2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
منم پنج هفته شش روزم بود فقط ساک دید و گفت خوبه .. دوستم هم پنج هفته  شش روز رفت هم ساک و قلب ...

اصلا نگران نباش 

يكي زودتر يكي ديرتر تشكيل ميشه 

بازم الحمدالله ك فعلا خوبه همه چي ان شاءالله تا آخر هم خوب پيش ميره 

خدا برات حفظش كنه 😘

خدانکنه گلم 😢 نه جسمی نه روحی منتظر این جور دردها نبودم.یه جرعه اب رو هم بالا میارم... فقط برام دع ...

عزیزم معلومه که شرایطت خوب نیست.....

هیشکی همچین فکری نمیکنه....

برا همینه من وقتی میبینم یکی ذخیرش بالاست رو رژین حتی از قبل شروع آمپولا تاکید میکنم....

برا اینکه اینارو تجربه نکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا به شما گفتن ممکنه خارج رحمی باشه؟ مگه چه مشکلی داشتن که همچین احتمالی دادن؟

والا اول زود سونو شدم 

و درد كتف و زير  شكم داشتم 

گفتن يا خارج از رحميه يا يكي دو روز ديگ تشكيل ميشه 

ك انوكسا رو برام دو تا كردن 

يكهفته بعد هم مجدد سونو شدم 

ك همه چي خوب بود 

منم ٥شنبه وقت سونو دارم ايشالا هممون دلمون به زودى زود با ديدنشون پر از آرامش شه🙏🏼🌸💕 عزيزم شما ...

عزيزم ب سلامتي 

ان شاءالله هيچ وقت خوشحاليت تموم نشهههه😍😍

سونو من با تاريخ قاعدگي يك روز اختلاف داشت 

سونو يك روز بيشتر زد 

ممنون عزیزم .فدات بشم ... چون به دکتر گفتم به مامانم بگم ....گفت خونریزی داری احتمالا سقط بشه ... ...

عزیزم دکترت حرف بدی زده....

اما تو به حرفش فکر نکن و به خودت بگو این همه دوستان خونریزی داشتن ولی تهش به سلامتی دردونه هاشونو بغل کردن پس منم بغل میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 بچه ها من دیروز زنگ زدم مرکز گفتن روز چهار پری نمیشه بیای دارو بگیری ک وارد سیکل شی.گفت ال د ...

دوست گلم هرکی بستگی به شرایط بدنیش داره من سیکلم رو با ال دی شروع کردم میگن ال دی یه دست میشه تخمک واگه مشکلی مثل اندو و...داشته باشی تقریبا مهار میشه و ببین چی بهت میسازه همون رو بخور 

سلام انا خانم من بعد خون ریزی که داستم سونو شدم وکتر گفت ساک حاملگی زیاد جالب نیست ولی گفت داروهام ر ...

عزیزم راستشو بخوایی نمیدونم منظورش چی بوده فقط میتونم بگم ایشالله به سلامتی بغلش کنی....

بچه ها  با نهايت تاسف و تاثر پدر ارزو جان به رحمت خدا رفتن براي ارامش روحشون فاتحه بخونين🤲🏽💔 ...

@آرزوواميد   عزیزم.... ایشالا روح پدرتون قرین آرامش باشه..خدابهتون صبر بده♥

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دیروز زنگ زدم گفتن باید بیای منم رفتم بهم سینال اف و منوتروپین داد برای تخمک گذاریه آنا جون؟خوبه؟من ...

بله عزیزم برا تحریک تخمدانته....

ممنون عزیزم .فدات بشم ... چون به دکتر گفتم به مامانم بگم ....گفت خونریزی داری احتمالا سقط بشه ... ...

الهی عزیزم به حرف دکتر توجه نکن استرس به اون کنجد تو دلت نده مامانی واسش خب نیست سوره یس رو بخون 

فاالله خیروالحافظ وهوالرحم راحمین خدا خودش نگه دار خودت ونی نی خوشگلته 

اره کلان وقتی گفتی قرص پردنیزول خوردم .عصبانی شد ..گفتم تو مریض طرح من بودی .چرا خوردی ...طرحم رو خر ...

تو مریض طرحش بودی؟؟؟؟

بدون اینکه ازت رضایت بگیره تو‌ رو‌ وارد طرح کرده؟

از نظر قانونی اشکال داره.... دفعه بد از این بد اخلاقی ها کرد به روش بیار بگو حق داری ازش شکایت کنی 

خدانکنه گلم اره بستریم فقط سرم میزنن بهم هیچی هم نمیتونم بخورم.همه رو بالا میارم  خیلی وضعی ...

سارا جون عزیزم چرا اینطوری شد یهووو ای خدا ، خودت کمکش کن 

امیدوارم هرلحظه حالت رو به بهبودی بره 

مواظب خودت باش عزیزم 

خداجونم شکرت       
 بچه ها من دیروز زنگ زدم مرکز گفتن روز چهار پری نمیشه بیای دارو بگیری ک وارد سیکل شی.گفت ال د ...

عزیزم اگه تجربت با ال دی خوب نبوده پس مدروکسی رو امتحان کن....

نمیشه مدروکسی بخورم بجای ال دی؟آخه مرکز گفتن اگه ال دی نمیخوری مدروکسی بخور.ال دی و مدروکسی کارشون م ...

ال دی فکر کنم هم پروژسترون داره هم استروژن....

مدروکسی احتمالا فقط پروژسترون داره....

بازم چک کن.....

فکرکنم ال دی بهتره.تخمکا یه دست رشد میکنند. این سیکل داروهاتو بگو عوض کنه.من سینال و منوگون زدم.ولی ...

یعنی خوردن ال دی رو تخمکا تاثیر داره ما که سیکلمون آنتاگونیسته بدون ال دی چی پس. .؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏