2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684568 پست
درد گلوت به خاطر حساسیت به ماده بی حسیه. منم هر بار میرم دندونپزشکی تا دو‌ روز گلوم ورم میکنه. دکتر ...

آها.. میگم الان دیگه خوب شده تقریبا. آخه بی حسیم رفت پس از همونه.☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مستقیمه دندونم 

پس زیاد اذیت نمیشه تو کشیدنش.

حالا تو دیگه تو سیکل انتقالی و داروهاتم گرفتی..پس بیخیال.. ایشالا دندون خوبیه و مامان جدیدمون رو اذیت نمیکنه☘🍀

من هنوز پریود نشدم .. و دکترم گفت اول تا پنجم میتونی بیای‌.

برای همین رفتم کشیدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم استراديول فكر كنم برا ضخامت اندومتره.بعدش كه روز چهارده ميري سونو ضخامت اندومتر رو سونو ميكنه ...

آره عزیزم برا ضخامته.. البته من انتقال اول میکرولین داشتم و روز ۲۰ سیکل انتقال دادم.با توجه به شرایط میگن نوبت انتقالو☘

عزیزان من دیروز که سرم به دستم وصل کردن اولش نتونست رگ پیدا کنه بعد دوباره یه جا دیگرو زد حالا دستم ...

عزیزم فکر کنم طبیعیه مال منم اینطوری میشد اما اگه حس میکنی خیلی داره هی بزرگ میشه به دکترت بگو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درسته آناجون  نمیدونم چرا این سری چون سری دومم هستش که انشالله اگه خدا بخواد انتقال دارم حساس ...

❤نی نی جون منم مثل خودتم.🍃

بار اول کاملا ریلکس بودم ها. البته استرس،بعد آز اول اومد که گند زد به همه چی و افت بتا.مطمعنم تنها دلیلش استرس بود.چون اون ۱۴ روز واقعا واقعا بی خیال بودم و خیلی مراعات نکردم.هم خودم هم همسرم میگفتیم نه بابا عیب نداره بخور خدا حواسش هست. مامانمم قربونش برم خدای انرژی مثبت و کلا میگفت تمومه تو بارداری.

بارها خواستم در جواب دوستانی که در مورد تغذیه و مراعات میپرسن بگم.انگار قسمت این پست بود.

من توی اون ۱۴ روز بعد رفتن مامانم جارو برقی کشیدم اونم سبار..،قرمه سبزی بیرون خوردم،یبار تو دفع مشکل داشتم که خیلی عذر میخوام اونقد زور زدم گفتم تموم شد رفت،حتی من آبمیوه هکتار آلبالویی سن ایچ خریده بودم از مغازه هرروز صبح میخوردم😁

خونه همسایه هام میرفتم مینشستم پاهامو دراز میکردم فقط.انقد میخندیدیم ک شکممو دست میگرفتم..

بعد اومدم اینجا گفتم وااا همه اینکارایی ک کردم بد بوده ک😁😀ولی برعکس مثبت شدم.🌱

ولی بخدا تو اون سروز ک منتظر بودم آزمایشم رو تکرار کنم از جام جم نمیخوردم جز برا دستشویی ولی تو ذهنم آشووووب بود و برعکس منفی شد.😐

میخام بگم همه و همه دست خداست.. اول خدا دوم خدا سوم خدا...🍀

حالا نه اینکه بری بالا پایین بپری بگی دست خداست. نه... اما وسواس زیادیم خوب نیست.

❤حالا ایندفعه انگار دلهره دارم.بیشترم از این جهته که همسرم میره جواب رو میگیره.

آخه بار اول نمیدونست که از چه رنجی مثبته.. میرفت جواب رو میوورد حتی از مسئول آزمایشگاهم نمیپرسید.اوناهم نمیگفتن. معتقد بودن شادی و ناراحتی رو هردو باهم بفهمن.حالا ایندفعه خودش میدونه چی مثبته چی نه...احساس میکنم وسواس شدم ایندفعه.. هی میگم ببین سری پیش ابمیوه بازاری خوردی این سری نخور.. بعد میگم وا مثبت شدم ک، بعد میگم چون نمیدونستی خدا کاریت نداشت الان ک میدونی‌😓 یعنی خل شدم رفت😁

میدونی منظورم اینکه بار اول ندونسته یا دونسته کاری میکردم عین خیالم نبود.. 

الان که خیلی چیزا رو میدونم انگار عذاب وجدان میگیرم😓

که وای من مثلا شکممو ماساژ ندادم با روغن،زیاد ورزش نکردم.همه چیزای گرمی میخورن تو میخای از انتقال شرو کنی.. آخه طبعمم سرده.همه شیر فلان خریدن آناناس خوردن...

انقد فک میکنم ..آخرشم میگم مگه سری پیش کردی، پاشو جمع کن خودتو حالمو بد کردی با این فکرات😁😃😅 

یا اصلا بار اول منتظر جواب نبودم و مث خنگا نمیدونستم مثبته یا نه.. الان میدونم.

چقد ندونستن خوبه بخدا😍 خیلی خوبه.. کاش عقلم کم بود.. خخخخ .. هر چند دندونمم کشیدم بی عقل شدم دیگه‌.

اما همسرم باهام طی کرده😅😃

گفته کل ۱۴ روز مامانتو نگه میدارم.از این جهت ک همدم واسه حرف زدن داشته باشی و تنها نمونی فک کنی.اخه خودش صب تا شب نیست و کسیم ندارم اینجا.سری پیش مامان روز ۵ رفت.جدول و کتاب بخریم برات سرت گرم شه...

خدا شاهده سری پیش میومد خونه میدید من دراز کشیدم میگفت وا خشک نشدی انقد دراز کشیدی پاشو یه تکونی بده ب خودت😁 بخدا عصبانی میشد چرا همش درازی. 😃😀😅حالا خوبه من دور دور میکردم تو خونه بعد ناهار.

حالا توام کتاب و جدول بخر.. فیلم بگیر.. خودتو سرگرم کن. تاام فکر منفی اومد استغفرالله بگو. من همین کارو میکنم.

ایشالا مامان میشی و به یمن خوش قدمی نی نی نازت .. منم مامان میشم☘🍀🍃 

سلام دوستان ،، سلام آنا جون   من وقت نکردم بعد زایمانم بیام سایت   دلم میخاست ف ...

فدات عزیزم.....

شادی شماها بزرگترین دلگرمی برا منه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اها.من زیاد درد ندارم.وقتی فعالیت میکنم یا خم‌میشم درد حس میکنم بعدش.یعنی کریمزاده هرکی پانکچر داره ...

عزیزم بستگی داره بدنت که آماده بشه....

بر اساس سونوهات تعیین میکنن....

باید سایز فولیا به ۱۷-۱۸ برسن.....

سلام دوستان عزیزم. برای لک کمرنگ باید چیکار کرد؟؟  لک که قهوه ای خیلی خیلی کمرنگ هست فقط یه نق ...

عزیزم فقط استراحت کن....

بیشتر شد اطلاع بده نیاز باشه پروژسترونتو بیشتر میکنن....

سلام ،‌شما همون مامان سبحان قدیمی هستین ؟ فکر کنم معلم بودین ؟ دوباره باردارید ؟ تبریک میگم ؟ طبیعی ...

بله عزیزم بعد ۸ ماه دوباره با معجزه مامان شده....

سلام.خانما کسی دکتر بزرگ علوی را میشناسه؟؟

آقا بهم نخندیا... اون نویسنده نبود مگه😁🙈🙈

سلام دوستان من هرشب آمپول اناکسی هپارین میزنم امشب گیرم نیومد اشکال داره یه روز تاخ یر داشته باشه

عزیزم بهتره مرتب بزنی اما اگه نتونستیم نگران نباش....

اما سعی کن همیشه قبل ویزیت مجدد بیشتر داشته باشی....

سلام دوستان. من دیروز۵ هفته و یه روز بودم رفتم دکتر سونو واژینال کرد بخاطر اینکه روز قبلش لک داشتم. ...

مباررررکت باشه عزیزم☘🍀

فکر منفی ممنوع😗

سلام دوستان کسی بوده از روز ۱۵ انتقال لکه بینی داشته باشه و جنینش سالم مونده باشه؟؟؟

عزیزم بعضی دوستان که کلا خووون ریزی داشتن.

بد به دلت راه نده☘🍀

یک راه حل معرکه دکترم یادم داده برای قطع خونریزی بعد دندون کشیدن وقتی دیگه پانسمان روشو برداشتی چای ...

آره عزیزم دکترم به خودمم گفت این روشو.. البته گفت قرقره کن. دیشب یبار انجام دادم.باز صبم انجام میدم‌

مرسی دوست مهربونم.

البته خداروشکر چون بخیه زده روش کشیده شده و خیلی تاثیر گذاشته رو حجم خونریزی.☘

خانوما ذخیره تخمدان من 9.2بنظرتون بالاست چیکار کنم دکترم چیزی نگفت

عزیزم رنج آزمایشگاهت چند بود؟ پلی کیستیکی عزیزم.. احتمال هایپری داری یا حتما میشی... باز مشورت کن با دکترت.☘