2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
استارتر عزیز شما درمورد آی یو آی  گرادیان اطلاع دارین  تو آی یوای های قبلی هربار می پرسید ...

نه عزیزم اطلاع ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من در حال خوندنه صفحه ها هستم دارم از تجربیاتتون استفاده میکنم     خدایا چقدر ماها درگیری ...

خسته نباشی عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم .فدات بشم ... چون به دکتر گفتم به مامانم بگم ....گفت خونریزی داری احتمالا سقط بشه ... ...

سلام صبحتون بخیر .شرمنده میتونم بپرسم مشکل شما چی هست؟منم الان ۶ هفته باردارم ولی افتادم به خونریزی سونو شدم گفت هنوز ساک هست واون نقطه سیاه داخل ساک هم دیده شد.ولی گفت شکل ساک خیلی جالب نیست دوباره چارشنبه باید برم سونو .البته خوریزیم خیلی کم شده نمدونم چی میشه خیلی نگران با میکرو باردار شدم.داغون بخدا .خواهش میکنم کمکم کنید برای شما هم ارزوی بهترینها رو دارم.امیدوارم به ارزوتون برسید خیلی زود

اخه  از بس بیبی چک منفی زده بودم عقده شده بخدا برام گفتم یدونه مثبت بشه

ایشالله +م میشه اما خوب خیلی زود زدی....

ممنون عزیزم .فدات بشم ... چون به دکتر گفتم به مامانم بگم ....گفت خونریزی داری احتمالا سقط بشه ... ...

الهی بگردم عزیزم

گرنگه من ان است که من میدانم؛شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...گلم به حرفای دکتر اصلا توجه نکن..جدیدا دکترها بی ملاحظه شدن.به منم پریروز گفتن بستری شو.گفتم میرم خونه.گفتن بس رضایت بده رفتی مردی به ما مربوط نیست...اصلا خیلی بد میگن حرفاشونو 😑😑

انشاالله بارداری خوب و راحتی رو پیش رو داشته باشی‌..واسه ت نذر میکنم و همین الانم ادا میکنم.چون منم بااین وضعی که دارم احساس میکنم دارم میمیرم...منم جز اینجا هیچ جا رو ندارم بیام درددل کنم...همه مثل همیم...عید خودت و نی نی کوچولوت هم مبارک 😍😍😍😍برو براش عیدی بخر با باباییش ...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ایشالله +م میشه اما خوب خیلی زود زدی....

سلام انا خانم من بعد خون ریزی که داستم سونو شدم وکتر گفت ساک حاملگی زیاد جالب نیست ولی گفت داروهام رو ادامه بدم تا چارشنبه که برم سونو واینکه خوریزی خیلی خیلی کم شده خواهش میکنم راهنماییم کنید ایا حالا که دکتر گفت شکل ساک حالب نیست سقط میشه وبا سونو ایندفعه دکتر نقطه سیاهی گفت داخل ساک دیده میشه نمدونم این چیه؟خواهش میکنم کمکم کنید بخدا داغونم

الهی بگردم عزیزم گرنگه من ان است که من میدانم؛شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...گلم به حرفای دکتر اصلا ...

عزیزم ..بحق این روز عزیز .با دل شکستم ..از خدا میخوام به زودی زود مامان بشی ....انشاالله که حالت بهتر بشه عزیزم ..

ممنون که دلداریم دادی ..خدا واست جبران کنه ..خانم خوشگله و مهربون ❤❤❤

ساعت چند روز جمعه پریود شدی؟

دیروز زنگ زدم گفتن باید بیای منم رفتم بهم سینال اف و منوتروپین داد برای تخمک گذاریه آنا جون؟خوبه؟من تا حالا از این دارو استفاده نکرده بودم

خدا جونم شکرت...
سلام صبحتون بخیر .شرمنده میتونم بپرسم مشکل شما چی هست؟منم الان ۶ هفته باردارم ولی افتادم به خونریزی ...

سلام .گلم خوبی .مبارکت باشه ...مامان شدنت ..انشاالله بسلامتی و سالم بیاد بغلت ..

منم میکرو کردم .البته بار چهارم بود ..و انتقالم فریز بود ..اخرین جنین هام بود ..

به من گفت ساک خوبه و مبارکت باشه ...گفتم قلب چی ..گفت چه خبره میخوای الان زایمان کن ...هفته بعد بیا ..

چون گفتم لک دارم ...گفت شیاف سه تا با امپول پرژسترون بزن ..اسپرین و انوکسا هم قطع کن .خونریزی ندارم.یعنی لباس زیر نمیشه .ففط دستمال میکشم میاد ..

ولی دوستان گفتن انوکسا رو قطع نکن چون مشکل انعقادی داری .ما این کار رو کردیم جنین ایست قلبی کرد ...منم قطع نمیکنم ..چون چهار پنج نفر تجربه واقعیشون رو بهم گفتن ..

حالا لک مهم نیست.چون حتی اونت که طبیعی باردار شدن هم داشتن ..من از تشکیل قلب ناراحت شدم .

که گفت زوده .هفته بعد بیا ..

توکل بخدا ..انشاالله که خدا تا اینجا کمکمون کرده .بقیه راه  رو کمکمون میکنه ...

سلام .گلم خوبی .مبارکت باشه ...مامان شدنت ..انشاالله بسلامتی و سالم بیاد بغلت .. منم میکرو کردم .ال ...

ممنون عزیز.من به خاطر سقط بلیم در ۳ماهگی دکتر بهم امپول هپارین داد که به خوریزی افتادم و امپولو قطع کرد.که خوریزیم به لک تبدیل شده ولیگفت ساک یکم جالب نیست نمیدونم چی میشه توکل بخدا.خدا خودش کمکمون کنه.خیلی انتظار سخته...

عزیزم برای 75واحد  درجه رو چند میزاری

اگه سینال منظورته رو ۱۲ باید بذاری....

عزیزم دکتری ک بیمارش که چند وقته منتظربچس و حالا بارداره رو اینجوری شوکه و مضطرب میکنه باید مدرک پزشکیشو بندازه تو جوب مطمئن باش اگه خدا بخواد برات میمونه و سلامت میاد بغلت مثل دختر روشانیلو که همه دکترا گفتن مشکل داره و سقط کن و الان سالم اومده تو آغوش مامانش.دکترا که خدا نیستن،جای اعتماد به دکتر به خدا اعتماد کن همونجور که انتظارتو خدا با هدیه قشنگش به پایان رسونده خودش هم نگهدار خودتو تو دلیت هست.تو فقط استراحت کن و ب خودت استرس نده میدونم سخته ولی ماها قویتر از این حرفاییم.تو تلاشتو بکن نتیجه هر چی که بشه بعدا خودتو سرزنش نمیکنی چون تمام سعیتو کردی.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین