2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
نه عزیزم راحت باش چراکه نه ! من ۲۵ سالمه ایران نیستم ایتالیا هستم !من تنبلی تخممدان دارم تحت نظر دکت ...

عزیزم انشاءالله همه چی خوب پیش بره و انتقال خوبی داشته باشی و نی نی های خوشگلتو بغل بگیری....موقع قرآن خوندن حتما به یادت هستم..

سلام بچه ها خيلي نگرانم حالم بده رفتم ازمايشمو گرفتم تعدادگلبول قرمزا و بالا زده يعني چي علتش چيه ان ...

عزیزم به خاطر مشکل انعقادیته...... 

گفتی تشخیص داده شده درسته؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس احتمالا زودی پایین بیاد.....  مال من اول بارداری یهویی رفت رو ۵/۵.....  دکتر غدد به ج ...

ای جااانم .پس برا منم همین برنامه رو داره😍 

با شنیدن این حرف از شما دلم قرص تر شد😘

انا بیاد منو میکشه با این بساط فالگیریم    

دمت گرم سرشونو گرم کن فکرای منفی نزنه به سرشون..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها برای حالت تهوع چیکار میشه کرد؟

سیرابی..... 

زنجفیل..... 

قبل بلند شدن از رخت خواب نون خشک (نون سنگک رو خشک کن قبل بلند شدن چند تیکه بخور)..... 

نميدونم فشارم تو بارداري قبلي رفت يباره بالا كه منو بدبخت كرد باز اينجور نشه 

عزیزم من این دفعه قبل زایمان فشارم بالا رفت حتی مجبور شدم زودتر زایمان کنم، یادمه گفتن بعد زایمان باید حواسم باشه چون ممکنه روم بمونه..... 

انشاالله که خوش خبر باشی🙏🙏🙏

مرسي عزيزم.الهي آمين🙏🏻🙏🏻

عزيزم منم فيبروكيستيكم.دكتر جراح بهم گفت اشكال نداره ميتوني وارد سيكل بشي.منم توكل بخدا كردم و شروع كردم...خدا به هممون كمك كنه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
چه موقعی گفتن باید ازمایش بدی ؟ هرموقع رفتی قبلش بوگو من اماده قر باشم خو مادر    

گفته شنبع.ولي من دلم طاقت نمياره ميخوام فردا برم.برم به نظرت؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
آنام جون من ازمایش های ایمنی انعقادی رو داده بودم قبلا،anti Tpo و anti troglobinamبالا بود  تو ...

عزیزم کم کاری تیروئید داری؟ 

دوستان اگه کسی اطلاع داره میشه درمورد آزمایش ایمنی وانعقادی یه توضیح مختصربده؟ آخه من بعداز منفی شدن ...

ازمایش ایمنی و انعقادی به جنین مربوط نمیشه 

برای این آزمایش رو میدن که جنین سقط نشه 

حالا خیلی از دکترها میگن ۲،۳بار سقط کن بعد برات مینویسیم نمیدونم چه منطقی پشت حرفشون دارن

حالا شما که جنین ضعیف داری حتما قبل از ورود به سیکل مکمل بخور و از ازمایش های ایمنی و.. رو بده یه دکتر متخصص زنان برات بنویسه و با هیستروسکوپی وضعیت رحم و لوله ها برسی بشن بعد وارد سیکل شو

چون هر کدوم از اینا باعث شکست تو ای وی اف میشن خوب چه کاریه اول اینا رو مطمئن شو بعد شروع کن به بدنت دارو بزن

اگر ازمایش بتا بدی نره بالا 

جنین ضعیف اولین دلیلِ

و دومی رحم و لوله ها و آندومتریوز با روش هیستروسکوپی باید برسی بشه شاید تو بدن مشکلی هست

و دلیل بعدی بالا بودن پرولاکتین و کمبود ویتامین ها مخصوصا دی

و دلیل بعدی استرس و نگرانی چون بدن هورمونی رو ترشح میکنه که جنین رو جسم خارجی میدونه و با اون اسیدی که ترشح میکنه جنین رو از بین میبره و اصلا به لانه گزینی نمیرسه.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خانوما من واژنم تير ميكشه طبيعيه يابرم ب دكترم بگم؟؟؟؟؟

طبیعیه ولی میخواهی بگو شاید ایزوکسوپرین بده..... 

عزیزم مگه آب هم نباید بخوریم؟!نمیدونم فداتشم.بچه هایی که عمل داشتن بهتر‌میدونن ان شاالله خبر مامان ...

عزیزم بله آبم نباید خورد.... 

به خاطر برگشت تو حلقه موقع بیهوشی که نباید خورد چون ریسک خفگی داره... 

سلام دوستان عزيز من سه تا سقط داشتم بدون قلب و مشكل ايمني و انعقادي دارم الان تو سيكل ميكرو هستم ...

عزیزم به دز تجویزی برا تو بستگی داره..... 

ممکنه یکی دزش کم باشه یکی زیاد..... 

نمیشه مقایسه کرد..... 

عزیزم به خاطر مشکل انعقادیته......  گفتی تشخیص داده شده درسته؟

نه بابا نداد ازمايشو بهش اصرارم كردم نداد اگه از انعقادي باشه چيكار بايد كرد؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
گفته شنبع.ولي من دلم طاقت نمياره ميخوام فردا برم.برم به نظرت؟

میشه روز، ۱۳؟

برو...

انشالله خوش خبر باشی

تو این مدت حالتی هم داشتی ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی