2777
2789
عنوان

باردارم امشب نزدیک بود بمیرم راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 37 پست
مقصر شوهرت که اولش با زبون نگفته ماشینو حرکت بده

بله مقصر شوهرم بود ولی خیلی فشار روشه از ۸گاخی از ۵میره سرکار تا ۱۲شب همشم مادرش اینا ازش میگیرن شده کارکردن خر و خوردن یابو

بله مقصر شوهرم بود ولی خیلی فشار روشه از ۸گاخی از ۵میره سرکار تا ۱۲شب همشم مادرش اینا ازش میگیرن شده ...

عزیزم همه فشار روشون ولی دیگران نباید تاوان بی اعصابی شما رو بدن فکر کن دورازجون ی نفر کشته میشد مگه قتل چطوری اتفاق میفته تاکید میکنم دورازجون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه فشار روشون ولی دیگران نباید تاوان بی اعصابی شما رو بدن فکر کن دورازجون ی نفر کشته میشد مگه ...

درسته من خودم با شوهرم حرف نمیرنم مقصر شوهرم بود ولی اون زنه اگه خفه میشد این اتفاق نمیوفتاد زنیکه رو باید میدیدی حیف اسم زن رو اینا من هی داشتم شوهرمو اروم میکردم اون هی زر میزد

وای خدا چه وحشتناک الهی بگردممممممم الان خوبی عزیزم ؟

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بله مقصر شوهرم بود ولی خیلی فشار روشه از ۸گاخی از ۵میره سرکار تا ۱۲شب همشم مادرش اینا ازش میگیرن شده ...

خب پس حق داره عزیزم شمام زیاد رو مخش نرو

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

الان حالت خوبه گلم؟ 

درسته من خودم با شوهرم حرف نمیرنم مقصر شوهرم بود ولی اون زنه اگه خفه میشد این اتفاق نمیوفتاد زنیکه ر ...

کاملآ درکت میکنم 

الان خویش شد شوهرش کتک خورد نمی‌فهمم اصلا 

من یبار شوهرم تو خیابون سر جا پارک بحث کرد اون لحظه که نشوندمش تو ماشین یک ساعت بعدشم گفتم دفعه بعد دعوا کنی همونجا ولت میکنم میام خونه 

مگه ما حیوانیم که بپریم به هم با گفتگو حل میشه مسائل 

اومدیم وطرف رو مواد بود زد کشتت 

اومدیم طرف مریض بود وسط دعوا مرد 

اونوقت تکلیف چیه 

اومدیم واصلا زدی دیه خواست 

دیگه همون شد خدارو شکر 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بگو که افغانیه رو هم کتک زد شوهرت با خیال راحت بخوابم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
مرده‌شور همه افغانیا رو ببرن

🤣