2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
منکه اینقدر بداخلاق شدم شوهرم میگه تورا اینجوری شدی ،اعصابم خورده.دم دمی شدم یه ذره خوبم یه ذره بد ، ...

عزیزممم دعاگوت هستم انشالله بزودی زود خبر ننه شدنت رو بدی گلم 🥰🤲🤲🤲😍😘

کی سیکلت رو شروع میکنی !؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باور کن ملودی حرف شوهرت درسته و من ایمان دارم که بزودی و طبیعی باردار میشی چون دلت شکسته و خودت و ...

ممنون از حرفای قشنگت عزیزم .لطفا لطفا برام دعاکن ولی من میگم بد شانس تر از این حرفام که خدا برام معجزه کنه

خدایا شکرت 
سارا جان باورت میشه دلم یه جوری خوش بود میگفتم اگر این نشد اون دوتای دیگه حالا دیروز با خیال راحت می ...

اشکال نداره.دیگه روحیه خودتو خراب نکن..انشاالله همین دوتا میگیره.به خودت برس.تقویت کن خودتو.بزار بدنت اماده پذیرایی نه ماهه از جوجه هات باشه...

منم تعجب کردم که چرا تخمکاتو فریز کردن.شاید اوضاع اسپرم زیاد جالب نبوده ...ولی دیگه فکرشم نکن..بدنت سالمه خداروشکر .نتیجه میگیری باهمین دوتا فسقلی..نگران نباش

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سیب هم زیاد خوب نیست. لااقل با پوست بخور.

نمیدونستم خوب نیست گلم روزی یکی یا دوتا با پوست میخورم تا سه شنبه باید صبر کنم تا دکتر برم 😒

به سلامتی. آره به منم گفتن چون یک بارداری داشتی باید دوباره عکس رنگی بگیریم ببینیم رحمت در چه حاله. ...

سلامت باشي عزيزم 

نه من تهران بودم انستيتو نويد دكتر كشاف 

براي بارداري زير نظر دكتر بندر هستم 

دكتر ماندانا سعادت 

اوهوم ولی سری پیش هم من نداشتم  راستی من احساس درد پریودی دارم تازه ۷ تا دونه ال دی خوردم شمام ...

من درد پریودی گاه گداری.بیشتر سینم درد میکنه و تیر میکشه.

قبلا با مصرفش مشکلی نداشتم ها.الان نمیدونم چرا اینجور شدم.

فک نکنم کیست بزنی..آخه قرصو میدن کیست برطرف شه.

البته ازمن اچ دیه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نمیدونستم خوب نیست گلم روزی یکی یا دوتا با پوست میخورم تا سه شنبه باید صبر کنم تا دکتر برم 😒

کلا زیاد خوب نیست.بعد از موز تو میوه ها ، سیب رو هم میگن با احتیاط بخورین.

خیار و کیوی و  گلابی بهتره عزیزم.آلو و لواشکم خوبه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اشکال نداره.دیگه روحیه خودتو خراب نکن..انشاالله همین دوتا میگیره.به خودت برس.تقویت کن خودتو.بزار بدن ...

انشالله با دعای شما دوستم ❤️😘🤲التماس دعا دارم گلم 

تلاشم رو میکنم فکرنکنم بهش هرچی خوده خدا بخواد همونه !

خدا خیرت بده گفتی نمیدونستم

سیاه دونه به منم نمیساخت.اندومترمو نازک میکرد.فکرشو کن روز هفده سیکلم ۴ مونده بود.فهمیدم با سیاه دونه گند زدم‌.ای یو ایم یه بار سر این سیاهدونه کنسل شد..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚