2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
تی تی جونم شماهم حالت تهوع شدید داشتید؟ من خیلی حالم بده...مرگو دارم با چشمام میبینم...درد و تهوع و ...

الهی بگردم

چقد سخته شرایطت گلم....ان شاالله جواب این سختیا رو بگیری خیلی زود.تحمل کن‌گلم.فکرکنم کم کم خوب شی دیگه.هنوز بیمارستانی؟چیزایی که بچه ها گفتن برا هایپری بخور.دوغ پر نمک.سفیده با نمک‌.ژله.اینا.خیلی تو فکرتم دختر

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدانکنه گلم اره بستریم فقط سرم میزنن بهم هیچی هم نمیتونم بخورم.همه رو بالا میارم  خیلی وضعی ...

وایییی سارا😔😭الهی بمیرم.چی میگه دکتر؟نگفت تا کی شرایطت اینجوریه؟فکرکنم با پریود شدن دردت تموم شه.ای خدا.خودت هوای رفیق مارو داشته باااش.صبوری کن عزیزدلم.ان شاالله فردا بیای بگی خوب خوب شدی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خسته نباشین 

استارتر عزیز تو نوشته هاتون درمورد طبعتون گفتین ک سرد بوده رحمتون سرد بوده و پاهاتون همیشه سرد بوده من هم همینطوری ام میشه بگین چیا برای گرم شدن طبعتون خوردین چیکارا کردین میخوام برم تو سیکل قبلش میخوام طبعم گرم شه ممنون میشم 

خداروشکر ک لذت مادرشدنو چشیدین برای ما ک منتظریم دعا کن

میشه برام دعا کنین خدا بهم یه نی نی سالم بده خداخیرتون بده
سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

عزيزم خيلي مباركت باشه، اميدوارم داماديش رو ببيني. 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
وای خدا چه بد، دکتر نگفت کی خوب میشی؟  

دکتر خودم این هفته رو رفته مرخصی..هی با تلفن میگه چی تزریق کنید.میپرسم کی خوب میشم میگن معلوم نیست 😔😔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وایییی سارا😔😭الهی بمیرم.چی میگه دکتر؟نگفت تا کی شرایطت اینجوریه؟فکرکنم با پریود شدن دردت تموم شه.ا ...

خدانکنه گلم 😢 نه جسمی نه روحی منتظر این جور دردها نبودم.یه جرعه اب رو هم بالا میارم...

فقط برام دعا کنید لطفا..به خدا سوسول نیستم.دردام زیاده 😢

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
راستش من اطلاعی ندارم. خودم یکی از ساک های بارداریم چروک شده بود. نامنظم رو در مورد بافت رحم شنیده ...

سلام ممنون که جوابم دادین.شما اون ساک بارداریتون که چروک شده بود براتون موند یا سقط شد؟

سلام ممنون که جوابم دادین.شما اون ساک بارداریتون که چروک شده بود براتون موند یا سقط شد؟

نه نموند. دفرمه بود و اصلا قلبش هم تشکیل نشد.

جذب شده احتمالا تا حالا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوستان ❤❤❤عیدتون مبارک🌹🌹🌹🌹 از شب پنج شنبه تا حالا لکه بینی دارم تا الان هم سابقه نداشتم،۶ ...

والا از کیست میتونه باشه....

سردی رحم....

آندومتریوز....

به نظرم دکتر چک کنه بهتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی امشب دو تا با هم بذارم؟؟؟ میترسم اینجوری اصلا مگه جا میشه؟

نه عزیزم منظورش اینه هر ۱۲ ساعت بذار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام...میگم چسبنگی رحم لگن رو چجوری تشخیص میدن؟؟ با سونو مشخص میشه؟

بستگی داره.....

اما قطعیشو با لاپرا میشه تشخیص داد....

عزيزم قلب ربطي ب لك نداره، يكي رو ميبيني هيچ لك بيني نداره قلب تشكيل نشده يكي رو ميبيني تو درياي خون ...

ممنون عزیزم .فدات بشم ...

چون به دکتر گفتم به مامانم بگم ....گفت خونریزی داری احتمالا سقط بشه ...

اصلا بقیه حرفاشو نشنیدم ...

خیلی بد گفت ..خیلی ...انگار دنیا رو سرم خراب شد...اصلا از دیروز حالم صددهشتاد درجه عوض شده ..خیلی ش ارژ بودم و امیدوار ...انگار ته دلم خالی شده ...

کاش ازش نمیپرسیدم .که این حرف رو بزنه ....

شانس منه اصلا خوشی نیومده بهم هر وقت خواستم از ته دل شاد باشم و بخندم..از دماغم در اومده یا اولش یا اخرش ..

ببخشید ...درکم کنید به کسی دردم رو نمیتونم  بگم جون نمیفهمن من چی میگم ...

خواستم با شماها درد دل کنم ...

شرمنده...بازم  توکلم  به همون خدایی هست که خودش بهم داده .انشاالله خودشم حافظ و نگهدارش باشه .و سالم بیاد بغلم ..منم مثل خیلی خانمها بشینم با بچه ام زندگی عادیم رو بکنم .منم دغدغه هام .شیطونیهاش باشه و اذیت کردنشان ..

بازم خیلی  شرمنده اینجا حرفم رو نگم داغون  میشم ...

عیدتونم هم مبارک باشه ...انشاالله برای همه خیر باشه .خبرای خوب تو لین هفته باشه براتون .و به زودی زود مامان شدن خودت عزیزم ...

**********عزیزان من امروز دکتر بودم بعد چون دکتر خودم که دکتر ذوالقدر ی هست نبود با عارفی ویزیت شدم ...

والا من با هیچ کدوم تجربه ندارم باید ببینی حست چی میگه....

*****انا جون من برای 225واحدسینال درجه رو گذاشتم رو 36درسته؟ من شوهرم کلی گیج زدیم آخرش زنگ زدیم از ...

بله دریته....

۲۲۵ رو به ۷۵ تقسیم کن ضرب در ۱۲ کم میشه ۳۶....