2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم همسرت عفونت نداره؟  خوب تحرکش کمه که برا میکرو مهم نیست....  مورفو هم ۳ هست که خوب ...

نمیدونم انا جان ، چون تو شهرمون دکتر خوب اورولوژی نداریم رفتیم رویان ، اونجا هم ازمایش خاصی ننوشتن فقط یه دوره ۳ ماهه بهش امپول دادن بعدم گفتن میکرو ، هیچ ازمایش یا درمان خاصی انجام ندادن ، حتی علت بیماریشم نمیدونیم ، بنظرتون الان چه کاری انجام بدم ؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم برا رحم اجاره باید ایشون بدن.....

آنا جون من بخاطر اینکه فیبروکیستیک بودم می خواستم رحم اجاره کنم ولی رفتم امروز پیش دکترم گفت می تونم خودم انجام بدم ولی باید هر شش ماه تحت کنترل باشم گفت اگه حامله که شدی دیگه نیا واسه سونوگرافی تا زایمان آنا جون خیلی استرس دارم برام دعا کنید خدا بهم آرامش بده با سلامتی برم جلو بتونم درست تصمیم بگیرم وبا سلامتی موفق بشم خیلی به دعای تک تکتون احتیاج دارم🙏🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ولی عزیزم من خودم گفتم برام نوشت، ضرر که نداره آزمایشه دیگه، حداقل آدم‌هی تو‌دلش “نکنه نکنه ....” نم ...

راستش منم به شک افتادم چندروز دیگه نوبت ویزیت دارم حتما میگم بنویسه ، من این ماه پانکچر شم میگم واسه دوماه دیگه انتقال بده

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
آنا جون من بخاطر اینکه فیبروکیستیک بودم می خواستم رحم اجاره کنم ولی رفتم امروز پیش دکترم گفت می تونم ...

عزیزم انشالله بحق سر این اذان مادر بشی و سختی ها برات اسون بشه  🤲🤲🌹🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام بچه ها.خوبيد؟بنظرتون فردا برا ازمايش؟من جمعه ١٨ ابان انتقال دادم

چه موقعی گفتن باید ازمایش بدی ؟ هرموقع رفتی قبلش بوگو من اماده قر باشم خو مادر 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
امروز زنگ زدم مرکز دیگه گفتن قطع کن  

رها ناراحت شدم دختر جان

خدا کمک کنه دوباره تو سیکل بیای و سری بعدی بهت دوقلو بده حسابی برات جبران بشه

غصه نخوری ها عزیزم🌺

تو هر بارداری چه طبیعی چه آزمایشگاهی باید همه چی تو بدن درست باشه تا جنین شکل بگیره

حالا ما متاسفانه باید این ریسک رو با هزینه و تزریق دارو تجربه کنیم

فریز داری؟

از اوضاع رحم و لوله هات خبر داری

آزمایش هات کامل بودن؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فقط سومي زير نظر دكتر رزاقي بودم

منم اول پیش رزاقی بودم ولی فهمیدم داره از ایران میره دیگه گفتم برم زیر نظر عارفی چون شنیده بودم روش کار عارفی با رزاقی یکیه،بنظر شما روش کار عارفی با رزاقی یکیه؟ولی رزاقی مریض هایی داره که تو انتقال اول هم سرم ivigداده بهشون ولی عارفی تو انتقال اول سرم ivigنمیده فقط پردنیزولون میده

دوستان آمپول منوپور 75 زیرجلدیه یا عضلانی؟

دکتر برات تو نسخه چی نوشته مثل اینکه هر دو مدل رو داریم

من عضلانی بودم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی