زایمان  زده بودن ۳کیلو ودوستم کلی غصه می خوردودکترش با معاینه گفته بود نهایت نهایت بچت ۲۹۰۰ بشه بعد اومدن کوچولوش سه ونیم کیلو بود ولپ لپی

بعدا  ان شاالله که همه ی بچه ها سالم باشن، اینقدر سریع وزن میگیرن بعد تولدکه

تودلیت رو ببوس از طرف خالش😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنون عزیزم،  من فقط متوجه شدم دکتر گفت زیرجلدی وقتی اومدم بیرون یهو یادم اومد که منظورش دقیقا ...

عزیزم هایپری احتمالش کمه، اما ایشالله کم کم ده دوازده تا تخمک تپل مپل خواهی داشت که همه شون جنین میشن ایشالله....

عزیزم هایپری احتمالش کمه، اما ایشالله کم کم ده دوازده تا تخمک تپل مپل خواهی داشت که همه شون جنین میش ...

مرسی مهربونترین😍😍😍😘😘خدا تورو برای ما و خانوادت حفظ کنه که انقد حالمونو خوب میکنی توی هر شرایطی💚💚💚ان شاالله که همینطور باشه

سلام به همگی  انا جون من پرولوتون 500رو تا وارد هفته 12شدم شروع کردم ...حس میکنم دکترم اشتباه ...

عزیزم نه بابا اتفاقا برا من از هفته ده گفت میتونی پرولوتون شروع کنی فقط من چون آمپولای پروژسترونم زیاد مونده بودن گفتم اینارو میزنم....

پس نگران نباش اصلا....

شیافتم دیگه زیاد کردی همون ادامه بده ویزیت بعدیت اگه استیبل شد دکتر نیاز باشه کمش میکنه....

قربونت برم گفت ساعت4آماده اس به نظرت چی میشه من تادوروزپیش اصلاعین خیالم نبوداماامروزدل تودلم نیست ت ...

عزیزم بدوم ساعت ۴ پستاشو بخونم ایشالله مامانی....

نه انا جون ازمایشش خوبه مشکلی نداره واسه این هیچ ازمایشه اضافه ای نخواست دکتر گفتم من ذخیره ام پایی ...

عزیزم همسرت آزش مرکز ناباروری بوده؟

اگه سوالم تکراریه معذرت میخوام.....

سلام دوستان من دیشب سونوی روز دهم سیکلم بود که فولیکولای هشت و نه و ده و دوازده داشتم  چهارشنب ...

عزیزم یعنی پسفردا پانکچرته؟

سلام انا جون من دوبارتاحالا انتقال منفی داشتم این سری هم پانکچردارم هم هیسترو میخاستم ببینم فاصله ی ...

عزیزم والا معمولا ماه قبل داروهای تحریک تخمدان هیسترو میشه و بعدشم پانکچر و انتقال اگه فرش باشه.....

ولی من چون لاپرا هیسترو داشتم و یه ماهم میخواستم طبیعی ترای کنم برا همین بینشون سه ماه فاصله افتاد.....

بچه ها لطفا بهم خبر بدین ببینم کدوماتون اورالگوتران داشتین دیگه و بازو تزریق کردین یا دور ناف؟  ...

عزیزم به خدا فرقی نداره....

اگه دکترت تاکید نکرده هر کدوم دوست داری بزن....

معمولا تحریک تخمدانا دور نافن و مهار بازو....

اما هر دو هم میشه پس سخت نگیر....

اگه شرایطت خاص بود دکترت تاکید میکرد.....