2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
عزیزم به شما قبل انتقال ال دی ندادن؟؟؟یک ماه قبلش ال دی نخوردی؟

گلم من کیست داشتم بخاطر همین دو ماه ال دی خوردم تا کیستم بره و انتقال بدم . شما برا چی قبل از انتقال براتون ال دی دادش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هایی که ال دی میخورین و لک بینی داشتین....درد تخمدان و زیر دل هم داشتین؟من از وقتی به لک بینی اف ...

من این سری که ال دی خوردم دل درد پریودی داشتم که هر روز نسبت به روز قبل یه کم بیشتر میشد زنگ زدم مرکز گفتن طبیعیه 

به نظرم زنگ بزن مرکز یا مطب ازشون بپرس

خداجونم شکرت       
گلم من کیست داشتم بخاطر همین دو ماه ال دی خوردم تا کیستم بره و انتقال بدم . شما برا چی قبل از انتقال ...

من پلی کیستیکم ولی نمیدونم واسه این داده یا نه😕فقط توی دوره ایی که ال دی دارم میکرولین هم داده...طبیعیه به نظرت؟

خداروشکر عزیزم ۴ تا جنین خوبه  نمیدونم خیلی میترسم دیروز به کارشناس گفتم گفت جنین شناس میگه که ...

منم مث خودتم خیلی نگرانم ن خواب دارم و ن آسایش اولین باره میترسم جنینام از تو فریز در نیان و ذوب بشن ترس وجودمو گرفته از ی طرفم میگم ک ضخامتم بالا نمیره و سیکلم کنسل میشه خیلی نگرانم . کی س شنبه میشه ک برم سونو

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوتامون با همیم تقریبا . ده پری بازم میرم سونو برام دعا کن ک ضخامتم خوب باشه ک بتونم این ماه انتقال ...

انشالله که همه چی رو به راهه 

اصلا بهش فک نکن 

میگن لوبیاسبز و گوجه فرنگی برای ضخامت خوبه ضرری هم نداره 

من دیشب لوبیا پلو درست کردم میتونی اینارم امتحان کنی

خداجونم شکرت       
من این سری که ال دی خوردم دل درد پریودی داشتم که هر روز نسبت به روز قبل یه کم بیشتر میشد زنگ زدم مرک ...

دیروز دکتر بودم گفت ایرادی نداره ولی اخه خیلی وحشتناک و زیاد شده...اصلا سابقه نداشتم...مرسی خوشگلم برای جوابت😘😘😘

من پلی کیستیکم ولی نمیدونم واسه این داده یا نه😕فقط توی دوره ایی که ال دی دارم میکرولین هم داده...طب ...

فک کنم طبیعیه گلم ولی بازم بپرس

بهتر که آسپرین نداری عزیزم...جز لک بینی موقع بارداریت انگار خاصیتی نداره😒😒😒

خخخخ نه من سری پیش آسپرین داشتم ولی لکه بینی نداشتم 

به نظرم قرص خوبیه خونمون غلظت پیدا نمیکنه 

خداجونم شکرت       
منم مث خودتم خیلی نگرانم ن خواب دارم و ن آسایش اولین باره میترسم جنینام از تو فریز در نیان و ذوب بشن ...

من ۲۴ وقت سونو دارم 😢😢😢😢 بنظرت این سری معلوم میشه کی انتقال داریم ؟؟؟

خداجونم شکرت       
من ۲۴ وقت سونو دارم 😢😢😢😢 بنظرت این سری معلوم میشه کی انتقال داریم ؟؟؟

منم بیستم . آره این سری معلوم میشه ک دقیقا کی وقت انتقال هستش گلم

ایشالله 3شنبه خوشخبری خواهر❤❤❤

ان شالله گلم . من خیلی نیاز دارم زندکیم جوریه ک خیلی نیاز دارم خیلیی . برام دعا کن گلم