2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزم معلومه که شرایطت خوب نیست..... هیشکی همچین فکری نمیکنه.... برا همینه من وقتی میبینم یکی ذخیر ...

اره خیلی سخته.کااش منم گوش میدادم به حرفات...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یعنی خوردن ال دی رو تخمکا تاثیر داره ما که سیکلمون آنتاگونیسته بدون ال دی چی پس. .؟

به نظر من تاثیر داشت.چون من قبل ای یو ایم ال دی خورده بودم پنج تا فولی داشتم .ولی یه سیکل دیگه واسه اقدام طبیعی که همون داروهای ای یو ای رو مصرف کردم و قبلش ال دی نداشتم ، فولی خوبی نداشتم.

البته بدن با بدن هم فرق میکنه.قطعا فقط نظر پزشکتون مهمه گلم ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جان منم همینطور بود حالم خیلی بد بود دکتر گفت بستری ولی من بخاطر مشکلاتم نتونستم بستری شم البته ...

اخه با حالت تهوع نمیتونستم سفیده بخورم.بستری شدم که سرم البومین تزریق کنن به جای سفیده...

چند روز بعد پانکچر پریود شدی گلم؟

به نظر من تاثیر داشت.چون من قبل ای یو ایم ال دی خورده بودم پنج تا فولی داشتم .ولی یه سیکل دیگه واسه ...

دکترم هر چی من میگم میگه باشه من گفتم چون سینم فیبروکیستیک دیگه حداقل ال دی نخورم دکترمم قبول کرد گفت باشه سیکلتو آنتاگونیست می کنم توکل به خدا امیدوارم خوب پیش بره 🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خدا نکنه سارا جون، ایشالا زودتر خوب میشی این روزا از یادتم میره، فقط اینکه چقدر پور مطرود مرخصی میگی ...

مرسی یاس مهربونم...اره جالبه که خودش یادش نبود مرخصیش.به من گفت بیا فردا سونوت کنم.رفتم گفتن  از چهارشنبه رفته مرخصی!!🙄

دکترم هر چی من میگم میگه باشه من گفتم چون سینم فیبروکیستیک دیگه حداقل ال دی نخورم دکترمم قبول کرد گف ...

اره کارخوبی کردی عزیزم...انشالله بهترینا برات رقم بخوره.. فقط سفیده یادت نره 😣😣😣

اره کارخوبی کردی عزیزم...انشالله بهترینا برات رقم بخوره.. فقط سفیده یادت نره 😣😣😣

انشأالله انشاالله وهمچنین🙏🙏باشه حتما عزیززم اتفاقا تخم مرغ هر روز میخورم ازحالا😍😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سارا جون عزیزم چرا اینطوری شد یهووو ای خدا ، خودت کمکش کن   امیدوارم هرلحظه حالت رو به به ...

دورت بگردم گلم.خداروشکر از دعاهای خیرشما دوستای گلم حالم رو به بهبودی رفته ❤❤❤❤

بچه هاااااااا👆👆👆👆 چن روز بعد از پانکچر حموم رفتین؟

مگه بعد پانکچر نباید حموم رفت؟؟

منهمون غروب بعد عمل اومدم خونه؛ رفتم یه ساعت نشستم تو حموم؛خودمو ساییدم 😐 نباید میرفتم؟؟

خون ریزی من تبدیل شده به خون و لخته😔 دنیا اونقدرا هم که همه میگن بد نیست.... فقط روی خوشش رو به ما ...

رویای قشنگم منفی بافی نکن.خوب استراحت کن. دخترعموم و عروس خاله م سر جفت بارداریاشون خونریزی داشتن.خداروشکر هیچی نشدو الان هرکدوم دوتا بچه دارن.نگران نباش گلم.استراحت کن فقط.احتمالا هماتومه گلم...

سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر ...

مبارکت باشه عزززیزم🍀🍃ایشالا صحیح و سلامت بغلش کنی...

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام مامان خوبی? در چه حالی? زود تند سریع از علائمت بگو چی داری چی نداری? من که تپش قلب کمی دارم . ه ...

سلام مامان عامانوئل جون

خوبم خدا رو شکر

انشالله که تپش قلبت برای اومدن نی نی خوشگلت باشه.

تا امروز کمرم و س ی ن ه هام خیلی درد میکرد اما از صبح تقریبا خوب شدن.

خدا رحم کنه معلوم نیست بودن بهتر بود یا نبودنشون

ولی خیلی احساس خستگی دارم

باز نمیدونم انقدر کار نکردم گیگیلی شدم یا واقعا خبرهاییِ 

خدا عالمِ...

(شیاف دارم ۱۰صبح،۱۰شب و روزی یه آمپول آنوکسان ۴۰ و آسپرین و ید فولیک).

تا ۵شنبه ببینیم چی میشه این فسقل جان چقدر سرکارمون گذاشته😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
منم مثل توام من سینم هم درد نمیکنه ترشحم ندارم 😭😭😭 توکل به خدا 

این سری بچه های بی آزار به ما افتاده

خدا چه گیری کرده از دست ما بنده ها حالا که هیچی مون هم نیست میگیم چرا خون نمیاد چرا درد نداریم چرا در حال زجر کشیدن نیستیم 😉😂😊

سلام دوستان ببخشید من مریام نا منطمه پلی کیستیکم وز ۱۲ پریه کیت تخمک گذاریو از امروز بذارم؟

نیکی جان میانگین پ ر ی و د هات کی هست

مثلا بیشتر وقتا ۲۵ روزه میشی.!

اون رو مبنا قرار بده و از تو راهنمای کیت نگاه کن بهت میگه چه روزی شروع کنی

حتما باید صبح باشه و ادرار دوم

از روش سنتی هم میتونی تشخیص بدی با ترشح ل ی ز مانند که وقتی این حالت شدی همون شب نزدیکی کنید و یه شب استراحت دوباره فرداش مجدد نزدیکی داشته باشید.

مگه اقدامات طبیعیِ ... 

اینجا چه میکنی؟

انشالله که بارداری طبیعی رو خدا برات بخواد و زودی مامان بشی