2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
سلام انا جون خوبي عزيزم؟ ببخشيد يه سوال واجب دارم من ديروز سونوي قلب دادم و قلب كوچولومو ديدم ميخ ...

عزیزم استرا که بر اساس شرایطه مال من تا هفته ۱۴ بود....

بعضیا زودترم قطع کردن....

ویزیت بعدیت کی هست؟

پروژسترونا (شیاف یا آمپول) معمولا حداقل تا ۱۲ هفته هستن....

انوکسانم معمولا تا زایمان.....

پس اگه نتونستی تماس بگیری با خیال راحت تا ویزیت بعدیت فعلا ادامه بده...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا رو شکر کن شوهر به این خوبی داری.... .منم شوهرم میزد واقعا عالی میزد بدون یه نقطه خون😄باور میکن ...

اسپکولومو خوب اومدی.....

خخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای امروز هم گونال و. اورگالترون دارم فردا فقط بازویی دکاپپتیل و دیفرلین دارم و. قرص داستینکس سه ...

وای خدارو شکر ایشالله داری مامان میشی.....

اگه بدونی چه قدر دوست دارم زودتر خبرشو بدی؟!!!

آنا خیلی ماهی وقتی چند روز نیستی حس کمبود دکتر گروهمون خیلی احساس میشه😘😙

فدات عزیزم....

آخر هفته ها چون معمولا خرید مرید و بیرون رفتنم هست دیگه به سختی میتونم بیام.....

سلام انا جون و دوستای گلم  برا مد عکس رنگی نوشتن از روز هشتم پریودم گذشته یعنی منتظر بمونم ماه ...

عزیزم بله دلیلش همینه فکر کنم بازم میتونی زنگ بزنی مرکزی که برا عکس میری....

عزیزم جایی که عمل کردین دولتی بود با دفترچه اینقد شد؟

بله دولتی بود با بیمه سلامت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
راستش من شنیدم میگن دور ناف زودتر اثر میکنه!ولی بازم مطمئن نیستم عزیزدلم.من بر اساس تجربه ی دوستان ک ...

عزیزم خوب ظاهرا به ترتیب میزان جذب یا شایدم سرعت جذب دقیق نمیدونم همچین چیزی این ترتیب هست:

دور ناف، رون، بازو

حالا بعضا مثلا برا کسایی که ریسک هایپری دارن به جای اینکه بگن داروی تحریک تخمدان رو دور ناف بزنه میگن به بازو بزنه....

و مهار رو برعکس میگن به جای بازو دور ناف بزنه....

یعنی یه جورایی اگه این حساسیت ها نباشه معمولا تحریک تخمدان دور ناف و مهار به بازو تزریق میشه....

همتون بازو زدین که😐😐😐من دیشب دور ناف زدم اشکال نداره امشب بازو بزنم؟برای شما هم تاکید داشت روی سا ...

عزیزم میتونی دوست داشتی تغییر بدی....

حساس نباش....

عریزم دندونت اذیت میکنه ک.میخای بکشی؟اخه منم سمت راست کشییدم ولی سمت چپ بالاهست کج دراومده دکترقبلا ...

اگه کجه تا نزده دندوناتو از نظم در بیاره بکشش....

من دیر کشیدم دندونامو نظمشو به هم ریخت....

عزیزم میتونی دوست داشتی تغییر بدی.... حساس نباش....

اخه دیشبم دور ناف زدم😐دیگه یه امشبو دارم فقط.بیخیال همون دور ناف میزنم.هرچه شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام ازمایشهای انعقادی وکاریوتایپ را کسانیکه قبلا بارداری طبیعی داشتند هم باید بدهند ؟ 

عزیزم خوب انعقادیو ممکنه بعدا مشکل پیش بیاد بدین بد نیست.....

کاریوتایپم چون قبلا بارداری سالم داشتی دلیل نمیشه الانم حتما سالم باشه....

چون مثلا ممکنه یکی کاریوتایپش مشکل داشته باشه ولی یه درصد از جنیناش سالم باشن.

یعن  از این روزا بگذره نمیگیرن؟اگه دلیلش فقط بارداری باشه که بترسن که شاید باردارم خب میدونم که ...

اینو از مرکز عکسبرداری بپرس و بگو اگه مطمئن باشم باردار نیستم چی؟

خوب یا ممکنه بگه علتش فقط بارداری نیست یا شایدم بگه خوب به گفته شما نیست و ما نمیتونیم بر اساس گفته شما قبول کنیم باردار نیستی.....

شایدم بگه موردی نداره و میتوتی بیایی برا عکس.....

عزیزم ربطی به آزیترو نداره.... حتما داروهاتو مرتب بخور و سر خود کمش نکن بذار زودتر خوب بشی..... عز ...

ممنون عزیز که کامل توضیح دادی. الان بهتر شدم فقط کتوتیفین هم داده بود که اونو جرات نکردم بخورم با میوه و طبیعی خداروشکر بهترم ولی عطسه وسرفه دارم بنظر شما سرفه زیاد مشکلی پیدا میشه یا کتوتیفین بخورم تا بهتر شم؟ ازبس به سختی حامله شدیم میترسیم بخدا

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
پرولوتون چیه؟ برای چی میدن؟

اگه اشتباه نکنم پرولوتون همون پروژسترون با دز بالاست.....

مثل این میمونه پروژسترون یه هفته رو یه جا تزریق کنی و دز روزانه اتومات تو بدنت مثلا هر ۲۴ ساعت آزاد بشه....

البته این برداشت منه....

جواب منو ندادي عزيزم😢

عزیزم اگه منظورت منم خواهشا سوالتو مجدد بپرس....

چون من که سوالت یادم نمونده البته بعید میدونم جواب نداده باشم....

چون پستارو به ترتیب میخونم مگه اینکه از قلم بیفته....