2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046345 بازدید | 684509 پست
واقعا ۴۵ بزنم؟اخه من‌همینجا شنیدم بچه ها گفتن اگه شکمت خیییلی تخته باید ۴۵ بزنی.من خودم لاغرم اما شک ...

عزیزم پیورگان معمولا به کسایی داده میشه که وضعیت بهتری دارن چون ضعیفتر نسبت به سینال و گوناله...این که داروی خوبیه شک نکن...من پلی کیستیکم و ذخیره ام رو نمیدونم ولی با همین پیورگان هایپر شدم ...توی بروشور نوشته زاویه 45...منم اولیو با زاویه 90 زدم چون خونده بودم بچه ها گفتن 90 بزن...ولی بیشتر برای گونال و سینال 90 میزنن...بعد بروشورو خوندم و دیدم 45 نوشته که خیلی خیلی راحتتر بود برام...ولی بازم فرقی نمیکنه...با 90 حال میکنی 90 بزن...کلا از ناف نباید خیلی دور بزنی...محدوده دو انگشتی دور ناف بالا پایین چپ و راستم میشه...توی بورشور معلوم کرده با یه دایره دور ناف.

داروی خوبی داری و مطمئن باش خیلی هم خوب جواب میگیری...کدوم مرکز میرفتی؟

عزیزم چرا با پری حساب میکنی؟ بگو من برات حساب کنم.... البته بگو کی رفتی سونو که گفته پنج هفته.... ...

22مهر پریودم 

8آبان انتقال

12آذر سونو شکمی ..گفت 5هفته ..

ولی با حساب پریود .میشم 7هفته ..

تو سونو نوشته .یول ساک مشاهده شد . در ساک سمت چپ .فکر کنم ساک سمت راست بعدان تشکیل شده ..

چون هفته قبل رفتم واژینال گفت یک ساک خوب میبینم .نگفت دو تا ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام،

من امروز روز 23 پری هستم، رفتم توالت دیدم ازم داره قطره های قهوه ای میکنه در حد 10قطره، بد با دستمال کاغذی خودم خشک کردم دیدم یه چیزی روی دستمال کاغذی بود اونم قهوه ای قهوه ای ، من تا الان اینجوری نشدم،

من هر وقت پری میشم با خونریزی زیاد میشم و اونم خون قرمز،

پریود هام هم همیشه بین 24 روز تا 28 روز هست ، هر ماه هم میشن

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
سلام،من تازه دیشب فهمیدم که باید میکرو بشم،خیلی استرس دارم،کلینیک رویان رفتم،امروز که سایتو خوندم یه ...

رویان هم خوبه...کلا پروسه میکرو یه پروسه خودکاره...همه جا مثل همن...رویان دکتراش چرخشین و هربار یکی انجام میده...نگران نباش...و استرس نگیر عزیزم...اینجا همه ما مثل شماییم..قوی باش❤❤❤❤

بارداری عزیزم؟انتقال دادی؟روز چند انتقالی؟

نه عزیزم، بار دار نیستم، من روز 23 پریودم هستم، این دیدم تعجب کردم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
سلام میگم‌من اشتباه کردم ها تو آز نوشته ۳۲ 😂🤣😁  از رنج ۲۰ به بالا هم زده طبیعی ۴ که خیلی کم ...

عزیزم این آز رو مرکز ناباروری داده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ای خداااااا،،،الهی شکر،،،،،وای بغض کردم،،،،چقدر اذیت شد روشا بنده خدا،،، چقدر خدا بزرگه،،،،،همیشه خو ...

واقعا زجر زیادی کشید.....

فکر کن اگه سقط میکرد؟

وای تصورشم وحشتناکه.....

کاش دکترا یه کم چی بگم چی داشته باشن....

اما دستی دستی داشتن مجبور به سقطش میکردن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس دکتر برام نوشته انجام میدم جوابش چقدر طول می کشه آماده بشه

بستگی داره کجا انجام بدی مال من اون زمان نیلو دو هفته ای حاضر شد....

شوهر منم مشکل تعداد داره ۶میلیون تعدادش دکتر بهم گفت باید میکرو‌کنی

مورفو چی؟

سلام اناجون. من براتون خصوصی پیغام گذاشتم لطف میکنید سر بزنید ❤️💋

عزیزم این سه صفحه رو هم چک کنم چشم....

اینطوری عیار از دستم میره....

چقدر کم کرده  مرسی عزیزم ممنون از اطلاعاتت

فقط ۰/۲۲ کم کرده....

شما ذخیرت چند بود؟

اخه مگه من همه چيو بَلَدم كه حواسم بهش باشه😔

بلد نیستیم....

اما بعضا مجبوریم یاد بگیریم چون لااقل کمتر سرمون کلاه میره....

وگرنه من مجا و اطلاعات پزشکی کجا.....

من یه آدم کاملا فنی.....

الان کارم به جایی رسیده میگم کاش پزشک میشدم لااقل تحصیلات عالیه م بیشتر به درد خودم و امثال خودم میخورد....

البت اگه این وسط وجدانمم لای کتابها گم نمیشد.....