2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047019 بازدید | 684567 پست
عزیزم باز تو یه بچه داری یه امیدی تو زندگی داری ،بخدا اصلا نمیخوام فاز منفی باشم خجالت میکشم تو تاپی ...

رنگین کمان جون آز دوباره دادی نتیجه چی شد ؟ من نتونستم صفحات بخونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز زنگ زدم دکتر گفت انتقال بعدیت تو بهمن ماه میوفته ،واااای تا بهمن دق میکنم خیلی دیره باید دو سر ...

اگر این حال بدت رو خوب نکنی  دوباره همه چی به باد میره.... فرصت خوبیه برات که روی خودت و روح و روانت کار کنی. ورزش کن.... حتی شده پیاده روی . رنگین کمون یک نگاه به خودت و اطرافت بکن.... ماها تا خودمون یه کاری برای خودمون نکنیم هیچکس دیگه ای به دردمون نمیخوره

ناراحت باش.... گریه کن.... افسرده باش.... اما فقط یک هفته یا ده روز

بعدش خودتو جمع کن.... با این حالت حتی اگر ماه بهمن برسه هیچی به دست نمیاری

بچه ها بتام ۲/۸ بود. منفی شد جوابم  باورم نمی شه بعد اینهمه سختی و تلاش  دوباااااره شکست ...

چندمین بار انتقال دادی؟

این روزا چقدر از شنیدن این خبرا قلبم پاره پاره میشه😔

اما شدیدا اعتقاد دارم خدا حواسش بهمون هست... باید وقتش برسه

قوی باش

بچه ها ازمایشی که مرکز برام نوشته شنبه ، من امروز بتام ۱ بود ، بنظرتون امپولمو قطع کنم ؟ واقعا حوصلشو ندارم‌کمردرد داغون شدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بچه ها ازمایشی که مرکز برام نوشته شنبه ، من امروز بتام ۱ بود ، بنظرتون امپولمو قطع کنم ؟ واقعا حوصلش ...

رها مگه تو جز ازمايش مثبتا نبودي؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷