2777
2789
عنوان

هراس شبانه کودک دوساله

1 بازدید | 8 پست

یه چیزی رو الان فهمیدم و کرک و پرم ریخته ، فهمیدم همه شب بی قراری های دخترم و از کنترل خارج شدنش اختلال “ هراس شبانه “ بوده ، خدا خیر بده به دکترش ک فهمید و دارو داد بهش

بچم هشت ماه عذاب کشید

البته هنوزم روش هست ولی از شبی هفت هشت بار شاید یک دوبار در هفته اینطوری کنه ، میدونستم حالتش عادی نیست.  دکتر هم گفت اما اصطلاحش رو نگفته بود بهم ، الان دیدم چقدر بچه دیگه حتی بزرگ تر از دختر من درگیرشن🥲

دختر من دقیقا چهلو پنج دقیقه یا یکساعت بعد از خواب عمیق شبش ، بیدار میشد با چشمای باز و بدن لرزون میزد زیرگریه و مدام جیغ میکشید ، این حالت انقدر ادامه داشت تا بالابیاره یا ده دقیقه میگذشت و یهو خودش میخوابید ، ن چیژی میخورد ، نه بقلمون میومد ن میخوابید ، فقط میشست و میلرزید و میگفت ترسیییید ،شما حساب کن بچه‌ی من از فروردین درگیر این بود و این دوماه آخر به اوج رسیده بود🥲

گفتم بگم شاید بچه های شماهم باشن اینطوری و علتش رو ندونید ، اگر اینجورین حتما به روانشناس و روانپزشک بگید تا بچه بیشتر از این عذاب نکشه ، یک سری چیزا این حالت رو برای دختر من تشدید میکنه ، اینکه ظهر یا عصر اصلا خواب و استراحت نداشته باشه ، زیاذ بازیگوشی کرده باشه ،در طول روز یا وقت خواب بی قراری کرده باشه و با گریه خوابیده باشه و اینکه شب به زور بخوابونمش ، اینا خیلی روش تاثیر داره و بدترش میکنه ،فهمیدم ک شبا باید بزارم خودش به خواب بره ، حتی شده ساعت ۲ نصفه شب بشه اما اصلا نباید به زور بخوابونمش

خلاصه داستان زیاده ، اگر بچه هاتون این حالت هارو دارن نادیده نگیرید چون بزرگ‌تر که بشن کنترلش سخت تر میشه🫠✋🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای دختر من از ۱۵ ماهگی شروع شد. این سه ماه اخیر به اوج رسیده بود

دختد من بعضی شبا یهو با گریه از خواب بیدار میشه و شروع میکردن گریه شدید کردن در حدی ک اشکاش میاد

۹ ماهشه و تا حالا دوبار اینطوری شده ممکمه از همون باشه

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
وای وای من راهنمایی داشتم خیلی وحشتناک بود هنوز ترسش تو جونمه هنوزم بعد از ۲۵ سال شبایی که خیلی عصبی ...

خیلی سخته ،خیلی🫠من بچم کلی عذاب میکشه وقتی اینجوری میشه ، بعد کاملا معلومه خوابه و حالتش دست خودش نیست اما چشماش باز و خیره به یه نقطه اس.  من انقدر استرس کشیدم ، هرکاری بگی کردم ، حرز گرفتم ، قران زیر سرش گذاشتم ، چاقو گذاشتم ، آخر سر با یه قطره بهتر شد ، فکر کن شبا هفت هشت بار با گریه شدید و جیغ بیدار میشد و ده دقیقه کامل هرسری گریه میکرد 🥲😭

دختد من بعضی شبا یهو با گریه از خواب بیدار میشه و شروع میکردن گریه شدید کردن در حدی ک اشکاش میاد۹ ما ...

نه این اختلال از یکسالگی به بعد هست بیشتر که بچه کامل تر متوجه محیط و اتفاقات اطرافش میشه ، دختر شما احتمالا برای دندون در اوردن اینجوری میشه یا یه جاییش درد میگیره.  این مشکل برای دختر من از ۱۵ ماهگی شروع شد