2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
مرسی عزیزم     ان شاالله همه منتظرا زودتر از این انتظار راحت بشن همه سرگرمه نی نی هامون ...

خب‌چون زیاد زمان نداری بنظرم روزی ۴-۵ تا سفیده بخور.من خودم ۴ تا میخورم

اما زرده رو نخوریا.کلسترولش بالاس.همون سفیده،البته انا جون گفت میتونی در روز یه دونه زرده رو هم بخوری.اما بیشتر از اون ریسکه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی 

دوستانی که پرولوتون 500داشتین 

دکتر بهم گفت هر دوازده روز یکی بزنم 

اگه شنبه بخام بزنم ...بعدی رو.چه روزی باید بزنم ؟

نمیدونم از روز شنبه حساب کنم یا فرداش؟

دعام کنید لکه بینی با زدن پرولوتون قطع بشه که خیلی نگرانم ..با اینکه اسپرین وکلکزان رو قطع کردم هر پنج شش روز لک میبینم 

مرجانبانو عزیزم 

شما هنوز لک داری ؟

رنیگین کمان  خیلی تو فکرت بودم. انشاله این روزا بزودی میگذره و دفعه بعد نتیجه میگیری..سرگرم کن ...

عزیزم باز تو یه بچه داری یه امیدی تو زندگی داری ،بخدا اصلا نمیخوام فاز منفی باشم خجالت میکشم تو تاپیک پیام بدم چون جز غصه و غم چیزی ندارم ،من تا توی سیکل نرم حالم خوب نمیشه ،خیلی طولانیه فاصله بین دو انتقال ،بنظرم یه پریود بسه دیگه ،از صبح تا الان واسم اندازه اون دوهفته ای که انتقال داده بودم گذشته

عزیزم باز تو یه بچه داری یه امیدی تو زندگی داری ،بخدا اصلا نمیخوام فاز منفی باشم خجالت میکشم تو تاپی ...

الهی بگردم ...خونه نمون گلم.فکرتو حواستو ببر جای دیگه.از فردا برو بیرون پیاده روی.برو یه خرید کوچولو واسه خودت کن.زندگی که به پایان نرسیده خدانکرده...هرچند میدونم خیلی سخته.منم با ای یو ای های منفیم این حال بهم دست میداد..ولی قوی باش.نی نی های ما ناز دارن دیگه.میخوان قدرشونو بیشتر بدونیم..ناراحت نباش دیگه عزیزم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نه بابا زود نيس كه منم روز ١٣ پانكچر شدم البته با احتساب دقيق تايم پريود ميشد همون روز دوازده و نيم

محیا جان گلو دردت بهتر شد؟

بچه ها  چن ساعت قبل از پانکچر چیزی نباید خورد.؟ شوهرمم که عمل داره اون چی؟

از مركز سوال كن، به من گفته بودن هفت ساعت به بعضيا گفتن ١٢ ساعت، استرس هم نداشته باش پانكچر راحته اصلا هيچ چي متوجه نميشي عمييييق ميخوابي و خستگي ين مدت از تنت در ميره

...
نه هنوز ساراجون، نقطه هاي سفيد افتاده رو لوزه م، ميترسم چركي شده باشه، بچه ها كي ميدونه آيا بعد از ...

کاش بری دکتر زودتر .من قبل داروهای تخمک کشی دو هفته سرمای شدید خوردم..مقاومت کردم نرم انتی بیوتیک بخورم به خاطر تخمدانام.بدتر شد اوضاع.زد به ریه هام..

.

یه خرده اب نمک قرقره کن ببین .ویتامین سی هم بخور..تا صبح اگه دیدی بهتر نشد خدانکرده؛حتما برو دکتر.شرایطتتم بگو که بهت داروی مناسب بده ..

بنظرتون فلفل قرمز تند برام بده???

دکتر به من گفت ادویه جات کم بخور تو دوره ی پانکچر.چون داروها خودشون طبعشون گرمه..واسه کبد ضرر داره زیادیش...

تو دوره ی انتقالم که کلا ممنوعه دیگه...