2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
***** سلام، ازمایش بتای دوم من اومد پایین، 😔😔😔از ۲۲ به ۳.۴، الان داروهامو ۲۴ ساعته که قطع کردم ت ...

عزیزم بمن که گفتن قطع نکنم و برای بار سوم تکرار کنم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
منو همسرمم خیلی دوست داریم. همسرم میگه انتقالت که مثبت شد میرم یه نوزادم به سرپرستی میگیرم به همه م ...

خيلي فكر خوبيه ايشالا خدا كمكت ميكنه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم .فدات بشم ... چون به دکتر گفتم به مامانم بگم ....گفت خونریزی داری احتمالا سقط بشه ... ...

عزیزم برات خیلی دعا کردم انشالله برای خودت و جنین ت هیچ مشکلی پیش نیاد بی خبر نزار ما رو

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم برات خیلی دعا کردم انشالله برای خودت و جنین ت هیچ مشکلی پیش نیاد بی خبر نزار ما رو

سلام مامان خوبی? در چه حالی? زود تند سریع از علائمت بگو چی داری چی نداری? من که تپش قلب کمی دارم . هر از گاهی هم تخمدان چپم تیر می کشه . سینه درد و ترشح هم که فکر کنم مال پرژسترونه . راستی شما هم شیاف پروژسترون استفاده می کنی یا آمپول?

خدا با ما است ❤❤
الهی بگردم عزیزم گرنگه من ان است که من میدانم؛شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...گلم به حرفای دکتر اصلا ...

خدا نکنه سارا جون، ایشالا زودتر خوب میشی این روزا از یادتم میره، فقط اینکه چقدر پور مطرود مرخصی میگیره نامرد😣

یک سئوال هرکس نی نی دار شده لک و خونریزی توی 14 روز انتظار داشته? چرا من هیچی ندارم 😒

من اصلا نداشتم فكرتو در گير علايم و لك لانه گزينى نكن

ايشالا به زودى زود خوش خبرى برامون🙏🏼🌸

خون ریزی من تبدیل شده به خون و لخته😔 دنیا اونقدرا هم که همه میگن بد نیست.... فقط روی خوشش رو به ما ...

اخ بمیرم چقد سخت میگدره برای ماها منم خونریزی دارم .نمدونم چی میشه .هوای دلم مثل اسمان شهرم ابری دلگیره 

خون ریزی من تبدیل شده به خون و لخته😔 دنیا اونقدرا هم که همه میگن بد نیست.... فقط روی خوشش رو به ما ...

رويا اكثر بچه ها اين حالتهارو داشتن و متوجه شدن يا هماتوم داشتن يا اينكه يه قل وضعيتش خوب نبوده

اصلا اصلا نگران نباش من مطمينم برات كه همه چى به خير مى گذره و هيچ مشكلى نيست 

استراحت مطلقتو ادامه بده و پروژسترون هم بيشتر كن زود زود خوب مى شى و مى رى سونو دلت آروم مى شه🙏🏼🌸