2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست

بچه ها من دیشب تا صبح خوابم نمیبرد.از بیکاری رفتم اینستا.به انگلیسی سرچ‌کردم puregon که ببینم چه اطلاعاتی درمورد امپولم میاد

یه سریا از تزریقاشون فیلم گذاشته بودن.حتی شکماشونو با شکم خودم مقایسه کردم،😂😂😂همشونم با پن میزدن.اکثرا ۹۰ درجه زدن.ولی جالب بود برام‌هیچکدومشون اون قسمتی که من میزنم تزریق نمیکردن.یعنی اونا پایین ناف میزدن.یا مثلا اگه سمت راست و چپ ناف بود میومدن پااایینتر از ناف 

میدونم باورتون‌نمیشه در این حد دیوونه باشم😂😂😂چیکار کنم کنجکاوم خب.تازه دیدم اوناهم بعضیا اناناسو میخوردن و نوشته بودن خوبه توی سیکل.بالاخره یکم‌سردراوردم از‌نوشته هاشون😑😎😂

منم سعی‌میکنم همون ۹۰ درجه بزنم....بازم اگه‌کسی‌ پیورگان‌پن داشته بهم بگه چجوری درسته.هرچند امروز دیگه روز سوم تزریقمه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من 11روزضخامت11بود  خیلی زیاده؟

نه عزیزم خوب بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مهربونم..انشاالله بهترینها برات رقم بخوره.دوقلوی دختروپسر گوگولی و سالم ...❤💎😍😍

ای جونم.همینطور برای تو دوست‌خوبم😘😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من فقط همین قدر میشناسمش که خیلی مهربونه...خیلی خیلی..هروقت منو ببینه میخنده میگه مامان کوچولو باز ا ...

خیلی ممنون سارا خانوم که جوابم را دادین.گفتن برای میکرو نزد ایشون برم.ایا شما هم تهران هستین؟برای میکرو بیمارستان صارم رفتین؟شرمنده خیلی پرسیدم.

اينجا فقط يكى انتقال مى دن و هر بار هم از فريز يكى برام در آوردن عزيزم💕🌸 من نپرسيدم ازشون اما اگه ...

ممنون عزیزم 

اونجا کارشون درسته ، اینجا اینهمه دارو و سختی و ... بکشی بعد جنین هات رو ۴ تا از فریز در بیارن واسه یه انتقال

شما قبلش خراش یا prp هم شدی؟

بچه ها اصلا زاویه ی تزریق تا‌چه‌ حد تاثیر داره‌توی جذب امپول؟!

خیلی ممنون سارا خانوم که جوابم را دادین.گفتن برای میکرو نزد ایشون برم.ایا شما هم تهران هستین؟برای می ...

خواهش میکنم.بله عزیزم.من صارم میرم.تازه تخمک کشی کردم .انتقالش مونده هنوز

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها قرص استراديول كاهش فشار خون ايجاد ميكنه؟؟ @تورك_آنا 

عزیزم نمیدونم فکر نکنم....

اما خوب مطمئنم نیستم....

چطور عزیزم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاى خوبم  چند وقتى نبودم  راستى من نسل اميد رفتم دختر گفتن هفته ١٢ اين هفته ١٩ه ...

سلام بانو خوبی نی نی خوبه خدا رو شکر؟

خوشحالم که از خودت خبر گذاشتی

گاهی بیا یه سر بزن 

انشالله که بارداری راحتی رو بگذرونی و خاطرات شیرینی برات به یادگار بزاره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
آنا جان اینکه شما میگید ذخیره بین ۲ تا ۵ خوبه منظورتون تحت چه روشی است؟ من تو دو تا ازمایشگاه مختلف ...

عزیزم روشو نمیدونم اما تخمینی طبق تجربه دوستان تو این چند سال گفتم....

۱/۸ هم ذخیره خوبیه....

بچه ها من دیشب تا صبح خوابم نمیبرد.از بیکاری رفتم اینستا.به انگلیسی سرچ‌کردم puregon که ببینم چه اطل ...

از دست تو دختر 😆😆 انقدر حساس نشو ..من نمیدونستم چه بلایی بعد پانکچر میخاد سرم بیاد با قر تو کمر امپولامو میزدم..😁 استرسو از خودت دور کن تخمکات با کیفیت باشه 😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها من خيلي احساس غم ميكنم دارم اذيت ميشم، ممكنه به خاطر استراديولي باشه كه چند روزه شروع كر ...

عزیزم آب زیاد بخور....

غلظت خونو بالا میبره....

دارو واسه چی؟؟

عزیزم منظورم این بود اگه بخوایی تخمکاتو فریز کنی چون ذخیرتم بالاست ریسک هایپری داری باید با حداقل دز دارو این کار انجام بشه....

البته اصلا اگه بخوایی و اجازه این کارو داشته باشی....