2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046957 بازدید | 684566 پست
خانومای گل دوستان عزیز من هفته 11 هستم خیلی احساس فشار رو واژن دارم .حس پریودی .من قبلا سابقه زایمان ...

عزیزم ایزوپرین داری؟

به دکترت بگو نیاز باشه دارو میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من از ديشب يه شياف سيكلوژست ٤٠٠ ميزارم.خودم از قبلش روزي سه تا شياف ١٠٠ ميذاشتم.اين يجورايي دو برابر ...

عزیزم میفهمت.....

واقعا استرس لک و خونریزی آدمو از پا میندازه....

ایشالله روزای راحت نزدیکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی تو مرکز ناباروری آز بده نتیجش فزق می‌کنه بدتر میشه؟

عزیزم نمیگم بدتر میشه اما احتمالش هست....

راستش من شنیدم میگن دور ناف زودتر اثر میکنه!ولی بازم مطمئن نیستم عزیزدلم.من بر اساس تجربه ی دوستان ک ...

آره منم همینو گفتم گف نههههه خانم فرقی نمیکنه😓

بنظرتون از امروز که باید سومی رو بزنم بگم دور نافم بزنن اشکال نداره؟

ممنون عزیزم انشاالله😘

الحمدالله❤
خداروصدهزار مرتبه شکر که قلب کوچولوت میزنه الهی همیشه قلبش بزنه و برای پدرومادرش خدا حفظش کنه

يدنياااا ممنونم از دعاي قشنگت خيلي مهربوني مرسي از انرژي مثبتت😍

انشاالله اين لحظه ي قشنگ قسمت همه بچه هاي اينجا هرلحظه ي بارداريم واس همتون دعاگوام

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
شما گفتی دور ناف میزدی یا بازو عزیزم؟یادم رفته.مرسی💚

من دکترم گفته بود دور ناف بزنم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
زنگ بزن بگو وصل کنه به ماما از اون بپرس و بگو از دکتر واست بپرسه اونا بهش حتما دسترسی دارن.....

جواب منو ندادي عزيزم😢

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
برای امروز هم گونال و. اورگالترون دارم فردا فقط بازویی دکاپپتیل و دیفرلین دارم و. قرص داستینکس سه ...

اره عزیزم.مطمئن باش که کلی جنین تپل مپل تشکیل میشه 😍😍 منم دکا و اویترال زدم ۳۶ ساعت قبل و یه روزم استراحت دارویی داشتم.من یازده روز بعد از تخمک کشی پریود شدم...دوماه دیگه اگه اوضاع خوب باشه انتقال دارم انشاالله...

راستی این قرص داستینکس واسه جلوگیری از هایپریه؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزک پرولوتون مطمین ترم هست که..... چون مرحله ای دز اون روز اتومات تو بدنت آزاد میشه.... نگران نب ...

ممنون که هستی عزیزم ..خدا قوت 

عزیزم یادمه بارداری اولت جفتت پایین بود ..جفت پایین لک واینا بهمراه داره؟؟

چرا سونوی ان تی نگفتن جفت پایین ..یعنی بابت هر موردی تک تک باید بریم سونو؟؟!خیلی بی انصافیه ..دکترها بشدت پولکی شدن 

بازم مجبور شدم بخاطر خون انوکسان رو قطع کنم

هماتومم که جذب شد ..اما ترس دارم خونریزی کنم 

نمیدونم همچین مواقعی انوکسان قطع میشه یا نه !!

تورک جان این از همسرمه

بله میبینم مورفو ۴۵ هست که اگه مرکز ناباروری نداره باشه اعتباری بهش نیست.....

سلام خانوماي گل خوبين؟شياف پروژسترون ركتال تاثيرش بيشتره يا واژينال؟

فرقی نداره...

اما من کلا واژینال داشتم حتی وقتی خونریزی داشتم....