2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046944 بازدید | 684566 پست
کشیدن دندون عقل سخته؟؟؟؟ من فکم کوچیکه برای همین دوست دارم دندون عقلامو بکشم تا بقیه دندونام فشار و ...

عزیزم بستگی به دکتر داره که راحت در بیاره دندونو یا نه.و اینکه دندونت کجه مستقیمه.

بیشتر مراقبت بعدش مهمه که چرکی نشه و عفونت نکنه.

برا من بخیه زد.

چهارتا امپول چرک خشک کن داد.امروز یکی زدم تا چهارشنبه.سفکسیمم یدونه.

امپول و قرص مسکنم هست.اما تاجایی که بتوتم تحمل میکنم نمیخورم.

چرک خشک کنارم برای این میزنم چرکی نشه دردسر شه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزيزم😘 ٧ هفته و٢ روز طبق سونو ممنونم انشاالله واس هممون يعني دوزشم كم نميشه به همون ...

فکر کنم هفته بالاتر بعضی هاش قطع میشه .بعضی ها کمتر میشه ..فکر کنم تو سونو ان تی باشه ..

البته با توجه با اطلاعات دوستان گفتم .من خودم اول راهم ...

سلام دوستان کسی بوده از روز ۱۵ انتقال لکه بینی داشته باشه و جنینش سالم مونده باشه؟؟؟

سلام عزیزم منم داشتم روز چهاردهم وپانزدهم ولی شیاف استفاده کردم قطع شد البته روز ده ویازده هم داشتم ولی خیلی خیلی کم بود انشالاذخیره نترس استراحتت زیاد کن به دکترتم بگو شاید داروت اضافه کنه!

هیچی .من این سوال رو از دوستان صبح کردم ...😂😂😂 فقط گهگاهی حالت تهوع خیلی خیلی کم دارم .همین .

😂😂😂😂 نگرانی های ما تمومی نداره

اخه من هیچی ندارم دریغ از یک تهوع😬 من بتام تکرار نکردم الان بعضی اوقات دلشوره میگیرم بتام 600بود !منم هیچ علامتی ندارم!

حالا بچه ها چی گفتن؟؟

اب دهنت رو قورت بده و نشوری گلم سوپ درست کن بخور  منم کشیدم دو ماه پیش دوتا دهنم رو سیلبیس کرد ...

یک راه حل معرکه دکترم یادم داده برای قطع خونریزی بعد دندون کشیدن

وقتی دیگه پانسمان روشو برداشتی چای یک رنگ و تیره بریز تو لیوان بذار خوب خنک بشه. حواست باشه گرم نباشه ها خوووب خنک شه . بعد دهنت رو با چایی پر کن سرتو کج کن بره رو زخم دندونت. چند ثانیه نگه دار بعد خالی کن. چند بار این کارو بکن. و نکته دیگه اصلا برای تف کردن آب دهن مکش ایجاد نکن تو دهنت

من همیشه با این کار خونریزیم خیلی زود بند میاد

😂😂😂😂 نگرانی های ما تمومی نداره اخه من هیچی ندارم دریغ از یک تهوع😬 من بتام تکرار نکردم الان بعض ...

میخام فردا از ذخیره تخمدان بدم، چیکار کنم!!؟؟؟؟ امروز صب پروفن خورد، مشکلی نیست؟؟؟؟ فردا قرص تیروییدم نخورم؟ ؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد