2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
رفقا نظر میدین؟  تیروئیدم بالا نیست؟ من قرص تیروئید میخورم هر صبح.فکر میکردم باید زیر دو باشه ...

عزیزم تیروئیدت خوبه نگران نباش....

اما دیت کمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها میشه جواب این ازمایش اسپرم شوهرم برام بخونید 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امروز روز ۱۵ انتقال جنین هستم. عدد بتام ۱۰۰  بود. امیدی هست؟؟ سری قبل هم بتای اول ...

عزیزم ربطی نداره....

اون بتا مال اون زمان بود....

این بتا مال الانه و قابل مقایسه نیستن....

سقط قبلیت برا بتا نبوده که....

لاله جون با بتای ۵۱ گل پسرشو بغل کرد.....

عزیزم مبارکت باشه و گوارای وجودت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اون خانم دکتری که برام انتقال داد دوشنبه ها جهاد دانشگاهی مریض ویزیت میکنه. اگه بشه دوشنبه میرم اونج ...

رويا كجايى؟؟؟؟قرار بود امروز برى سونو؟؟

انجام شد؟؟؟خيلى به فكرتم

ايشالا تا الان دلت آروم شده باشه و برامون كلى خبرهاى خوب داشته باشى عزيزم🙏🏼🌸💕

سلام انا جون خوبی عزیزم؟ انا جون امروز از صبح زیر دلم درد زیادی داشتم و موقع  ن ز د ی ک ی بیشتر ...

عزیزم والا چی بگم؟

آندومتریوز نداشتی؟

بله. مثل اینکه زایمان هم انجام میده اگه زایمانی در کار باشه میام مشهد سه ساعته منتظر دکتر نشستم آخ ...

وای چه قدره بی مسولیتن....

ایشالله خدا کم کاریاشونو جبران کنه....

نه تلفنی کارتون راه میفته نه حضوری عجباااااا....

اره. با تاخیر خیلی زیاد مثبت شد. هاله خیلی کم رنگ

دیدی هاله بی علت نبوده؟!!!!!

اااا گفتن کلپچ نخورین...اخه چرا؟؟؟خیلی خوبه که میگن😕من می خواستم بعد انتقال یه روز در هفته بخورم حت ...

عزیزم کله خوب نیست یعنی مغز....

اما پاچه میتونی بخوری....

عزیزم تیروئیدت خوبه نگران نباش.... اما دیت کمه.....

سلام انا جون خوبی؟؟ببخشید یه سوال داشتم اگه میدونید ممنون میشم جواب بدید٬٬٬میدونید قرص ال دی لویتود واسه چی هست؟؟روش نوشته لوورنورژسترل۱۵/.میلی گرم وانیتیل استرادیول۳/. میلی گرم٬٬٬٬برا انتقال میرم چند بار سیکلمو قطغ کردن که قرص استرادیول بود اینبار گفت ۱۲تا از این ال دی بخور بعد بیا تا بهت داروی اصلی رو بدیم٬٬٬حالا نمیدونم ال دی واسه چی هستش؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستای گلم من یه سوال دارم میشه لطفا اگه کسی اطلاعی داشت خبر بده؟؟؟من کیست اندومتریوز دارم و با ...

عزیزم من لاپرا داستم اما کوتر تخمدان نه....

خوب فکر نکنم لاپرا خیلی فرق کنه می باشه فقط فکر کنم بهتره بعد پاکی باشه....

اگه بدون جلوگیری بوده باشه خوب باید نیمه اول سیکل باشه که از باردار نبودن مطمئن بشن....

من ۸ سیکل لاپرا شدم....

یعنی برا من اون تایم افتاد ممکنه برا یکی دیرتر بوده باشه.....

حس می کنم نشونه ی خوبی باشه ان شاالله که مامانی ماهور جان ترشحات واژن یا درد وسنگینی توی سینه ها چی ...

دو سه روزپیش ترشحاتم کشدار بود..دیگه امیدوار بودم ک باردارم..ولی امروز ک روز ۱۳ انتقالم بود وازمایش دادم  وجواب منفی بود دنیا رو سرم خراب شد..الان از سردرد نمیتونم هیچ کاری کنم...چقد امیدوار بودم😥😥😥

کوتر تخمدتن چیه دیگه؟؟من لاپرا شدم قبلا برای اندومتریوز تو زمانی پاکی انجام میشه ولی کوتر تخمدان تا ...

تو کوتر تخمدان یه قسمتهاییشو میسوزونن....

معمولا برا پلی کیستیکا و تنبلی تخمدان تجویز میشه که تخمدان یه نفسی بکشه....

منم نداشتم چون تخمدانام مشکلی نداشتن....