2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046351 بازدید | 684509 پست
عزيزم من دو بار انتقال دادم هر دو بار مثبت شد ولي دفعه اول توي هفته ٩ قلبش از كار افتاد ولي دفعه دوم ...

ممنونم عزيزم، جدا يعني شمام روزاي سيكل اينجوري به هم ميريختين؟؟ گريد نيني رفته رو مُخم، دكتر چرت و پرت زياد گفت همش اذيت ميشم يادم ميوفته

...
سلام عزیزم شما تجربه اینو داشتی که با کیسه اب گرم کیست دفع بشه؟ من الان اولین پری بعد پانکچرم هست. ...

گلم من حجم پریودم در حد لک شده بود هیچ داروی عطاری خیلی روم تاثیر نداشت تنها راهی که برام اثر داشت کیسه اب گرم بود،کیسه اب گرم خون و رقیق تر میکنه کیست و هر چیزی داخل باشه میاره بیرون، رحم و حسابی گرم میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزيزم حالا ان شا الله فردا آزمايشم هم درست باشه توكل به خدا قسمت همه دوستان عزيزم اون هم از اي ...

ایشالا که مثبته و ۹ ماه دیگه نی نی خوشگلتو صحیح و سالم بغل می گیری😍😘

من از شش ماه پیش که دکتر بهم گفت ای وی اف همیشه با خودم فکر می کردم تو این راه ممکنه خدا غافلگیرم کنه و شده بود یکی از فانتزیام... ولی از دوماه پیش شده ارزوی محال

ممنونم عزيزم، جدا يعني شمام روزاي سيكل اينجوري به هم ميريختين؟؟ گريد نيني رفته رو مُخم، دكتر چرت و پ ...

بله عزيزم همه به هر حال يك همچين حسي دارن ولي خوب بايد مديريتش كنيم و همه چيز رو بسپاريم به خدا .

مرسي از كمكت، اوف نميدونم چيكار كنم شايد هم واقعا هموني هس كه شما ميگي، ولي عاخه استرس گريه داره مگه ...

این فکر و خیالت برای همه هست ..از وقتی میای تو سیکل ای وی اف .استرس ها چند بار ..

حالاتو میفهم .تو این شرایط .یه بار ادم خودشو تنهاترین ادم میدونه.و گرفتارترین.یه بار فقط ادم  میخواد سکوت کنه با کسی حرف نزنه و کسی رو نبینه .گاهی وقتا تمام خاطراتت رو چک میکنی از بچگی تا الان با جزییات که کجای کار اشتبله کردی الان تو این موقعیتی..کلان هر لحظه یه حالی ادم  داره .یه بارم به اینده نگاه میکنی و خوشحال میشی و انرژی میگیری..

داروها هم که جای خود دارن .بالاخره بی عوارض نیستن.

خواستم بگم ..همه اینا رو بیشتر ماها که تو این راه هستیم کشیدیم و میکشیم ..

پس سعی کن ارامش خودت رو حفظ کنی.به اینده یه چیزای خوب فکر کن .ثانیه ای نذار فکر منفی بیاد سراغت ..

سخته ولی چاره ای نیست .خودت به خودت باید امیدی بدی این راه رو پر انرژی پیش بری...

موفق باشی دوست جونی😘😘

گلم من حجم پریودم در حد لک شده بود هیچ داروی عطاری خیلی روم تاثیر نداشت تنها راهی که برام اثر داشت ک ...

ممنون از راهنماییت😘 کامنت شمارو  برای سارا که خوندم امیدوار شدم به توصیه تون عمل کردم😊

کاش برای منم همینجور باشه و هر چی هست رو بکشه بیرون

مشکلت چی بود که میکرو کردی؟ 

عزيزم اوايل كه هم به من و هم به همسرم ميگفتن هيچ مشكلي نداريم ولي هر كاري ميكرديم با داروهاي تحريك تخمدان و هر چيزي طبيعي باردار نشديم تا اينكه بعد از ٣ سال فهميديم همسرم واريكوسل داشت و عمل كرد و بعد از عمل هم باز اتفاقي نيفتاد و سال ٩٤ ديگه رفتيم رويان و بالاخره بعد از ٦ سال دخترم رو باردار شدم و من هم مشكل خاصي نداشتم .

بله عزيزم دخترم ٨ ماه و ٢٠ روزش هست ، خوشحال كه هستم چون از اول هم تصميم داشتيم براي دومي هيچ جلوگير ...

خب پس خیلی خیلی مبارک .خدا رو شکر .

فکر کردم ناراحتی ..

اره بخاطر دخترت اذیت میشی حتمان ..ولی بازم  خدا رو شکر لطف خدا شامل حالت شده و باید خوشحال بود ..

خوبه همبازی میشن ..تنها نیستن .اولش سخته تا دو سال بعد راحت میشی.

بازم مبارکت باشه.رفتی ازمایش بیا اینجا بگو ..😘😘

این فکر و خیالت برای همه هست ..از وقتی میای تو سیکل ای وی اف .استرس ها چند بار .. حالاتو میفهم .تو ...

واي دقيييقاً همينجوريه، خييييلييييييي سخخخختهههه، خدايا كمك، دقيقا همينطوره كه گفتي، فك كنم اين افت فشار هم امروز مزيد بر علت شده دارم زار ميزنم اشك ميريزم از حال خودم شاخ درآوردم، عاخه من سي و يه سالمه ظاهراً مشكل خاصي نگفتن و يه بارم طبيعي باردار شدن سقط شد و اضافه وزن هم ندارم و با گونال و منوگون بيس و دو تخمك پانكچر كردن حالا خيلي خُل شدم بابت اينكه چرا اين وسط تخمك ضعيف بوده؟؟؟؟؟ اصلا مُخم جواب نميده واقعا گيج شدم، ميدونم خدا مهربونه و رحمتش خيلي زياد اميدوارم به منم رحم كنه

...