2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
انا بیاد منو میکشه با این بساط فالگیریم    

رها مكه ازمايش دادي من نخوندم صفحه هارو؟ چي شده؟ 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها طلسم برای مادر شوهر هم مینویسین؟ 😂😂😂😂

يا خدا هيچ طلسمي كارساز نيست روش خيالت راحت😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اینا تستهای تکمیلی هستن....  نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ ا ...

آنام جون من ازمایش های ایمنی انعقادی رو داده بودم قبلا،anti Tpo و anti troglobinamبالا بود 

توی سی دی مارکر ها هم سی دی ۱۹ام بالا بود ولی بقیه شون اوکی بود بنظرت باتوجه به تجربه ای که داری باید دکتر به من سرم ivigمیداد برای اینکه وقتی مثبت شدم ولی بتام افت کرد ،اگه سرم میزدم بتام افت نمیکرد ؟!

خب اگه اینجا بودی همون جنین های ضعیف رو برات انتقال میدادن. دو هفته ولت میکردن به امان خدا تا از است ...

عزیزم من برای زندگی هستم یعنی همسرم نمیخواد برگرده !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه عزیزم متاسفانه آزمایش منم منفی شد دارم آماده میشم برای سیکل بعدی ،دکترم که میگه جنینات ضعیف بودن ...

عزیزم قوی باش انشالله بزودی زود دامنت سبز بشه گلم🤲

خب اگه اینجا بودی همون جنین های ضعیف رو برات انتقال میدادن. دو هفته ولت میکردن به امان خدا تا از است ...

نه گلم ضعیف نبودند . فقط من باید درخواست میدادم برای اینکه جنینهام فریز بشه بهم نگفته بودند که باید تقاضا بدم . اینهمه دارو وقت و استرس هیچی . من عزیزم برای زندگی هستم

خدا با ما است ❤❤
واقعا برای انتقال??? من برای پانکچر هم فقط شلوارم و لباس زیرم را درآوردم

چه جالب اینجا هیچی نمیذاره تنت 😆 

نه گلم ضعیف نبودند . فقط من باید درخواست میدادم برای اینکه جنینهام فریز بشه بهم نگفته بودند که باید ...

چقدر بد باید بهت میگفتن از اول که پرونده درست میکنی برگه میدادن برای امضا کردن کت اجازه میدی فریز بشن یا اهدا !

این همه زحمت و هزینه به کنار سلامتی خوده ادم چی 😩

برگشتن نداره.... مملکت نازنین رو به روزی انداختن که آدم فکر میکنه داره کابوس میبینه

اره عزیزم دقیقا همینطوره بخاطر اوضاعی که داره نمیشه برگشت روز به روز گرونی و سختی شده