2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
اره.منم دقيقا همينجور بودم.روزي كه رفتم برا سونو به ماما دستيار دكتر گفتم انگار تخمكذاري داريم گفت ن ...

مرسي از توضيحت عزيزم، انتقال شمام فريز بود؟ سيكل قبلش امپول مهاري داشتين؟؟

...
مرسي از توضيحت عزيزم، انتقال شمام فريز بود؟ سيكل قبلش امپول مهاري داشتين؟؟

من فريز داشتم.ولي امپول مهاري نميدونم چيه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فريز داشتم.ولي امپول مهاري نميدونم چيه

همون آمپولي كه قبل از شروع پريودِ سيكل انتقال ميزنن؟!

بعدش كه پريود شد استراديولو شروع ميكنن...

روال شما برا انتقال فريز اين نبود؟

...
الهی بگردمممم.انقد استرس نداشته باش.البته خودم از همتون بدترما.فقط بلدم حرف بزنم😂ولی قبول دارم.خیلی ...

قربونت برم عزیزم😘 آره هممون استرس داریم واقعا سخته انشاالله روزی برا بچه مون این روزامون رو تعریف کنیم که بخاطرشون چیا کشیدیم، انشاالله به زودی بیای خبر مامان شدنتو بدی😍

الحمدالله❤
همون آمپولي كه قبل از شروع پريودِ سيكل انتقال ميزنن؟! بعدش كه پريود شد استراديولو شروع ميكنن... رو ...

نه عزيزم.من اين امپول رو نداشتم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم مبارکه، به سلامتی بغلش(ون) کنی، والا نمیدونم این اعداد چیه ممکنه تعداد سلولاش باشه.... عزیزم ...

ممنون عزیزم،امروز روز چهارمم،اصلا نمیفهمم چی بخورم،مثلا اناناس موز نارگیل پرتقال،گوشت شتر،بوقلمون و...............

علایم چی،از کی تقریبا علائم میاد سراغ آدم؟ترشحات و....

واینکه اگر لکه بینی داشته باشیم خوبه یا  بد؟

سلام خانمایی که آی وی اف کردین قبلا پرسیدم جواب ندادین تو روخدا اگه میدونید بهم بگین، من دیروز غروب ...

عزیزم هرروز ۲۴ ساعته از ساعتی که پریود شدی حساب کن توی ۲۴ ساعت دوم تزریق کن..پریودارو باید اینجوری حساب کنی

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
برام دعا کنید تا بتام بالا بره

تبریک میگممم عزیزم انشالله بتات بالا میرفته خدا محافظتون باشه🥰😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

سلام بچه بچه ها آزمایش AMH دارم،

امروز قرص پروفن خودم 8 صب، با قرص اسید فولیک ، مشکلی ایجاد نمیکنه?باید فردا ناشتا باشم؟؟؟؟؟ صب قرص تیروییدم نخورم؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
نه عزيزم.من اين امپول رو نداشتم

عه چه خوب شد شما بهم گفتين، يعني براي انتقال فريز همون استراديول رو شروع كردن بهتون و بعد سونو كردن و بعد از تخمك گذاري براتون انتقال دادن؟

...
بچه ها لطفا بهم خبر بدین ببینم کدوماتون اورالگوتران داشتین دیگه و بازو تزریق کردین یا دور ناف؟  ...

من داشتم گلم دور ناف میزدم

من داشتم گلم دور ناف میزدم

رفتم از بیمارستان بپرسم بیمارستان تعطیل بود😑😒دیشب دور ناف زدم.امشبم دور ناف بزنم عزیزم؟برای شما خوب بود؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهام تا مى تونى لوبيا سبز و گوجه فرنگى اين چند روز بخور باور كن ضخامت اوكى مى شه🙏🏼🌸💕

فکر کنم الان دیر شده گلم این دو روزه همش مهمون داشتماصلا نشد بخورم فقط چندتا گوجه خوردم! خداکنه ۴ شنبه بدنباشه!

روز چندي الهام؟ نه هنو نرفتم عاخه روز هفت پري هستم تازه

روز ۱۱هستم گلم اها پس فعلا زوده برات ولی برای من فکرنکنم این ماه بشه !