2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046936 بازدید | 684566 پست
چرا عزیزم داشتم..  شنبه که رفتم واسه معاینه اولیه گفتم. کلی سوال کرد به خاطر چی میخوری مشکل قل ...

آره خوب....

خونریزی میکردی....

خوب شد گفتی....

چون ترسیدم حواست نباشه و کار دست خودت بدی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آناجون بله عزیزم روز چهارشنبه  امشب دیفرلین و. دکاپپتیل دارم و. فردا استراحت دارویی هستم& ...

ایشالله که همه چی خوب پیش میره عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجون مغز به خاطر چربيش خوب نيس؟ يعني ميخواستم بگم من لاغرم خيلي و فشار خونم پايينه ميتونم بخورم؟

نه عزیزم به خاطر چربیش نیست....

اگه چربی باشه خوب پاچه هم چربی داره....

دقیق نمیدونم فقط میدونم مغز خوب نیست....

اناجون مغز به خاطر چربيش خوب نيس؟ يعني ميخواستم بگم من لاغرم خيلي و فشار خونم پايينه ميتونم بخورم؟

تازه لاغری چه ربطی به چربی داره....

یه آدم لاغر ممکنه چربی خونش خیلیم بالا باشه....

سلام.من یه پیشنهاد دارم. سالاد الویه درست کن با سفید ه ی تخم مرغ فراوان و همینطور مرغ فراوان.نخود فر ...

عزیزم ولی سس مایونز رو کلا نخورین.....

خصوصا تو بارداری.....

عزیزم رحمت سرد نیست؟ زیر شکم و واژنت حس نمیکنی سرده؟ دست و پاهات چی؟ عزیزم برا فهمیدن تنبلی، ذخیر ...

سلام انا جان

چرا هميشه احساس سردي ميكنم تو ناحيه شكمم كلا بدنم سرده و زودم سردم ميشه مثلا اگه توي يك سالن ده نفر باشيم اولين نفري كه احساس سرما كنه منم و خيلي وقتا من ميگم هوا سرده ديگران ميگن نه خوبه.

تست amh دادم سه چهار ماه پيش تو آزمايشگاه معمولي 4 بود و مركز ناباروي حدود 2 

يعني از سردي رحمه لكه بينيم؟ امروز موعدمه ولي دو روزه از لكه هم خبري نيست. در واقع از 24 سيكل لكه ديدم تا 28 در حد خيلي كم  شايد يكروز در ميون يك لكه كوچيك

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
امروز جواب دادي خانومم😍خدا دختر و پسر ماهتو واست نگه داره در پناه خودش انشاالله

شرمنده که تاخیر داشت....

آخه پستارو به ترتیب میخونم....

عزیزم فدات بشم نترس.... آره فشار واقعا سخته.... من دو یه روز بیشتر فشارم بالا نبود و آخرشم واسه هم ...

آنا جون فشار من ماما میگیره رو ۱۳ هست ولی بیرون میرم فشار میگیرم رو ۱۱،۱۲ هس...مشکل ساز نشه برام🤔شما فشارتون چند بود؟

عکس رنگی انجام دادم و یه سری ازمایش خون(ک مواردی مثل کم خونی و ویتامین دی و هپاتیت و ...این چیزا باش ...

عزیزم تایم عکس یادم نیست ولی فکر کنم همین حدودا بود....

عزیزم من سونو و عکسم نرمال بودن ولی معلوم شد آندومتریوز داشتم و نشون نداده بوده....

بعد دو تا منفی هم لاپرا شدم هم هیسترو....

عزیزم آزهارو بخوایی منتطر دکترا بمونی فکر نکنم زودتر از ۳-۴ منفی و سقط واست بنویسن....

مگه اینکه خودت همت کنی انجام بدی....

ن عزیزم من بی اجازه اومدم داخل این تاپیک 🙏

عزیرم اجازه نمیخواد اینجا خونه خودته هر کی این خونه رو به خودش متعلق بدونه صاحب خونست....

سلام عزیزم من بیمار دکتر افلاطونیان هستم.اما اولین بارمه میخوام میکرو کنم.راستش تجربه ای ندارم.مخصوص ...

ممنون گلم.هزینه میکرو برات چقدر میشه مشکلتون برا بارداری چیه؟؟دکتر خودش تشخیص داد میکرو کنه؟؟کدوم شهر هستین رفت وآمد واسه یزد براتون سخت نیست زیاد الاف میکنن اونجا یا زود کارتون رو راه میندازن که نیاز به رفت و آمد زیاد نباشه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

دوستان اینجا کسی هست که پیش دکتر افلاطونیان لاپرا شده باشه؟؟؟میخوام بدونم چندم پری لاپرا کرد

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
عزيزم دكتر افلاطونيان دكتر @خاکستری    جونه.اون ميتونه كمكت كنه.من مريض كريم زاده ام

عزیزم از کریم زاده راضی هستی؟؟؟پیششون لاپرا شدی؟اصول کارشون چطور هست و من حتما باید حضوری نوبت بگیرم

سلام خوبي يه سوال دارم من فردا ميرم پيش كارگر ميخواستم بدونم همون روز سونو ميفرسته اخه من پريودم نگر ...

سلام عزیزم الان که پریودی نمیفرسته برای سونو نگران نباش در پناه خدا

خدا جونم شکرت...