2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
اب دهنت رو قورت بده و نشوری گلم سوپ درست کن بخور  منم کشیدم دو ماه پیش دوتا دهنم رو سیلبیس کرد ...

الهام جون میوه های نرم بخورم مث گلابی اینا بد نیست؟؟

گلوم چرا درد گرفت😐😐

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آره همسرمم میگه دهنت رو نشور هوا میکشه بدتره... کلی بهم چرک خشک کن و مسکن داده. لامصب کلا کج کج بود ...

گلم اشتباه منو نکنی من نمیدونستم چون خون میومد هی تف  میکردم وقتی کنترل کرد داخلش خالی بود تازه پرشده !

چرک خشک کن رو مگه نباید چند روز قبل استفاده کرد ؟ چندروزباید استفادهه کنی ؟بهرحال گلم  مواظب خودت باش

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهام جون میوه های نرم بخورم مث گلابی اینا بد نیست؟؟ گلوم چرا درد گرفت😐😐

اتفاقا میوه خیلی بوده نوش جونت گلم 

یهویی درد گرفت؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من ۱۳ پانکچر شدم اگر هایپر نمیشدم ۱۷ دوره انتقال داشتم

مرسی عزیزم.من امروز ۸ هستم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اینجا هم بیشتر به شکم میزنن !گلم با خیال راحت استفاده کن فرقی نمیکنه شکم یا بازو بعد اینکه میزنی اهس ...

اره منم اینجا سرچ کردم دیدم هیچی دربارش ننوشته رفتم اینستا سرچ کردم کلی کلیپ اورد خارجیا داشتن خودشون میزدن رو شکمشون.حالا همون شکمو میزنم.هرچی خدا بخواد.حق داری گلم اما ان شاالله به زودی میای خبرای خوب خوب میدی بهمون😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
داری مامان میشی و دیگه خودت نیستی و مسولیت سنگینی گردنت میفته برا اینه اینطوری شدی عزیزم.....

فداتشم آناجون که انقد مهربونی و با حرفات دلمو قرص میکنی 

خیلی ممنونم ازت 

خدا فرشته های نازتو برات حفظ کنه ❤❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
عه چه خوب شد شما بهم گفتين، يعني براي انتقال فريز همون استراديول رو شروع كردن بهتون و بعد سونو كردن ...

عزيزم استراديول فكر كنم برا ضخامت اندومتره.بعدش كه روز چهارده ميري سونو ضخامت اندومتر رو سونو ميكنه ببينه.بعد اگر خوب باشه كه ديگه اوكي بهت پروژسترون هم ميده.و بهت ميگن كي بري برا انتقال.من روز ١٤ كه رفتم سونو بعد روز ١٦ سيكلم انتقال دادم.البته روال من اين بود

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم خوب خیلیا ممکنه مثل من بدون علامت باشن..... من که فقط یه دوره کوتاه یه کوچولو حالت تهوع جزئی ...

درسته آناجون 

نمیدونم چرا این سری چون سری دومم هستش که انشالله اگه خدا بخواد انتقال دارم حساس تر شدم 

مخصوصا اینکه سری پیش قلب نی نی تشکیل نشد 

همش فک میکنم نکنه علائمم بعد مثبت شدن بتا کم شده و من متوجه نشدم 

البته علائم که درکل زیاد نداشتم فقط موهای صورتم بصورت قابل توجهی کم شد یا  زیر دوش آب سینم سوزن سوزن میشد 

همش دارم به اینا فک میکنم 

دست خودمم نیست یعنی  دوست ندارم خودمو بعد انتقال با سری پیش مقایسه کنم ولی چطور این فکرارو از خودم دور کنم نمیدونم 

خداجونم شکرت       
آره عزیزم.درد دارم😓😭

کشیدن دندون عقل سخته؟؟؟؟

من فکم کوچیکه برای همین دوست دارم دندون عقلامو بکشم تا بقیه دندونام فشار وارد نکنه ولی میترسم 😧😧😧😧 انشالله بمونه بعد زایمان 😂😂

خداجونم شکرت       
همون آمپولي كه قبل از شروع پريودِ سيكل انتقال ميزنن؟! بعدش كه پريود شد استراديولو شروع ميكنن... رو ...

منم قبل پریود آمپول نزدم 

فقط ال دی خوردم روز دوم پری رفتم استرادیول رو شروع کرد 

خداجونم شکرت       
گلم اشتباه منو نکنی من نمیدونستم چون خون میومد هی تف  میکردم وقتی کنترل کرد داخلش خالی بود ...

آها باشه تف نمیکنم پس.

تا چهارشنبه‌.آمپولشو داده‌.یعنی میگی ضرر داره؟

خب عزیزم من درد نداشتم ک.. بدون درد رفتم برای جراحی.. اما بعدشم باید بخوری ک آبسه نکنه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام دوستان. من دیروز۵ هفته و یه روز بودم رفتم دکتر سونو واژینال کرد بخاطر اینکه روز قبلش لک داشتم. گفت خدا رو شکر همه چیزش خوبه. 

امروز بعد از ظهر لک قهوه ای به میزان زیاااد داشتم که همراه با درد بود! الان هم در ناحیه واژینال حس غیر نرمال دارم یه چیزی مثل درد

اتفاقا میوه خیلی بوده نوش جونت گلم  یهویی درد گرفت؟

نه یهویی.. کم کم.. البته شدید نیستا.. فک کنم همین خونابه هاس که قورت میدم اینجوری شده.