2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
میشه عوض کرد ولی اینطوری سینالات هدر میرن و برا گونال دوباره نسخه لازم داری.....

آنا ی عزیزم ممنون که با صبوری جواب سوالات رو میدی خدا بچه هات رو برات همیشه سلامت نگه داره مهربون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا شرایط حضانت بچه ست ،تخمک اهدایی فرق داره و شرایط نمیخواد ،خانم هایی که داوطلب تخمک هستن طی عمل ...

اونوقت هزینه آمپولا و پانکچر اون خانوم رو هم شما میدین..؟ یعنی جدای اون سه میلیون پول تخمک؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
پردینوزول واسه چی؟ به شما چنتا سینال دادن؟ الان چنده دوره اتی؟

پردنیزولون ایمنی رو سرکوب میکنه و مانع پس زدن جنین میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واي چه جالب خدا خيلي بزرگه من اينو مطمئنم وقتي سختي گذاشته تو اين راه براي ما حتما قصدي داشته اون خا ...

منو همسرمم خیلی دوست داریم.

همسرم میگه انتقالت که مثبت شد میرم یه نوزادم به سرپرستی میگیرم به همه میگم خانومم دوقلو حامله بوده. تا هیچکس بهش سرکوفت نزنه..

اما فک کنم خیلی سخت باشه میزون کردن این دوتا کار.

یه بارم با همسرم در این مورد صحبت کردیم که ایشالا خودمون پدرمادرشدیم اگه جنین موند اهدا کنیم.البته هنوز قانع نشدم.. برا خودم تصمیم سختیه.تا خدا چی بخاد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
تی تی جونم شماهم حالت تهوع شدید داشتید؟ من خیلی حالم بده...مرگو دارم با چشمام میبینم...درد و تهوع و ...

عزیزمم چطور شدی همش به ذهنم میای انشالله که حالت خوب شده باشه خبر از خودت بده

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
همونه ولی شما به ازای هر ۷۵ واحد گونال تجویزی ۱۲ واحد از سینال رو میزنی....

گونال اينجوريه كه هر عددي دكتر گفته بزنين همونو روي امپول ميزاريم، دكتر بگه ١٥٠ واحد اون صفر رو ميبريم روي ١٥٠

بگه ٢٥ ميبريم روي ٢٥

اگه اشتباه نكنم حالت ديگه اي نداره

...
بچه هاااااااا👆👆👆👆 چن روز بعد از پانکچر حموم رفتین؟

عزیزم این نظر منه سرپا دوش بگیر چند دقیقه ای با اب ولرم ن زیاد داغ نیازی به نشستن نیست !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام آنا جون ... من پنج هفته و شش روز بودم ..رفتم ..سونو .. گفت یه ساک میبینم ..ولی قلب رو هفته بع ...

عزیزم اولا سر خود دوفاستون نخور شیاف و آمپول داری دیگه.....

برا قلب هفته بعد بری فکر کنم تشکیل شده....

عزیزم منم مشکل انعقادی داشتم، اما برا خونریزی و لک بینی تا دو ماه انوکسانم قطع شد.....

آسپرینمم از اول حذف شد چون بهم نمیساخت....

پس نگران نباش.....

فقط آب زیاد بخور....

بعد استیبل شدن شرایط دوباره شروع میکنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب اگه فشار سنج داری بگیر سابقه فشار نداشتی؟ منم سه روزه اینطوری شدم... در حالت نشسته یا خوابیده س ...

منم قبلا اینجور میشدم... قبل بحث انتقال و پانکچر.. اما از وقتی آسپرین استفاده میکنم بهتر شدم🤗

اره کلان وقتی گفتی قرص پردنیزول خوردم .عصبانی شد ..گفتم تو مریض طرح من بودی .چرا خوردی ...طرحم رو خر ...

مادر اينو برا شما نوشته بودم نيني سايت قاطي كرد خوبه سريع اسكرين گرفتم

ببين قابل خوندن نيس مجدد بنويسم

...
من حوصلم نشد بخونم تاپیک راجع ب چیه دوستان

عزیزم از عنوانش معلومه....

مادرایی که با میکرواینجکشن و روشهای مشابه مامان میشن اینجا دور همن و به هم قوت قلب میدن.....

تی تی جونم شماهم حالت تهوع شدید داشتید؟ من خیلی حالم بده...مرگو دارم با چشمام میبینم...درد و تهوع و ...

عزیزم ایشالله میگذره.....

فدات بشم واقعا سخته....

اما مبگذره....

خیلی مراقب خودت باش.....

دوستان کسی میتونه از تهران برای من استرادیول پست کنه هفته دیگه سیکلم شروع میشه اونجا کسی رو ندارم

عزیزم من الان به این پست رسیدم.. اگه هنوز موفق نشدی من میتونم برات بفرستم..ایشالا فردا تهرانم.🍃🍀

سلام خسته نباشین  استارتر عزیز تو نوشته هاتون درمورد طبعتون گفتین ک سرد بوده رحمتون سرد بوده و ...

عزیزم اولا خوب زمان بره....

من یه سالی رو تغذیم کار کردم....

کلا لب به سردیجات نزدم....

یعنی هر چی میخواستم بخورم طبعش گرم بود.....

تو سایت طبایع دات آی آر چک میکردم طبع چیزایی که میخوردمو....

فقط مرغ و ماهی رو نتونستم حذف کنم اونم با اودویه جات گرمش کردم....

آب سرد و بخ رو کلا حذف کردم و آب ولرم میخوردم.....

جوراب و شال کمر پشم پوشیدم....

شلوار پشم میپوشیدم....

موقع پریودی حموم نرفتم....

خودمو نشستم....

تند تند لباسامو عوض میکردم که بتونم تحمل کنم و نهایت یه باریم موهامو تو روشویی میشستم....

بعد حموم و ن ز د ی ک ی بلافاصله آب نخوردم....

بعد ن ز د ی ک ی بلافاصله خودمو نشستم....

به مرور خودت بهبود رو حس خواهی کرد....

نن این روال رو تا ماه سوم بارداری داشتم بعدش حس کردم طبعم به اعتدال رسیده و دیگه جوراب و شال نمیتونم نگه دارم و گرمه بدنم ...