2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
دوستان من تیکر گذاشتم اصرار داره جنسیت را مشخص کنید درسته؟ شما هم با همین مسئله روبرو بودین؟

بله عزیزم باید جنسیت رو تعیین کنی....

فعلا حسی بزن....

بعد میبینی حست درست گفته یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان حالتون خوبه؟؟ من دو هفته دیگه پریود میشم میرم برای انتقال دوم  سوالم اینه کار خاص ...

عزیرم کار خاص حفظ آرامشه....

تغذیه مناسب طبع و عدم تقلید کورکورانه از تغذیه دیگران.....

بعد انتقال یه بند نخواب و تو خونه گاها دور بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم. من حدود شش ماه پیش دندون عقل سمت چپ رو کشیدم.. اوضاع در اومدنش به نسبت بهتر بود از این ...

عزیزم.میدونی برامن کلا خیلی بد درمیا دندون عقل.یعنی چندسال طول میکشه هی ریزه ریزه میادبیرونِ..اون سمت راست پاین بود اذیتم.میکرد خیلی ک.کشیدم.ولی این بالایی چندساله کج درامده کامل هم.بیرون نیومده  منم از ترسم.پا تو دکتر نمیذارم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
***** بچه ها یه سوال دیگه برام پیش اومده،من امروزم امپول دارم همون پیورگان که از دوم پریودم میزدم.ا ...

نه عزیزم نگران نباش...ساعت تزریق پیورگان بین 4 تا 6 هست...هروقت خواستی توی این تایما میتونی بزنی...هیچجچچ کدوم از امپولات به جز اونی که 36ساعت قبل پانکچر میزنی و زمان دقیق داره این ور اون ور شدنش نگرانی نداره

نمیدونم عزیزدلم.بذار انا جون یا بقیه جواب بدن.ولی فکرنمیکنم مشکلی باشه.ان شاالله همه چی خوب پیش میره ...

من عصری دور نافم زدم😁 قربونت برم عزیزم خیلیم لطف کردی که جوابم دادی😍

الحمدالله❤
سلام آنا جون این آزمایش ذخیره تخمدان دوستمه. میشه بگی وضعیتش چجوریه و با این ذخیره چه روش کمک باروری ...

عزیزم کدوم آزمایشگاه این آزو داده....

چه رنج جالبی داره....

رنجش خیلی محدوده...

عزیزم والا ذخیرش پایینه....

به شرایط هورمونیشم مطمئنا ربط داره....

سونوهاش....

اینو دکتر تشخیص میده بدنش با کدوم سیکل بهتر جواب میده من که نمیتونم تشخیص بدم....

نه عزیزم نگران نباش...ساعت تزریق پیورگان بین 4 تا 6 هست...هروقت خواستی توی این تایما میتونی بزنی...ه ...

خدا خیرت بده.خیلی حالم بهتر شد😆😚مرسی عشقمممم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من عصری دور نافم زدم😁 قربونت برم عزیزم خیلیم لطف کردی که جوابم دادی😍

خوب‌کاری کردی گلم.ان شاالله کلی تخمک و در نهایت یه عالمه جنین خوب داشته باشی و مامان شب به زودی.هرکاری بهت ارامش میده انجام بده گلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها دکتر برای من شیاف رو بیشتر کرد.از چهارشنبه.خونریزیم کمتر شذه ولی قطع نه.زمان میبره؟دارم فکز م ...

مال من که دو ماه زمان برد....

خدا خیرت بده.خیلی حالم بهتر شد😆😚مرسی عشقمممم

راستی خاکستری جان خوبه که همسرتون دل وجرات زدن امپول رو داره حتما بذارید عضلانی رو از تزریقاتی که الان میرید بپرسه ویاد بگیره وبا دیدن فیلم توی نت بعد از انتقال روزی دوتا پروژسترون رو سخته همش بیرون برید الان یادبگیره که اونا رو هم همسرتون بزنه منم مجبور کردم همسرم بزنه با کلی غر قبول کرد ولی الان میگه چه خوب شد خودم زدم وگرنه الان سختت بود هر روز دوبار بیرون بری

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
راستی خاکستری جان خوبه که همسرتون دل وجرات زدن امپول رو داره حتما بذارید عضلانی رو از تزریقاتی که ال ...

فداتشم.اره خوبه از این نظر.وااای شوهرم که میگه بذار عضلانی رو خودم برات بزنم.میگه من بلدم،ولی راستش‌من میترسم.میگم میرم تززیقاتی یا میگم بیان برام تزریق کنن😑نمیدونم.میترسم خرابش کنه بعد هی استرس بگیرم.حالا این یکیو میرم تزریقاتی‌ولی میگم دقت کنه بعدها خودش بزنه برام

پروژسترون از کِی داریم؟!کلا تا کی آمپول داریم؟😑😆

خداروشکر عزیزم ۴ تا جنین خوبه  نمیدونم خیلی میترسم دیروز به کارشناس گفتم گفت جنین شناس میگه که ...

داری مامان میشی و دیگه خودت نیستی و مسولیت سنگینی گردنت میفته برا اینه اینطوری شدی عزیزم.....

خوب‌کاری کردی گلم.ان شاالله کلی تخمک و در نهایت یه عالمه جنین خوب داشته باشی و مامان شب به زودی.هرکا ...

عصری میخواستیم بریم درمانگاه آمپولمو بزنم اومدیم از خونه بیرون آمپولو میزارم تو کولمن میبرم شوهرم داشت میذاشتش تو ماشین من نمیدونستم سویچ ماشین و کلیدخونه رو هنوز برنداشته در خونه رو بستم! دیگه نه کلید داشتیم درو باز کنیم نه سویچ که بریم! کلی گریه کردم گفتم باید پنج آمپولمو بزنم حالا چکار کنم انقد خودمو نفرین کردم که اینهمه استرس باید بکشم که معلوم نیست آخرش چی بشه😢

بعدم بابام اومد ماشینشو داد رفتیم...

خیلی ممنون عزیزم انشاالله شماهم به زودی مامان شی و همچی عالی باشه😘

الحمدالله❤
من پلی کیستیکم ولی نمیدونم واسه این داده یا نه😕فقط توی دوره ایی که ال دی دارم میکرولین هم داده...طب ...

عزیزم خوب سیکلت لانگه دیگه....

عصری میخواستیم بریم درمانگاه آمپولمو بزنم اومدیم از خونه بیرون آمپولو میزارم تو کولمن میبرم شوهرم دا ...

الهی بگردمممم.انقد استرس نداشته باش.البته خودم از همتون بدترما.فقط بلدم حرف بزنم😂ولی قبول دارم.خیلی حساس میشیم‌تو این شرایط.منم خیلی حساس شدم.شوهرم کوچیکترین کاری میکرد غر‌ میزدم.میگفت‌تو اینجوری نبودی که.خیلی سخت میگیری.خیلی مزخرف شدم😑ساعت تزریق از ۴ تا ۶ هست گلم.اشکال نداره اگه یکم اینور اونور بشه.به قول بچه ها انقد که استرس تاثیر منفی داره این اتفاقا نداره.سعی کن ارامش‌داشته باشی عزیزدلم.ان شاالله همه چی خوب پیش میره دوستم