2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
دوستان حدود  ده پانزده روزه دارم ال دی مصرف میکنم تا بعد پریدم برم برای انتقال جنین.الان دوسه ر ...

عزیزم به هر حال داروی هورمونیه و تغییرات هورمونی ایجاد میکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
استرادیول ضخامت رو افزایش میده یا کاهش؟

افزایش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يا خدا من سه چهار روزه اين استراديولو ميخورم ديگه امشب هرچي عذاب وجدان مربوط به ده پونزده سال پيش و ...

عزیزم دیگه هر بدهی چیزی تقصیرب گناهی داری ننداز گردن استرادیول بدبخت.....

خخخخخخخ....

دلت یهویی گرفته یاد گذشته ها افتادی....

نگران نباش چیزی نیست....

تغییرات هورمونیه دیگه....

سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم همگي خوب باشيد ، دوستان براي من يك اتفاقي افتاده كه خيلي توي شوك هستم ف ...

وای عزیز دلمممممممم....

عزیزممممممممم....

به خدا،خدا ماهارو خیلی دوست داره.....

صبرمونو محک میزنه بعد که از امتحانش سربلند بیرون اومدیم جایزه میده بهمون.....

من مطمئنم از این جایزه های خوشگل قراره قسمت تک تک دوستام بشه.....

عزیزم روشو نمیدونم اما تخمینی طبق تجربه دوستان تو این چند سال گفتم.... ۱/۸ هم ذخیره خوبیه....

ممنون عزيزم از پاسخت
تو آزمايشگاه دانش دادم 4 بود توي مركز ناباروري 1.8

از دكترم پرسيدم گفت روش مراكز ناباروري دقيقتره و سخت گيري ميشه اسم روشش فكر كنم CLIA است

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من اول ال دى داشتم از وسطهاش دكاپتيل داشتم حتى ال دى تموم شد همچنان دكاپتيل داشتم  بعد پريود ش ...

هانا جان آمپول دکاپتیل خوبه؟

قویِ ؟ اون هم برای رشد تخمک هست؟

من هم اینسری برای آزاد سازی تخمکم اویترال زدم که خیلی هم سخت پیدا کردم اما دکترم گفت حتما پیدا کن.

راستش من هم بعد منفی شدنم هنوز دکتر نرفتم یکم استراحت دارویی کنم بعد میرم ببینم دکتر چی پیشنهاد میکنه

لاپراسکوپی میشم لوله ها رو برمیدارن یا نه مجدد میرم تو سیکل...

خودم ترجیح میدم اگر لوله ها به گفته دکترم خیلی اوضاع عفونی شون بد نباشه مجدد سیکلم روشروع کنم چون واقعا میترسم لوله ها رو بردارن و همین یه ذره تخمک هم بپره اونوقت پشیمون میشم که کاش یه بار دیگه امتحان میکردم...

فعلا در حال فکر کردن هستم چون تصمیمی که میخوام بگیرم مهمِ و اگر اشتباه باشه دیگه قابل جبران نیست.

حالا اینسری اگر برم تو سیکل میخوام با دکترم مشورت کنم اگه صلاح بدونه از پریود قبلی شروع کنه دارو بده و دیگه تهاجمی تخمدان رو شوک نده...

چون حالت عادی یکی ، دو تا تخمک خوب دارم...

ببینیم چی میشه

خدا کمکون کنه🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه ها سلام، من امروز روز 23 پری هستم، رفتم توالت دیدم ازم داره قطره های قهوه ای میکنه در حد 10قطره ...

یادم نیست که در چه مرحله ایی بودی

اما اگر دارو میخوردی چیز عجیبی نیست

من خودم ۲روز لک قهوه ایی دارم روز سوم تازه باز میشم.

بله عزيزم دخترم ٨ ماه و ٢٠ روزش هست ، خوشحال كه هستم چون از اول هم تصميم داشتيم براي دومي هيچ جلوگير ...

عزیزم نگران نباش....

سخته ولی عوضش هر دو با هم بزرگ میشن و میشن همبازی هم.....

تازه برا تو بهتره تا دخترت بفهمه دنیا دست کیه همبازیش میاد.....

هر چه قدر کوچیکتر باشه فکر کنم راحتتر بتونه با شریک کنار بیاد....

دختر من روز به روز که بیشتر میفهمه سختتر داره میشه....

پس نگران نباش....

واقعا زجر زیادی کشید..... فکر کن اگه سقط میکرد؟ وای تصورشم وحشتناکه..... کاش دکترا یه کم چی بگم چ ...

همون دوستمون که میگفتن بچه ش سفالیِ؟

🤔🤔🤔

مثل انا شدی 😍😍😍😍

برا آنا دیرتر بود مامان سبحان زودتر معجزه خدا رو دیده....

میتونم بپرسم کدوم مرکز انجام دادین ؟و یکبار انجام دادین؟

عزیزم من سه بار پانکچر و انتقال داشتم که سومی + شد و خدا دخترمو بهم بخشید....

اولی ابن سینا و دو تای بعدی با ط ر ا ز ی و بیمارستان آبان....

بعد ۱۳-۱۴ ماه دوباره در کمال ناباوری باردار شدم البته این دفعه طبیعی....

ممنون گلم.مثلا خیر سرم کلی دارم کار میکنم رو خودم.زیاد اهل استرس نیستم اما خب دوست دارم همه چیو درست ...

دوستم ...

بسلامتی وارد سیکل شدی؟

به به مامان جدید داریم...

از حالا برات آرزوی روزهای خوب با بتا تپل میکنم

دارو ها نگرانی نداره استرس تو رشد تخمک تاثیر مستقیم میزاره...

ممنون عزيزم ، واقعا همينطوره ان شا الله براي همه دوستان و همينطور برادر خودم كه همسايه بالاييمون هم ...

آمیننننننن....