2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سلام بچه ها .یه سوال ازتون داشتم راجبه طب سنتی😟میخوام درمانم رودوباره شروع کنم منتها اینبار با طب س ...

همسرم هر بار که ازمایش میدادتحرک آ و ب صفر بود و تحرک d که باید پایین باشه همیشه بین ۸۰ یا ۹۰ بود تاحالا بیش تر از ۱۰ بار ازمایش داده که نتیجه  ها مثل هم بود دیگه  تصمیم گرفتیم بریم سراغ طب سنتی حدود ۴ ماه  داروی گیاهی بادستورات غذایی که بهمون دادن رو انجام دادیم باورت میشه چند روز پیش ازمایش داد تحرک آ۵ و ب ۱۰  و تحرک d که همیشه ۹۰ بود رسیده بود به ۶۵.خیلی امید وار شدم تصمیم گرفتم همین طب سنتی رو ادامه بدم من وقتی ویزیت شدم بهمون گفتن که درمان با طب سنتی زمان بر هست ولی چاره چیه تو این ۵ سال که با طب جدید پیش رفتیم  فقط از این دکتر به اون‌دکتر رفتیم وکلی پول خرج کردیم هر ازمایش هر عملی که بود انجام دایم ولی  هیچ نتیجه ای نگرفتیم.داروهایی هم که داده بود فقط از ۷تا ۱۴ قاعدگی من تو هر ماه استفاده میکرد ولی اسپرمی که تو این چند سال با هیچ مکملی تغییر نمیکرد با مصرف کمی داروی گیاهی یه تکون کوچولو خورده.انقدر ادامه میدم تا  ان شالله اوضاع اسپرم خوب بشه .این رو بگم که من تا حالا ۳بار میکرو کردم.ازمایش کاریوتایپ ،هیسترو، ازمایش ایمنی و انعقادی، عمل تسه ، هچینگ، پی ار پی یعنی هر کاری که لازم بوده انجام دادم ولی نشده حتی بهمون  پیشنهاد جنین اهدایی دادن .بعد از این مراحل رفتم سراغ طب سنتی.

سلام خانما دکتر به من گفته ای یو ای انجام بدم خودم تنبلی دارم شوهرمم یکم ضعیفه هفت ماه پیش سقط داشتم ...

سلام

منم علاقه ای به آی یو آی ندارم....اما رو حرف دکترم هم متاسفانه نمیشه حرف زد ....گفتم دعوام کرد.....البته من و شوهرم مشکلی نداریم ....پارسال دو تا سقط (بارداری پوچ داشتم )

بسم اله و توکل به خدا انجام میدم حتما روزنه امیدی از سمت خداست.....انشاله نتیجه بگیریم با بار اول

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم ای وی اف هست..تخمک کشی و اینا چطور؟

مراحلشو صفحات اولیه انا جون توضیح دادن ، بستگی به نوع سیکلتون داروهاتون مشخص میشه تز روز سوم پریودی ، بعدم با یه عمل بیهوشی تخمک ها رو برمیدارن و بعد چند روز اگه هایپر نشین جنین ها رو انتقال میدن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
 همسرم هر بار که ازمایش میدادتحرک آ و ب صفر بود و تحرک d که باید پایین باشه همیشه بین ۸۰ یا ۹۰ ...

پروانه جون میشه لطفا ادرس این دکتر رو بهم بدین ؟ ممنونم عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام انا جون روز 13 انتقالم پریروز بتام 8.2 شد و امشبم هم لکه بینی دارم که دیگه یعنی پریود و تمام... ...

عزيزم تو هم يزد بودي؟منم يزدم.ببين يجا ديدم نوشتي كه از بين هشت نفر فقط دوتا مثبت شدين.نگران شدم.برا ما هم همينجور شد.ببين مگه نه اينكه شانس اي وي اف ٣٠ درصده.يعني از بين ده نفر سه نفر.دلم يجوري شد.يعني يزد بده؟من بخاطر سابقه و سن وسال دكتر كريم زاده و افلاطونيان اومدم اينجا....الانم دكترم كريم زاده است.يعني اشتباه كردم؟من انتقال دادم.شنبه بايد برم ازمايش.دكتر گفته روز شنبه ميشه روز ١٦ انتقال

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ايشالا كه خيره  https://www.ninisite.com/discussion/topic/114970/کسی-هست-بچش-تو-بیست-وچهار-هف ...

عزیزم واقعا درد بزرگیه اما لااقل میدونی یه فرشته او بالاها داری که همیشه هواتو داره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها يه سوال بپرسم؟من امروز روز نهم انتقالمه ديروز همينجوري بي بي چك گذاشتم خط سفيد انداخت.امروز گ ...

به به مبارکه عزیزم..... 

خدایا ممنونم که باران رحمتت رو نسیب این خونه کردی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم سخت بگیری سخته .اسون بگیری اسون پیش میره  من اولش اسمشم میومد وحشت میکردم دو سال طول ...

مرسی عزیزم بخدا نمیدونم چرا اینطوری شدم همش فاز منفی ام شوهرم بریده دیگه...دور برم کسایی بودن که از مرکز جواب نگرفتند منم فکر میکنم نمیشه ..دعا کنید البته یه بتر طبیعی باردار شدم ولی سقط شد کاش نمیشد ...اولش خوشحال بودم اما چند تا اینطوری گفتند امیدم از دست دادم

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
عزیزم سخت بگیری سخته .اسون بگیری اسون پیش میره  من اولش اسمشم میومد وحشت میکردم دو سال طول ...

شما هم مرکز رفتید یا طبیعی باردار شدی؟

عزیزم بهت دارو میدن مصرف میکنی چند بار باید بری سونو واژینال وقتی تخمکا ب سایز مورد قبول رسیدن نوبت ...

اینجا همه نتیجه گرفتند یا نه؟

بچه ها جوجه كبابي كه كمي برا رنگش زعفرون ميزنن خوب نيس؟ بعد از انتقال؟؟ خدايا چي بخوريم واقعا من مو ...

بخور نوش جونت...... 

بسلامتی انشالله اینسری دیگه مامانی کجا انجام دادی با کدوم دکتر؟ به من گفتن سه روز استراحت مطلق&nb ...

مرسی عزیزمممم بامید خدا شما هم مامان هستی . من ایران نیستم گلم . نه خدا را شکر مشکل یبوست ندارم

خدا با ما است ❤❤
عزيزم تو هم يزد بودي؟منم يزدم.ببين يجا ديدم نوشتي كه از بين هشت نفر فقط دوتا مثبت شدين.نگران شدم.برا ...

عزیزم وقتی از ده نفر ۳ تا میشه ، پس از ۸ نفر ۲تا باردار شدن یعنی بالای ۳۰ درصد.

نگران نباش.

در ضمن شما الان دیگه در مرحله شک کردن نیستی ، 

ان شاالله آزمایشت مثبت میشه و این فکرا اصلا به کارت نمیاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار