2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684567 پست
آنا جون من امروز لک قهوه ای ب میزان زیاد داشتم دیروز توی پنج هفته و یک روز دکتر سونو واژینال کرد و گ ...

عزيزم ا اس اتو قطع كن چون وقتي لك ميبيني قانونش اينه ا اس ا رو قطع كرذ هروقت قطع شد باز شروع كرد چون باعث رقيق شدن خون ميشه

من از ٢روز قبل ازم لكه بيني قهوه ايم اونم زياد شروع شد ا اس ا رو ديگه نخوردم خيليي كمتر شد خداروشكر هم ازم مثبت شد هم سونوي قلب رفتم همه چي خوب بود الانم٢ هفتس لب ب ا اس ا نزدم

نترس نخور كه كمتر شه لكه بينيت

و اكه بيني قهوه اي اصلانم خطرناك نيس خاطرت جمع من همچنان دارم ولي كمتر بخاطر نخوردن ا اس ا

راستي مباركه قربونت برم ني ني😍

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌

بچه ها من از شدت سردرد و تب مجبور شدم يه دونه استامينوفن بخورم.اخه از شدت درد خودمو منقبض كرده بودم رفتم دسشويي باز خون ديدم.گفتم لااقل بخورم اين لعنتي رو ازين حالت انقباض خارج شم😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم ا اس اتو قطع كن چون وقتي لك ميبيني قانونش اينه ا اس ا رو قطع كرذ هروقت قطع شد باز شروع كرد چون ...

عزیزم مبارکت باشه انشاالله این دوران رو با ارامش طی کنی و سالم بغلش کنی ..❤❤💚💛

چند هفته شما قلب دیدی .سونو شکمی رفتی یا واژینال ..؟؟؟

سلام دوستان عزیزم عضو جدیدم و خیلی خوشحالم که به گروه دوستانه شما پیوستم و از تجربیاتتون استفاده میکنم. 

من روز 8انتقالم چند روز دیگه میتونم بی بی چک بزارم,دل درد و کمر درد هم دارم ولی دائم نیست کم و زیاد میشه, سرگیجه و حالت تهوع هم از جمعه اضافه شده, لک بینی ندارم ولی ترشح سفید زیاد دارم, زیر لبم هم قرمزی و خارش و لک شده, 

عزيزم ا اس اتو قطع كن چون وقتي لك ميبيني قانونش اينه ا اس ا رو قطع كرذ هروقت قطع شد باز شروع كرد چون ...

مرسی عزیزم. ممنون که وقت گذاشتی و کامل توضیخ دادی. و ممونم بابت تبریکت. اتفاقا نخوردم یه ساعت و خورده ای از موقع آ اس آ م گذشت اما دوستم ک گفت ربط نداره ا اس آ رو بخور منم خوردم☹️. 

بچه ها نظرتون راجع به fsh چیه؟یعنی تخمک گذاری ندارم

روز ۴ پریودی انجام دادم،البته پریود این بار با دوره های قبل فرق داشت فقط در حد چند لکه بود به دکتر هم گفتم پریودی حسابش کرد، حالا به خاطر  لکه بینیfsh بالا بوده یا ربطی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😕😕😕😕😕

سلام.ان تی سونو از رو شکم بود ویه آزمایش خون از چهارشنبه که خونریزی کردم هنوز لک دارم. هماتوم قبلی ...

ببخشید شماتهرانید؟کجارفتید سونوی ان تی؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

سلام خانما خوبین؟ببخشید ی سوال داشتم شیاف پروژسترون رو ک دکتر گفته تا شروع هفته ی 12استفاده کنم

شروع هفته ی 12 همون11هفته و 1روزه یا خود12هفته؟؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

بچه ها ترشحات بعد از زدن آمپول اورگالوتران طبیعیه؟!آمپولایی که باعث میشن تخمک دیگه تولید نشه و همونا که هستن رشد کنن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام به همگی 

دوستان همفکری میخام 

توی ان تی سونوی شکمی طول سرویکس 31

هفته 14سونوی واژینال طول سرویکس29!!

دکتری که زیر نظرش هستم متخصص بارداری پرخطره 

گفت سرکلاژ واسه بارداری بخصوص دوقولویی کار خاصی نمیکنه..

ماهر کاری کنیم نمیتونیم جلوی زایمان زودرس رو بگیریم ..سرکلاژ خطرات خودشو هم داره ..

استرست رو.کنترل کن وهمه چی رو بسپار بخدا ...

منو از سرکلاژ ترسوند یه جورایی !!

نظر دکتر طرازی رو هنوز نپرسیدم

واقعا سردرگمم ونمیدونم چکار کنم 

امشب هیچ چیز جویدنی نخور. سوپ یا شیر... فقط مایعات

مرسی عزیزم.. بیشترم چیزای روون خوردم. صبح حالا شیر سرد میخورم.🌷🌱

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘