2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
رفتم از بیمارستان بپرسم بیمارستان تعطیل بود😑😒دیشب دور ناف زدم.امشبم دور ناف بزنم عزیزم؟برای شما خو ...

اره عزیزم با خیال راحت بزن من چهارتا اورگا داشتم همشونو گفت به شکمم بزنم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم.میدونی برامن کلا خیلی بد درمیا دندون عقل.یعنی چندسال طول میکشه هی ریزه ریزه میادبیرونِ..اون سم ...

اون خونریزی بعدش خیلی بده....

من رفتم جراحی کردم اومدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم با خیال راحت بزن من چهارتا اورگا داشتم همشونو گفت به شکمم بزنم

داروهای تحریک تخمدانت هم دور ناف میزدی عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
داروهای تحریک تخمدانت هم دور ناف میزدی عزیزم؟

اره عزیزم منوپور داشتم دور ناف میزدم ! 

اخرش دکا داشتم اونم رو دور ناف زدم 

اره عزیزم.مطمئن باش که کلی جنین تپل مپل تشکیل میشه 😍😍 منم دکا و اویترال زدم ۳۶ ساعت قبل و یه روزم ...

سلام خانمی خوبی بهتر شدی ؟ پاهات خوب شد ؟

ان شاالله جواب بگیریم با این آمپولا.بچه ها معمولا چند سیکل پانکچر میشین و چندمش انتقال میدن؟

من ۱۳ پانکچر شدم اگر هایپر نمیشدم ۱۷ دوره انتقال داشتم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اره عزیزم منوپور داشتم دور ناف میزدم !  اخرش دکا داشتم اونم رو دور ناف زدم

ممنون گلم پس منم چون دیشبو دور ناف زدم امشبم دور ناف میزنم.اخه میدونی گفتم شاید چون امپولای تحریک تخمدان دور ناف زدیم اینو بهتره رو بازو بزنیم.ولی چندتا از بچه های همینجا هم روی شکم زدن.چندتاشونم بازو.در اصل فکرمیکنم فرقی نداره چون جفتش زیر جلدیه دیگه.من به دکترم گفتم اینو هم دور ناف بزنم ؟گفت بزن.متصدی داروخونه هم گفت هم میتونی رو شکم هم بازو بزنی.ان شاالله همه چی برات خوب پیش میره گلم.اگه میتونی تا روزی که باید بری لوبیا سبز آب پز کن بخور.میگن برای آندومتر خوبه‌

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم کشیدی دندونت رو؟

آره عزیزم.درد دارم😓😭

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنون گلم پس منم چون دیشبو دور ناف زدم امشبم دور ناف میزنم.اخه میدونی گفتم شاید چون امپولای تحریک تخ ...

اینجا هم بیشتر به شکم میزنن !گلم با خیال راحت استفاده کن فرقی نمیکنه شکم یا بازو بعد اینکه میزنی اهسته همون ناحیه رو ماساژ بده ! چشم گلم خدا خودش کمک کنه این روزا هم تموم بشه خیلی خسته ام 😔فردا لوبیا درست میکنم شاید فرجی شد 

آره عزیزم.درد دارم😓😭

اب دهنت رو قورت بده و نشوری گلم سوپ درست کن بخور 

منم کشیدم دو ماه پیش دوتا دهنم رو سیلبیس کرد  

اگر مسکنی که ضررر نداره حتما بخور دردش قابل تحمل نیست

اب دهنت رو قورت بده و نشوری گلم سوپ درست کن بخور  منم کشیدم دو ماه پیش دوتا دهنم رو سیلبیس کرد ...

آره همسرمم میگه دهنت رو نشور هوا میکشه بدتره...

کلی بهم چرک خشک کن و مسکن داده. لامصب کلا کج کج بود ها... فعلا ک دارم تحمل میکنم . تا آخر شب ببینم چی میشه.